Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cisek93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2014 12:15    #2791     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką!
i jak z problemem u ciebie ? rozwiązałeś ?
mam taki sam problem tylko ze wszystkimi klawiszami tylko że mi nie przybierają różnych odcieni a po prostu znikają przyciski a zostaje tylko nazwa i nie chcą powrócić z powrotem

Striker75 Partyzant

13.11.2014 11:28    #2792     Sufler - Porady do gry - FM 2015 - Start gry
Już wiem na czym polegał problem... otóż wkleiłem cały folder "db" z poprzedniego Fma 2014 i widocznie plik odpowiadający za start rozgyrwek także był w tym pliku. Usunąłem cały folder i zainstalowałem grę na nowo i działa poprawnie :).

Striker75 Partyzant

13.11.2014 11:18    #2793     Sufler - Porady do gry - FM 2015 - Start gry
Tak we wszystkich, sezon zaczyna się jako poprzedni z tym, że patrząc w historie ligi mamy mistrza 2013 itp. Także nie wiem co to za problem, pierwszy raz się z takim czymś spotykam, że trzeba rok symulowac rozgrywkę aby sezon zacząć a gram w fm od 2005 ...

Striker75 Partyzant

13.11.2014 09:40    #2794     Sufler - Porady do gry - FM 2015 - Start gry
Witam. Mam dziwny problem.... Podczas rozpoczęcia gry , przy wyborze daty startu mam rok. 2013 i sezon 2013/2014, a nie sezon 2014/2015 co sprawia , że aby rozpoczać normalnie sezon musze czekać w grze 365 dni, ponieważ przez 365 dni nic sie nie dzieje ... Wie ktoś może na czym polega ten problem? Gra oryginalna ze steam , wersja 15.1.3

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Pomysł wziął mi się stąd, że kiedyś tu na CM Rev mieliśmy taki problem - dodając kilku nowych redaktorów naraz, zapomnieliśmy podpiąć ich redakcyjne profile do normalnych kont i wtedy w tych miejscach, gdzie nie było podane ID żadnego usera, u nich wszystkich wskakiwał profil usera z najniższym ID - KGB ;) Być może ten John Palmer to taki nasz KGB i jak coś w grze skopali, to teraz on się wszędzie pojawia.

Niemniej, problem nie może być raczej spowodowany facepackiem - to chyba technicznie niemożliwe.
twitter.com/Ceyvol

robinsonik Partyzant

Pośpieszyłem się z radością, problem występuje nadal ? Niestety usunięcie zdjęcia z ID 0 i jego wpisu nie pomogło...

robinsonik Partyzant

Problem rozwiązany , błąd powodowało ID 0 w megafacepacku.....stary, a ......Dziękuję za pomysł. Temat do zamknięcia.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

12.11.2014 21:08    #2798     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowa łatka 15.1.3
[quote="romantico"][quote="dyzioakalirycznykat"]kontuzje są wynikiem złych treningów, nigdy nie mam więcej niż 4-5 ludzi na L4,głównym problemem jest brak prostopadłych podań[/quote]

Jaja sobie robisz tak? Bo mam ustawiony najniższy poziom treningu i non stop 5-6 kontuzji, więc mistrzu treningu co zalecisz?[/quote]

ja zauważyłem taką prawidłowość, po meczu wszyscy są u mnie zmęczeni(tak się domyślam ale tego nie wiem) więc wchodzę w zakładkę trening i klikam w kółeczko "zmęczeni po ostatnim meczu". Daję wszystkim jeden dzień wolnego.
Jak ktoś jest na kontuzji to wysyłam go na urlop jednotygodniowy. Po co się mają "męczyć" w klubie.
Zdarzają mi się wyniki 1:4 mimo gola w pierwszej minucie meczu :)
Zdarza się odrobić 0:1 na 4:3, wszystko jest możliwe.

=============================
NIE WIEM KOMU ZGŁOSIĆ A TEMAT PEWNIE CZYTA DUŻA LICZBA OSÓB WIĘC PISZĘ TUTAJ:

Męczą mnie wybajane piłki za bramkę a nie do przodu, jest zła animacja moim zdaniem. Koleś obraca się i wybija za swoją bramkę zamiast na luzie do przodu na "uwolnienie".
Miałem błąd ze strzelaniem karnego. Koleś mający 2 bramki podszedł i zmarnował jedenastkę mimo, że nie był wyznaczony. Pierwszy raz mi się to zdarzyło spośród wszsytkich moich gier w FM, wcześniej mogłobyć to spowodowane tym, że i tak głównie bramki(zwykłe) strzelali dobrze strzelający karne napastnicy a nie pomocnik z niskimi "11".
niepoprawione stare "gpp" w nagłówku zamiast na przykłąd "PK"- nowy atrybut "pierwszy kontakt"
odzywanie się do piłkarza w liczbie mnogiej, "możecie" "byliście"(chodzi tu o rozmowy motywacyjne)
wartość afrykańczyka który przyszedł za friko do 6 ligii jest obecnie diabelska

Krzachu Partyzant

wita,a ja mam problem z wczytywaniem taktyk,gdyż niekazda ściągnięta ma wielkos 41kb a tylko takie gra respektuje

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ale czy to nie jest zwykły problem z wyświetlaniem? Że wrzuca tam jakieś randomowe ID, zamiast pokazywać "brak"? Bo jeśli tak, to kolejna łatka to poprawi, a błąd nie wpłynie na rozgrywkę.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.