Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.10.2014 17:08    #2981     Sufler - Porady do gry - Zawyżona płaca
jest to faktycznie spory problem...ja praktycznie sprowadzam tylko zawodników za darmo, ale i tu muszę czekać do wrzesnia-października bo wcześniej żądają oni absurdalnych pensji. Dramat to już w ogóle jest po awansie. Gram Polonią W. w pierwszej lidze zawodnik X żadał 4 tys zl, a teraz jak jestem w ekstraklasie 14 tys. Z tego co słyszałem wpływ ma na to reputacja klubu i to jaką masz różnicą w budżecie płacowym...Ja obecnie mam 80tys i tu chyba jest problem

gała Partyzant

13.10.2014 16:40    #2982     Sufler - Porady do gry - Zawyżona płaca
Mam pytanie czy to jest bug i czy ktoś też spotkał się z tym problemem. W mojej karierze w FM14 gram Ruchem Chorzów i notorycznie zdarza mi się że jeśli chce podpisać z kimś kontrakt, to zawodnik proponuje strasznie zawyżoną pensje, po czym podpisuje kontrakt z innym klubem za śmieszne pieniądze. Przykładowo chciałem podpisać kontrakt z Zdenek Ondrasek, ode mnie wymagał około 15tys tygodniowo, zerwałem negocjacje a on podpisał kontrakt z Hradec Kralowe z pensją 2tys. Jest to strasznie uciążliwe ponieważ prawie niemożliwe jest żeby ściągnąć dobrego zawodnika do klubu. Przepraszam jeżeli ten temat już kiedyś był poruszany.

Dreamer Partyzant

Villarreal. Żeby nawiązać walkę z trójką Atletico, Real i Barcelona to trzeba nieźle się napocić. Mam już 4 albo 5 sezon a w dalszym ciągu muszę walczyć z Atletico o trzecie miejsce. Za to w lidze mistrzów zachodzę coraz dalej. Teraz jestem na etapie ćwierćfinałów ale trafiłem na Real więc pewnie to będzie mój koniec w tych rozgrywkach. Jedyne co giganci odpuszczają i gdzie można ich ograć to CDR. W pierwszych dwóch sezonach mogą nas cisnąć Athletic BIlbao czy Valencia. Ogólnie wyjazdy to koszmar a drużyny, które dobrze bronią to już w ogóle. Wyjazdy do Malagi to jakaś porażka. Z Sociedad też miałem niemałe problemy.

Ciężko się ich rozwija bo mają mały stadion i niby potencjał jakiś jest to 23 000 miejsc na początek(28 000 po pierwszym rozbudowaniu) nie powala, więc dotarcie na sam szczyt zajmie kilka dobrych sezonów. Finanse trochę słabo wyglądają ale zachęcający jest fakt, że podobno nie mają żadnych długów(ostatnio to wyczytałem na transfery.info). Do tego reputacja im ostatnio trochę spadła i to już nie to samo co kilka lat temu, więc zawodnicy chcą odchodzić jak tylko pojawi się jakaś oferta z lepszego klubu i ciężko cokolwiek złożyć bo co chwile ktoś podkrada nam zawodników.

Szkółka niby stoi na jakimś poziomie ale nikogo wielkiego ani solidnego nie stworzyła a newgeni też są jacyś wybrakowani. Może w nowszych wersjach jest łatwiej, ja gram w 2008.

Myślałem żeby pograć czymś w Anglii co ma potencjał żeby zakwalifikować się do ligi europejskiej ale już na dobre wkręciłem się w Villarreal.

Adler89 Partyzant

FM15 zbliża się wielkimi krokami a ja stoję przed dylematem "Kim zagrać?" pewnie jak duża część fanów. W tym roku mam o tyle większych problem, że będę grał z kumplem przez sieć więc ewentualnie znudzenie się zespołem i zaczynanie od początku nie wchodzi w grę. Moim ulubionym zespołem jest Liverpool FC i myślałem, żeby nimi pocisnąć, ale boję się trochę, że to za dobry klub i nie będę tak czuł progresu zespołu. Poza tym zarząd może mieć wygórowane oczekiwania po wicemistrzostwu Anglii, a obecny skład Liverpoolu jest mocno młody i pełnię swoich możliwości osiągnie pewnie dopiero za kilka sezonów. W FM14 grałem Brighton i w sumie po 5ciu sezonach dotarłem do top6, więc progres był odczuwalny no ale w sumie nie bardzo chcę jeszcze raz przechodzić to samo ;) Myślałem też o Swansea. Grał ktoś? Jakie wrażenia? Jak u nich sytuacja wygląda? Myślałem też o polskich drużynach no ale tutaj zapewne za dużo na arenie europejskiej nie zdziałam, a jeśli nawet z czasem dojdę do takiego poziomu to wtedy w polskiej lidze nie będzie żadnego wyzwania. Czyli tzw. dylematy graczy :)

reteqq Partyzant

12.10.2014 22:40    #2985     Sufler - Porady do gry - Spadek determinacji
Ja mam podobny problem i myślę, że mogę się podpiąć pod temat. U mnie, co mnie naprawdę dziwi, spada kreatywność u bramkarzy, podczas gdy inne atrybuty idą w górę. Trening pozycji Bramkarz. Dodam tylko, że mam tak z większością bramkarzy w różnych ligach, klubach, statusie, etc.

Viique Młody aktywista

Z 2MB RAMu nie poszalejesz :D

A tak serio, to podobnie jak kolega wyżej - nie ma co liczyć na płynną grę z kilkunastoma grywalnymi ligami. Jeśli piszesz, że czternastka działa u Ciebie bez problemów, podobnie będzie z nową częścią - to nie jest żadna next-genowa gra, tylko excel w ładnym opakowaniu.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

robal15 Młody aktywista

Nie ma żadnej różnicy. Beta to pełna gra. Jedynie w dniu premiery wyjdzie patch, którego bez problemu zainstalujesz, wszystkie zmiany będą obowiązywać w Twoim savie oprócz zmian w bazie danych.

Nazwano tak pełną grę, żeby ludzie nie narzekali, że wypuścili kolejnego bubla. Zawsze mogą powiedzieć, że to jest tylko beta. W ciągu tych dwóch tygodni dostaną pełno zgłoszeń, może je naprawią albo i nie. Rozumiesz, taka darmowa siła robocza.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

DeV Partyzant

10.10.2014 11:51    #2988     Football Manager - Ogólna dyskusja - zgranie zespołu
Chodzi o zgranie które określa twój asystent razem z moralami zespołu? To trening zgrania przed meczem musisz męczyć. ;) Jak osiągniesz maks (oddali by za siebie życie) to już przestaje to byc problem bo po sezonie spada raptem o jeden poziom jak nie robisz rewolucji w składzie to szybko je odzyskasz.

Karzel Partyzant

Witam,

prowadzę już drugi sezon Lecha Poznań. W międzyczasie Kędziora dostał ofertę z Werderu Brema (śmiesznie niska cena). Oczywiście odrzuciłem ofertę i Tomek się troszkę oburzył. Obiecałem mu, że klub się rozwinie i sprowadzę mu znanych piłkarzy. Ściągnąłem kilku (w tym Sissoko z wolnego transferu), a Tomek zdania nie zmienia. Problem jest w tym, że za rok kończy mu się kontrakt i nie chce go przedłużyć dopóki nie wywiążę się z obietnicy. Co z tym fantem zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam,
Karzeł

robal15 Młody aktywista

Z tymi OP newgenami, to jest żaden problem zacząć wygrywać wszystko po jakimś czasie. Im dłużej grasz, tym bardziej banalna ta gra się staje aka odechciewa Ci się grać, bo masz samograja.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.