Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="robal15"]Czy u Was też zawodnicy chcą duże podwyżki przy nowych kontraktach?[/quote]

To był chyba problem już znany w FM14, jeżeli powtórzyli go w FM15, to naprawdę trzeba pogratulować.

kaliwaw Partyzant

[quote="tspfan"]Mam pytanie czy loga, fejsy i kitsy z 14 będą działać na 15?[/quote]

Tak, działają bez problemu.

romantico Partyzant

Problem z kontuzjami jest co roku i nie sa w stanie sobie spece z SI poradzic. Jestem ciekawy kwestii Polish Ekstraklasa ...pewnie tez tego nie ruszyli jak bylo ustawienie terminarza po podziale punktow.

youngroscoe Partyzant

Może i ja się podzielę wrażeniami, otóż zacząłem jak zwykle w najniższej lidze w Anglii, traf chciał że wylosowało mi Eastbourne, którym grałem już w 12 bodajże, pierwsze co rzuca się w oczy:
- pada strasznie dużo bramek
-drobne literówki w tłumaczeniach ale to przecież beta.
-niesamowicie irytujące wybicia piłki na oślep.
-bardzo skuteczni skrzydłowi rywali
-problem z presingiem, a raczej jego brakiem.
-gra chodzi płynnie.
-zmiana interfejsu na pewno ciekawa ale trzeba się przyzwyczaić, zwłaszcza w ekranie taktyki, ale myślę że to przyjdzie z czasem.
-brak reakcji na polecenia wystawiane poszczególnym graczom.
-problem ze zmianami w ekranie taktyki przed meczem, tj. mniej intuicyjne niż poprzednio.
-mnóstwo kuriozalnych goli.
-w czasie oznaczania poleceń przeciw przeciwnikom brak opcji zaznaczenia wielu na raz, przez co staje się to dość czasochłonne.

boskiroman1906 Partyzant

Ja zacząłem grać Legią, faktycznie mało intuicyjne wybieranie taktyki i ustawień, do wielu opcji trzeba się "dokopać" i odkryje się w trakcie gry.
Zanim wywaliło mi na sekundkę prąd, zagrałem 3 sparingi wyniki to 2-2, 6-0 i 11-0. Orlando Sa grał cieniutko, natomiast po powrocie prądu bez problemu wygrana w 3 sparingach, Sa strzela jak na zawołanie.
Nie da się na pewno ocenić tej gry po kilku godzinach gry. Potrzeba moim zdaniem rozegrać pół sezonu.
Co do meczów i grafiki - nawet nie próbowałem odpalić meczu, nie jestem do tego przekonany, może jutro spróbuje.

Canarino Partyzant

Gram w FM 2014 i prowadzę Shakhtar .Mam problem z ustawieniem taktyki.Sam nie ustawiam bo nie mam do tego głowy,po za tym pierwszy raz gram w fm 2014. Ściągałem już 3 taktyki ale one działają na dwa,góra trzy mecze a później jest już lipa,tymbardzej kiedy przychodzi mi się mierzyć ze silniejszym przeciwnikiem. Np wygrałem z Worsklą Połtawą ale przegrałem z Metalistem oraz Dynamo Kijów. Jaką taktykę polecacie mi ściągnąć ? Jest jakaś dobra taktyka pod Shakhtar ?

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="Bolson"]W tym temacie dzielcie się swoimi wrażeniami z gry w betę, bo jestem niezwykle ciekaw zdania polskich graczy. Wiadomo, jak ciężko rodzimych graczy zadowolić ;)

UWAGA! Wszelkie posty o problemach z zamawianiem i tym, czy mamy klucz czy nie oraz gdzie kupić żeby dostać będą kasowane, a autorzy nagradzani +1.[/quote]

Tak dla przypomnienia, bo widzę, że co niektórym się zapomina :)
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

ndz Partyzant

Ja crash dumpów w ogóle nie mam (rozgrywka Classic). Grę mam uruchomioną od 19h już, większość czasu co prawda zminimalizowana, ale problemów z tym nie mam. Może wina sprzętu?

vaduz666 Partyzant

Witam,jestem nowy na tym forum choc czytam go już długi czas.Po 4 miesiącach przerwy postanowilem powrocic do FM14,zaczalem grac kariere Wisla Plock wszystko fajnie,miło spedzam czas az to nagle freeze (?) gra zawiesza się (nie wyskakuje blad ani nic) i nic nie da sie zrobic gdy minimalizuje FM'a nie ma go w pasku choc w procesach jest nadal pomysłałem-Ok to pewnie minie i odziwo w tym samym momencie gry (5 dni do meczu z Bytovia Bytów) ta sama sytuacja.Czytałem że moze to byc wina przeciazenia procka czy czegos ale mam chłodzenie coolermaster,w menadżerze zadań wykorzystanie RAM nie przekracza 50% a CPU 5-10%.Miał ktoś kiedyś taki problem ?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
W tym temacie dzielcie się swoimi wrażeniami z gry w betę, bo jestem niezwykle ciekaw zdania polskich graczy. Wiadomo, jak ciężko rodzimych graczy zadowolić ;)

UWAGA! Wszelkie posty o problemach z zamawianiem i tym, czy mamy klucz czy nie oraz gdzie kupić żeby dostać będą kasowane, a autorzy nagradzani +1.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution