@Adler89 miałeś wątpliwości co do ligi polskiej, ale w tym sezonie ciekawą opcją może być Lechia Gdańsk. Ja na 100% zacznę od gry nimi, powodów jest kilka:
-fajny, duży, nowoczesny stadion
-może być dobrze z kasą
-mocny skład
-w miarę sporo Polaków
Ciekawe tylko jakie zarząd będzie miał aspiracje, ale 1-3 pewnie z tym co jest od początku jest do osiągnięcia. Skład nie zgrany, ale właśnie Polaków jest kilku to powinni dać radę w naszej lidze

Mam już swój mały plan jak rozpocząć. Pewnie zrezygnuję z kilku wypożyczonych zawodników, jakiś Fishembargerow czy kij wie kto, bo nie będzie on moim napastnikiem, ale już można coś ustawić trochę.
Colak
Pawłowski Vranjes Makuszewski
Borysiuk Łukasik
? Janicki Dźwigała ?
Trela
Jakiś sensowni boczni obrońcy lewy i prawy z Polski i doświadczony stoper ktoś doradzi? I jaki polski napastnik dałby radę?
+ pytanie jakie są upadłe zespoły na alternatywę Lechii, Hansa Rostock chyba w 3 niemieckiej, Boavista w 3 portuglskiej chodzi mi o takie teamy, że 5-10 lat temu grali w najwyższej lidze a teraz im się nie wiedzie i spadli do 2-3 ligi i mają problemy, nie są faworytami. Kiedyś była Petrzalka Bratysława i chyba spadli, zaproponujcie coś tylko nie z Anglii
pozdro!
Najnowsze posty