Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dziobson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siemanko. Mam do Was dwa pytania. Pierwsze: grając Barceloną tracę strasznie dużo goli. W 19 meczach zaledwie w dwóch spotkaniach zachowałem czyste konto. Ogólnie idzie mi nieźle, mało przegrywam, strzela gole ale też bardzo dużo tracę. Jak ustawiacie swoją linię defensywną? Gram taktyką 4-4-2 z dwoma ofensywnymi skrzydłowymi. Pierwotnie ustawiałem linię defensywną wyżej jednak zastanawiam się czy to nie było bezpośrednim powodem tak dużej ilości straconych goli? Czy jeśli cofnę defensywę bliżej swojej bramki to czy nie powstanie zbyt duża luka między obrońcami, a pomocnikami, co będzie nadal obfitowało w sporą ilość sytuacji bramkowych, a co za tym idzie straconych goli? Jakie są Wasze rady na prawidłowe funkcjonowanie defensywy?
Drugie pytanie: co zrobić aby skrzydłowi w trakcie bronienia stali na własnej połowie i bronili razem ze środkowymi pomocnikami i obrońcami? Jeden z moich skrzydłowych ma rolę schodzący napastnik (atak), drugi skrzydłowy (atak). Z przodu gram klasyczną 10 i lisem pola karnego więc wiadomo, że oni głównie będą krążyć wokół koła środkowego i liczyć na jakąś piłkę. Dlatego bardzo zależy mi aby skrzydłowi również brali udział w destrukcji, a przynajmniej kryli zawodników po swojej stronie aby rywale nie mieli przewagi. Co poradzicie? Czy ustawienie im funkcji "znacznie mniej pressingu" albo chociaż "mniej pressingu" powinno ten problem rozwiązać?

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
12.11.2014 10:36    #2812     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
[quote="romantico"][quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?[/quote]
Powiem szczerze: przestaję wierzyć w Twoje wpisy. Twierdzisz że masz każdy możliwy błąd jaki istnieje i piszesz o tym co chwilę.
Powtórzę to co napisałem w innym temacie: ilość kontuzji jest sprawdzana i porównywana z danymi rzeczywistymi i z opracowaniami naukowymi, to nie jest przypadek ...
[quote]Originally Posted by Neil Brock
There's no injury bug in game, the levels in game are if anything, slightly low compared to real life.

Things which increase injuries in game:

High training intensity
Non-match fit players playing matches
High intensity tactics
Injury prone players
Bad luck

If you see the Premier league injury table, you can see they're quite high - http://www.physi(...)able.php

Already this season, Man Utd have had 35 injuries and we're not even in December yet.[/quote]

flowproba Partyzant

12.11.2014 00:21    #2813     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
Gram Milanem i nie doświadczyłem problemu z wysypem kontuzji. Martwi mnie jednak, że chyba ponad 50% bramek tracę ze stałych fragmentów.. W poprzednich FMach nie miałem z tym problemu, próbowałem już zmieniać ustawienia obrony rożnych ale dalej jak widzę piłkę w swoim rogu to przeczuwam bramkę :) podobnie z wolnymi z boku boiska.

Bhoy Partyzant

Moje wrażenia średnie. Ogólnie interfejs mi się nie podoba, ale wszystko to przyzwyczajenia się. Silniczek meczowy dramat, gole tylko z dobitek lub po wrzutkach i z dystansu. Nie mam jednak wspomnienego kilka razy problemu z kontuzjami w hokejowymi wynikami. Kontuzje w normie. Gram Tottenhamem i po 19 kolejkach plus puchary wyniki były następujące: 3:0, 5:1, 2:2, 2:3, 2:1, 4:1, 1:1, 0:1, 1:1, 5:3, 2:0, 0:0, 2:0, 3:2, 2:2, 3:5, 0:0, 0:0, 1:4, 1:1, 0:6, 1:3, 1:2, 3:2, 0:1, 2:1, 0:1, 4:2

romantico Partyzant

11.11.2014 22:23    #2815     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
[quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?

dyzioakaliryczny... Partyzant

11.11.2014 22:18    #2816     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2014 21:25    #2817     Sufler - Problemy techniczne - FM 2015 - Brak herbów
Problemem może być to że rozgrywki angielskie inaczej się nazywają?

mb15juve Partyzant

Wrazenia po becie pozytywne, teraz? Tragedia.
Mnostwo kontuzji, bramki praktycznie z kazdej wrzutki i tryb Boga, gdy przeciwnik przegrywa i odrabia bez problemu straty. Polecenia taktyczne w ogole nie dzialaja, ustawilem pressing i nie widze w ogole tego. Obroncy kopia sie po czolach, a napastnik przechwytuje pilke i strzela gola. Juz nie mowie ze wynik 2-2 po 20 minutach to norma.

blaszczu92 Partyzant

Instalacja była po Polsku, plik we wskazanej lokalizacji jest. Stąd nie rozumiem gdzie jest przyczyna tego problemu

blaszczu92 Partyzant

Witam. Zakupiłem FM 2015 w wersji tradycyjnej, czyli pudełkowej. Po instalacji i uruchomieniu chciałem zmienić język, który domyślnie był ustawiony na angielski. Niestety, pomimo zatwierdzenia i wczytywania języka dalej jest angielski. Jest to wersja na rynek polski, plik z językiem również jest. Gdzie tu leży problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.