Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2014 22:08    #2831     Sufler - Porady do gry - Brak nazwisk piłkarzy
W becie wiele osób miało z tym problem
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Kunet Partyzant

10.11.2014 21:34    #2832     Sufler - Problemy techniczne - znikająca gra
Witam. Zakupiłem grę fm 2015 pre-order. Problemem było to że po 07. 11 nie chciała się zaktualizować do wersji pełnej z beta więc ja odinstalowałem, a następnie chciałem zainstalować z powrotem i tu dziwna sprawa na koncie steam próbuję aktywować ją a tu jest napisane ze juz aktywowane są produkt z tym kodem aktywacyjnym na tym koncie. I co teraz pobrać nie moge?

MrPigeon Partyzant

10.11.2014 21:30    #2833     Sufler - Porady do gry - FM 2015 i Steam
Witam eFeMomaniacy.
Mam problem ze Steam. Otóż FM15 nie łączy się ze Steam'em mimo że jestem zalogowany na Steam'ie. Podczas gry nie odblokowuje osiągnięć. Wiecie jak naprawić ten drobny aczkolwiek przyjemny szkopuł? Pozdro 600

dziobson Partyzant

Tak jak napisał kolega wyżej, skrzydłowi mają z automatu przypisane polecenie częstszego dryblingu. Z resztą jak wybierzesz polecenia dla danego zawodnika i niektóre opcje są niedostępne, to po najechaniu kursorem na daną funkcję wyświetli się info, że "polecenie jest już ustawione dla tej pozycji" albo "polecenie jest zablokowane dla tej pozycji". Co do Twojego pytania, jak ktoś ma słaby drybling to tu już jest większy problem. Dlatego tak bardzo lubiłem suwaki. Mimo, że ktoś byl skrzydłowy to i tak można mu było indywidualnie polecić aby rzadziej dryblował.

czarny1809 Partyzant

A co tam, napisze pare zdań od siebie :)
Podchodziłem bardzo sceptycznie po waszych opiniach do odpalenia gry ( wczoraj wieczorem, bez grania w bete).
Ku mojemu zdziwieniu, wcale nie było tak strasznie.
Póki co ugrałem pół sezonu Ekstraklasy, przyzwoite 6 miejsce po 15 kolejkach Koroną Kielce.
Moje odczucia:
*kontuzje może i częstsze, ale akurat w moim przypadku bardzo minimalnie w porównaniu do fm14,
*opisywana po milion razy głupota bramkarzy nie doskwiera, przez 20 meczy raz stanął po wolnym i czekał na dobitkę.
*również pojedyńczy przypadek - bramkarz rywala postanowił rozkraczyć się na skraju pola karnego po tym jak dostał podanie, pozwalając Trytce go minąć
*układ sił w naszej lidze też jakby lepszy
*taktyka - tu jest najgorzej, praktycznie nie czuje efektów żadnych wprowadzanych korekt, zawsze akcje prowadzone do skrzydła.
*odbiór piłki nie istnieje, mimo to najlepsze wyniki osiągam na grze z kontry

I na koniec dziwny problem:
Po 15 kolejce, nagle mój zespół ogłupł. Nie chodzi mi tylko o wyniki, bo 4 porażki 0-4, 1-4, 0-3, 0-3 jeszcze sie mogą zdarzyć, ale statystyki tych spotkań wyglądają np.: mój zespół 4 strzały (1 celny) rywale 18(8). Jakby kaażdy menadzer rywala znalazł na mnie sposób.
Tyle moich odczuć lece obczaić hotfixa.

johny1910 Partyzant

[quote="robal15"][quote="pikawa94"]Ja póki co się poddaje. Było naprawdę dobrze - gra wymagała lekkich poprawek w silniku meczowym + naprawy błędów nie dotyczących bezpośrednio meczu (zasady, znikające atrybuty itp.). Wyszedł jakiś patch i rozwalił wszystko to, co w silniku było na wielki +. Teraz:
- bramkarze plują piłki przed siebie na potęgę,
- obrońcy to statyści,
- rzut wolny z większości pozycji na boisku to 95% szans na zdobycie gola,
- kocioł przy rzutach rożnych w polu karnym to bezcenny widok,
- praktycznie brak jakiejkolwiek gry środkiem pola,
- sytuacji sam na sam nie widziałem już od dawna (większość akcji kończona jest dośrodkowaniem na głowę/nogę napastnika),
- strzelanie z dystansu na potęgę (czasem jest to ponad 80% strzałów oddanych przed obydwie drużyny),
i jeszcze dużo by wymieniać...[/quote]

Czyli mamy te same problemy o.O

Miałem wielką nadzieję, że patch wyjdzie w dniu premiery, ale jednak tak się nie stało. Teraz może minąć kilkanaście tygodni zanim go dostaniemy. Na szczęście jutro wychodzi nowy odgrzewany kotlet - Assassin's Creed.[/quote]

Patch wyszedł kilka minut temu, mam nadzieję że będzie dało się wreszcie grać :D

robal15 Młody aktywista

[quote="pikawa94"]Ja póki co się poddaje. Było naprawdę dobrze - gra wymagała lekkich poprawek w silniku meczowym + naprawy błędów nie dotyczących bezpośrednio meczu (zasady, znikające atrybuty itp.). Wyszedł jakiś patch i rozwalił wszystko to, co w silniku było na wielki +. Teraz:
- bramkarze plują piłki przed siebie na potęgę,
- obrońcy to statyści,
- rzut wolny z większości pozycji na boisku to 95% szans na zdobycie gola,
- kocioł przy rzutach rożnych w polu karnym to bezcenny widok,
- praktycznie brak jakiejkolwiek gry środkiem pola,
- sytuacji sam na sam nie widziałem już od dawna (większość akcji kończona jest dośrodkowaniem na głowę/nogę napastnika),
- strzelanie z dystansu na potęgę (czasem jest to ponad 80% strzałów oddanych przed obydwie drużyny),
i jeszcze dużo by wymieniać...[/quote]

Czyli mamy te same problemy o.O

Miałem wielką nadzieję, że patch wyjdzie w dniu premiery, ale jednak tak się nie stało. Teraz może minąć kilkanaście tygodni zanim go dostaniemy. Na szczęście jutro wychodzi nowy odgrzewany kotlet - Assassin's Creed.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Bateboo Partyzant

[quote="Lypton"][quote="Bateboo"]Czy ktoś zauważył jakąś zależność między ustawieniami treningów i/lub ilością fizjoterapeutów, w odniesieniu do ilości kontuzji?[/quote]
Nie ma chyba żadnej zależności. Mam (a właściwie miałem, bo po crashu spieprzył mi się sejw) tylko dwóch fizjo w drużynie, głównego i zwykłego, i nie mam żadnego problemu z kontuzjami, obciążenia średnie. Raz na jakiś ktoś wypadnie z powodu urazu, ale to pojedyncze przypadki, żadnej plagi (5 miesięcy czasu gry).[/quote]

Dzięki za podpowiedź. Sztab medyczny mam bardzo podobny, może takie moje "szczęście".

Lypton Partyzant

[quote="Bateboo"]Czy ktoś zauważył jakąś zależność między ustawieniami treningów i/lub ilością fizjoterapeutów, w odniesieniu do ilości kontuzji?[/quote]
Nie ma chyba żadnej zależności. Mam (a właściwie miałem, bo po crashu spieprzył mi się sejw) tylko dwóch fizjo w drużynie, głównego i zwykłego, i nie mam żadnego problemu z kontuzjami, obciążenia średnie. Raz na jakiś ktoś wypadnie z powodu urazu, ale to pojedyncze przypadki, żadnej plagi (5 miesięcy czasu gry).

soprtivo026 Partyzant

10.11.2014 11:32    #2840     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Witam
Mam problem podczas gry gdy rozegram np 5 meczów przechodze do 6 laduje mi sie -zawodnicy przeprowadzaja rozgrzewkę ,wyrzuca mnie do pulpitu i pojawia sie blad steamapps\common\football manager 2015\exe, kilka razy juz na nowo instalowalem steam i gre i caly czas tak samo.
czy mogłby mi ktos pomóc co mam zrobic???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.