Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Diablo5555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Powiem tak mam Lenovo i owszem z 6-8 razy miałem problemy, ale z bebechami i wszystko wymieniali, potem dali nowego lapka, ten co miałem kosztował 3400 zł, a ja sobie wybrałem za 4000 tys. i mi go dali, bez dopłaty.
Potem drugi też coś było nie tak(z mojej winy bo rozkręciłem i zepsułem) i uznali gwarancję, dając znowu nowego, dopłaciłem 1300 zł i mam super lapka moim zdaniem z Lenovo Y50-70. Mam go jakieś 3-4 tygodnie i jestem MEGA zadowolony póki co.

Joel_Tshibamba Partyzant

Jeśli chodzi o samą markę to osobiście nie polecam sprzętów Lenovo. Uważam, że ten Dell Inspiron będzie bardzo dobrym wyborem. Na takim sprzęcie bez problemu będziesz mógł zagrać w praktycznie każdą grę.
10 sezonów w As Roma. Zapraszam do czytania :)
http://tshib(...)ca_.html
Zapraszam do udziału w konkursie:
http://tshib(...)owadzeni

Zakol Partyzant

Witam, w tym miesiącu mam dostać nowy komputer. Zdecydowałem się na laptopa i będę go używał przede wszystkim do internetu i FM. Obecnie korzystam z bardzo, bardzo słabego sprzętu więc każdy komputer będzie dla mnie ogromnym przyspieszeniem ale jak szaleć to szaleć, chciałbym wybrać coś na czym kilka wersji w przód pójdzie mi bez problemu. Niestety przeszkodą jest cena max 2300 no i wybór wyłącznie w sklepie euro.com.pl bądź saturn.pl.

Niestety nie znam się na komputerach wystarczająco dobrze więc proszę was o pomoc w wyborze. Myślę że dobrą opcją będzie dysk sshd na system jeśli uda się zmieścić w cenie. Zastanawiałem się długo czy 15.6, czy 17.3 cala ale chyba wydajniejsze będą te mniejsze. Na pewno musi mieć już zainstalowany system. Z początku szukałem czegoś z "7" ale to już rzadkość a do Windows 8 też się przyzwyczaję. Jak na razie znalazłem kilka modeli:

http://www.euro.(...)tml#opis
http://www.euro.(...)tml#opis
http://www.euro.(...)-1.bhtml

Który z nich będzie według was najlepszym wyborem?

mauolat85 Partyzant

nie czekałem, sam w 1 sezonie poprosilem zarzad o taki klub. a w nastepnym sezonie o kolejny, bez problemu sie zgodzili i dali wolna reke w wyborze. spróbowałem tez jakis europejski wziac chyba villareal, ale współpraca polegała na tym ze mam pierwszenstwo w zakupie pilkarzy od nich czy cos, jesli chcesz miec dopchopdy z pamiatek to szukaj w tych krajach ktore napisalem. tyle ze ja mam fm14, nie wiem jak jest w fm08, bo chyba w tym grasz tak?

hubcio999 Partyzant

nie tyle chodzi o przepisy co o zwykłą dżentelmeńską umowę, nie grając w lidze angielskiej nie ma problemu z podpisaniem kontraktu z zawidnikeim z ligi angielskiej pół roku przed

chudy1711 Partyzant

25.09.2014 21:06    #3006     Sufler - Porady do gry - Problem z kontynuowaniem gry
Słuchajcie , jestem na 13 kolejce lechem poznań , i gdy przeczytam już wiadomości wszystkie i klikne tam prawym narożniku "Kontynuuj" to cofa mnie do tam gdzie podaje sie hasło żeby wejść w kariere i wyskakuje komunikat "Podałeś nieprawidłowe hasło" czy jakoś tak , może ktos wie o co chodzi , pomóżcie pliska , z góry dzięki (mowa o FM 14 oczywiście)

michaellx Partyzant

Witam Was,
Mam taki może prozaiczny problem. Chodzi mi o negocjacje z zawodnikiem, który np. za 6 miesięcy kończy kontakt. Wcześniej grałem Wisłą Płock i pojawiała mi się możliwość od razu negocjacji kontraktu z piłkarzem, a nie musiałem wykładać kasy klubowi jeśli wybrałem transfer dopiero na koniec sezonu. Obecnie przeszedłem do ligi Angielskiej i zniknęła mi taka możliwość... Może robię coś źle? Starałem się często tak kupować piłkarzy, znalazłem kilkunastu potencjalnych ale mimo, że ich kontrakty wygasały za 1 czy 3 miesiące, to nie mogłem od razu podejść z nimi do negocjacji...
Czy to zależy od agenta może?

Pozdrawiam :)

flik Partyzant

25.09.2014 02:41    #3008     Sufler - Porady do gry - Usunięta historia i statystyki
Witam, chodzi mi o dość dziwny problem, który jak gram w tę grę od wersji 2007 nigdy mi się nie przydarzył. Chodzi o usuniętą historię rozgrywek oraz graczy - generalnie tak jakby w ogóle nie grał... Może to nie jest wielki i palący problem, ale szczerze mówiąc jaram się zawsze statystykami i lubie w nie patrze dlatego napisałem. Jest możliwość przywrócenia tego?

cichykzn Partyzant

24.09.2014 13:27    #3009     Sufler - Porady do gry - Zgłoszenie zawodników
Witam.
Od nie dawna wróciłem do gry fm13, rozpocząłem nową rozgrywkę i zaraz po zakończeniu okienka miałem zgłosić zawodników to Pucharu EURO, lecz gdy wybieram 'odpowiedz' nie mam listy zawodników i pokazuje mi 'zespół nie bierze udziału w rozgrywkach, które wymagają zgłoszenia składu'. I tu jest problem, gdyż nie mogę kontynuować gry ;/ zdobyłem od razu superpuchar, miałem ekstra okienko i szkoda mi tego wszystkiego ... czy jest jakiś sposób żebym mógł dalej grać ?

Gocek1 Partyzant

Witam! Mam problem z aktualizacja skladow, sciagnalem "Final update..", a nastepnie tak jak bylo w instrukcji wypakowalem go do odpowieniego folderu, czy musze zrobic cosj escze aby zaczac nastepna kariere z nowym skladem? Bo na ta chwile nie mam aktualnych skladow pomimo przeniesnia plikow, czy musze cos jescze w samej grze aktytowac? Pytanie zapewne banalne, ale juz sam nie wiem co zrobic, albo co robie zle, z gory dzieki !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution