Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2014 17:34    #2821     Sufler - Problemy techniczne - FM 2015 - Brak herbów
Usuń wszystkie herby, wyczyść bufor i skopiuj logopacki jeszcze raz. Ogólnie nie polecam kopiowania tych samych paczek z poprzednich wersji gry, scalania z innymi czy też mieszania stylów. To zawsze może stwarzać jakieś problemy.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Karatakus Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote="robal15"]Ja muszę np. codziennie zapisywać grę przed obawą zresetowania statów u menago, więc mi to dokucza.

W każdym meczu tracę gola z rogu. Komputer wrzuca piłkę na krótki słupek i napastnik ala Messi strzela gola z główki. [facepalm]
Im dłużej gram w tę grę, tym bardziej jestem przekonany, że atrybuty oraz polecania taktyczne nie mają żadnego znaczenia. GRATKI SI. Dobra robota.

Ludzie też mają problem z rogami na forum.
http://commu(...)t-takes.

[/quote]
Pomaga ustawienie środkowym obrońcom przy defensywnych rzutach różnych strefowego krycia przedpola (chyba tak się ta opcja nazywa)

robal15 Młody aktywista

Ja muszę np. codziennie zapisywać grę przed obawą zresetowania statów u menago, więc mi to dokucza.

W każdym meczu tracę gola z rogu. Komputer wrzuca piłkę na krótki słupek i napastnik ala Messi strzela gola z główki. [facepalm]
Im dłużej gram w tę grę, tym bardziej jestem przekonany, że atrybuty oraz polecania taktyczne nie mają żadnego znaczenia. GRATKI SI. Dobra robota.

Ludzie też mają problem z rogami na forum.
http://commu(...)t-takes.

Nareszcie też zaczęli pisać, że nie ma prostopadłych piłek. To jest jakaś paranoja. Gram w Hiszpanii, i tam każdy zespół zaczął grać jak Stoke. i te śmieszne wrzutki do tych niskich napastników, które o dziwo wygrają. Fuck the logic, just deal with it.
http://commu(...)ecisions
http://commu(...)ugh-ball
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

n3sc Partyzant

11.11.2014 12:56    #2824     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
Widać różnicę i to sporą, zagrałem kilka meczy i zdecydowanie wyniki przypominają już normalną grę, po kilku meczach ani razu nie trafił mi się wynik typu 5:4 czy 8:7, bramkarze bronią w końcu strzały, dla mnie największym ciągle problemem są kontuzje 50% składu ciągle ma kontuzje, po 2-3 kontuzje na mecz, problemy kondycyjne graczy tak samo w połowie meczu goście mają po 15% kondycji że aż zmian mi nie starcza.

taku Partyzant

11.11.2014 12:24    #2825     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
Mam problem klikam aby otworzyć FMa i pojawia mi się 364193 wie ktoś jak to rozwiązać ?

fanki82 Partyzant

[quote="romantico"][quote="fanki82"]Witam Gietz mam prośbę mógłbyś napisać do SI by zrobili coś z zapisywaniem gry,bo teraz to wogóle długo trzeba czekać by sie zapisała :( dzięki[/quote]

Problem już jest zgłoszony przez wielu graczy do SI - aż dziw bierze, że i taka rzecz potrafią zje..ć.[/quote]

Dzięki za info pozdro.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2014 10:35    #2827     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 15 za 10 zł?
Tak możesz aktywować na Steam'ie grać bez problemów i po polsku,ale musisz to zrobić przez program VPN który zmieni chwilowo Twoje IP na IP w Rosji!Masz u gościa na Allegro własnie który sprzedaje takie wersje po 89zł instrukcję jak to zrobić.Pzdr!:)

romantico Partyzant

[quote="fanki82"]Witam Gietz mam prośbę mógłbyś napisać do SI by zrobili coś z zapisywaniem gry,bo teraz to wogóle długo trzeba czekać by sie zapisała :( dzięki[/quote]

Problem już jest zgłoszony przez wielu graczy do SI - aż dziw bierze, że i taka rzecz potrafią zje..ć.

Rostel123 Partyzant

11.11.2014 10:01    #2829     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 15 za 10 zł?
Czyli jak kupię sobie za 60zł tego FM'a z keye.pl to mogę go aktywować na stream'ie bez żadnych problemów i grać po polsku ?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Tak, problem występuje na wersji 15.1.3 i jest już zgłoszony do SI.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.