Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.10.2014 15:17    #2991     Sufler - Problemy techniczne - Problem z DirectX'em?
Witam, jakiś czas nie grałem już w FM'a i postanowiłem sobie rozpocząć nową karierę. Więc postanowiłem ponownie zainstalować grę, fakt że FM2012 i wiem, że zbliża się premiera (lub już wyszedł) 2015 :P
Instalacja przebiegła pomyślnie jednak odpalanie gry już nie (instalowałem za pośrednictwem Steam). Chodzi o to, że jak kliknę w ikonę FM z pulpitu to wyskakuje okienko ze Steam ( http://postimg.org/image/kdrz55ddf/ ) po ładowaniu znika jednak gra się nie uruchamia.

Domyślam się że może to być problem z DirectXem bo próbowałem już go instalować / aktualizować i wyskakiwały błędy.
Komputer jest świeżo po formacie (no góra tydzień). Przed formatem FM działał normalnie jednak długo w niego nie grałem ale od ostatniego grania formatu nie robiłem bo miałem folder z plikami SI>FM2012 w Dokumentach.

Wiecie co może być problemem?
Dzięki! :)

quares Partyzant

1. kontrakty mają na poziomie 20.000 - 60.000 euro tygodniowo, więc z pewnością poza zasięgiem TOP-owych klubów nie są, jak oferuje innym klubom to oczywiście oferty składają, ale są to oferty śmieszne. Mi chodzi o to, że sami tych ofert nie składają, a jak składają to za zawodników teoretycznie słabszych.

2. jedyne oczekiwania jakie mam to ocena potencjału od 3 do 5 gwiazdek, więc moim zdaniem to nie tu leży problem

quares Partyzant

witajcie FManiacy! 2 pytanka natury technicznej dotyczących FM 2014...Wisła Kraków, rok 2021, reputacja globalna. Pomimo sukcesów i zainteresowania "wielkich" klubów moimi zawodnikami ofert jest jak na lekarstwo. Są to gracze dużej klasy, a oferty są rzadkością. Drugie pytanie dotyczy scoutingu. Mam bardzo dobrych scoutów, z ogromną wiedzą, ale ich poszukiwania są delikatnie mówiąc niezadowalające. Puszczam Brazylijczyka do ojczyzny a on żadnego raportu przez pół roku. Coś tu jest nie halo. Spotkał się ktoś z takimi "problemami"? Jakieś rady?

sebastiannno Partyzant

06.10.2014 19:36    #2994     Sufler - Porady do gry - fm 2008 - znikający budżet
Problem z moją rozgrywką polega na znikającym budżecie. Zakończyłem 3 sezon Juventusem mając 11 mln na transfery niewykorzystane. Jeszcze przed okienkiem transferowym zaklepałem transfer Diego za 12 mln. Po zapoznaniu sie z oczekiwaniami na nowy sezon dostaje budżet 70 lub 84 milionów (w zaleznosci od celu sezonowego) ale jest on do wykorzystania tylko do czasu klikniecia w 'kontynuuj'. Pozniej budzet transferowy na sezon wynosi wprawzie 70 lub 84 mln ale ten do wykorzystania tylko 11 z poprzedniego sezonu. Po przyjsciu Diego budzet transferowy ląduję na poziomie 0 (mimo ze nie wiadomo czemu do wykorzystania mialem 11 a Diego kosztowal 12). Czy wie ktoś co jest nie tak? ;)

bj8888 Partyzant

Witam,

Gram ze znajomym sieciowo w FM 2014 i mamy pewien problem, który występuje w czasie urlopów piłkarzy(gramy ligę Polską,czyli problem występuje w styczniu i czerwcu). Mianowicie, mój kolega przez pewien czas nie otrzymuje żadnych wiadomości. Nie mamy bladego pojęcia dlaczego tak się dzieje. Dodam tylko, że ja jestem moderatorem i obydwaj, co zrozumiałe, mamy oryginałki. Proszę Was o pomoc, gdyż gra w ten sposób jest bez sensu, gdyż on nie może robić transferów. Zaznaczę, że kiedy ja przejmuję jego klub, wszystkie jego wiadomości mi się wyświetlają.

Mam nadzieję, że ktoś zna odpowiedź na mój problem

pozdrawiam

Bacior Partyzant

03.10.2014 19:29    #2996     Sufler - Edytor - Problem z flagami (Nowy kraj)
Witam

Ostatnio stworzyłem nowy kraj, ligi oraz puchary (na podstawie Gibraltaru), część z flag udało mi się pozmieniać jednak nadal mam problem z poniższymi przypadkami :

http://oi57.tinypic.com/2lnde0y.jpg

Gdzie mógłbym podmienić poniższe flagi? Proszę o pomoc.

adrian4900 Partyzant

02.10.2014 12:14    #2997     Sufler - Porady do gry - Problem z FM11
Witam, nie wiem czy dobry dział ale zacznę od początku zamówiłem ORYGINALNĄ grę FM11, zainstalowałem, pobrałem bazę i mam problem podczas rozpoczynania nowej rozgrywki wyświetla się oto taki błąd:

Występuje tylko jak dodaje bazę na domyślnej się normalnie kariera rozpoczyna, nie wiem co robić pomocy!!!

ilumin Partyzant

Witam,
Mam dość istotny problem z rozpoczęciem nowej gry w FM 2014. Po uruchomieniu programu i wybraniu nowej kariery w trybie football manager przechodzę do ekranu wyboru grywalnych krajów i na tym kończy się moja rozgrywka. Wybieram kraj\ kraje które mnie interesują ale nie mogę kontynuować dalszego konfigurowania nowej gry. Przycisk kontynuuj jest nieaktywny i nie można go kliknąć przez co niemożna przejść do do kolejnego etapu konfiguracji (pomimo wybrania krajów).

Próbowałem już wszystkich rozwiązań jakie przyszły mi do głowy. Reinstalowałem grę, zmieniałem bazę danych, włączałem podpowiedzi i dalej bez zmian. Nie można kontynuować konfiguracji/ uruchamiania nowej gry.

Dodam że sama rozgrywka działa bez problemów kiedy wczytuje wcześniej zapisane gry (problem nie występował odrazu po zakupie, pojawił się jakiś czas temu). Problemów z konfiguracją nowej rozgrywki nie ma też w przypadku wybrania trybu FM Classic.
Gra jest oryginalna i uaktualniona.

Będę wdzięczny za wszystkie pomysły które mogą pomóc rozwiązać mój problem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

masz problem z małą ilością RAMu?

Wieczór Partyzant

[quote="teekoki"]poszukuje zespołu który dominuje w swojej lidze i nie ma sobie równych(oprócz celticu bo już nim grałem) FM 13[/quote]

Bayern, PSG, Juventus - tymi zespołami bez problemu możesz zdominować swoją ligę bez większego wysiłku jeśli Cię to kręci.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution