Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

space Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2005 12:37    #22601     Sufler - Porady do gry - Problem z NET Framework
mam problem z NET Framework. Sciagnelem wersje .NET Framework 1.1 SDK, zainstalowalem Framework i nadal nie moge zainstalowac MCFM bo wyskakuje ze jest zla wersja NET Framework

prosze o pomoc albo jakis link do tego pliku

TheYna Partyzant

02.05.2005 11:32    #22602     Sufler - Porady do gry - Nieuprawnieni gracze
Witam,

mam problem. Gram ligą hiszpańską, na początku sezonu dostałem zapytanie o ustalenie numerów dla zawodników - zrobiłem to, kilka dni później kupiłem jeszcze kilku zawodników, ale... nie mają oni swojego numerka i nie mogę ich wystawić w żadnym oficjalnym meczu. Nie wiem co zrobić, jak można im nadać numerek - nie sa też uprawnieni do gry rezerwach.

danekk Partyzant

30.04.2005 13:06    #22603     Sufler - Porady do gry - Problem z wypozyczeniem
mam pewien problem nie wiem czy tak idzie zrobić!!!
gram od niedawna w FOTBALA MANAGERA2005 wisłą kraków i mianowicie strąk jest wypożyczony do zagłębia do końca sezon pierwszego czy idzie tak zrobić żeby wsześniej go z tamtąd zabrać ????????????? pomóżcie

Proletariat

21.04.2005 19:09    #22604     Sufler - Porady do gry - soccerstars
chodzi mi wlasnie o ten obraze. kto jest na tym zdjeciu? bo mam problemy z poznaniem wszystkich

ASAHI Partyzant

21.04.2005 11:17    #22605     Sufler - Porady do gry - Prezes debil
w 5.0.5 też jest ten problem przeżyłem go w Realu Madryt ;> Trza czytać uważnie komunikaty!!! Prezes czeka na sławy, bo Twoje osiągnięcia są zbyt słabe...lub pozycja w lidze...(bug jest bug)mój prezes wydał po ok. 85mln na 2 zawodników i dał se siana bo wziąłe sprawy w swoje ręce...aha po kupnie klasowego zawodnika wzrasta sprzedaż kszulek, to też jest ważne ;>

omega Młody aktywista

20.04.2005 21:42    #22606     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Zeby juz wsio powiedziec o moim problemie stosuje trening Faeron Schedules (FM 2005) ktory znalazlem na http://ceem.(...)gnij/393 Uzywam z niego treningu dla obroncow (def) Pomocnikow (Mid) i napastnikow (Att) oraz dla junorow (youth) i pre sezon Ile w lidze polskiej dac odpoczynku i kiedy ew kiedy zaprzestac trening pre sezon a rozpoczac dla kazdej pozycji Z GORY WILKIE DZIEKI ZA POMOC :))))

Archie Partyzant

20.04.2005 13:15    #22607     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący błąd
Mam podobny problem. W drugim sezonie (połowa listopada) wyskakuje błąd w pliku FM2005.exe. Rozpoczynałem już grę kilka razy i zawsze w tym samym miejscu kaplica!!! Co zrobić? Czy jest jakieś wyjście? Może błąd przy zapisie? Oryginalna gra, którą wymieniałem u sprzedawcy! Gram Stocport Caunty w 2 dywizji angielskiej.

Rydzu Partyzant

19.04.2005 10:06    #22608     Sufler - Porady do gry - zarządzanie treningiem
witam, dawno tu nic nie pisalem ale chce zasięgnąć po poradę. mam problem: jak chce wejsc do treningu w czasie gry to mi wyskakuje błąd. jak stworze nową gre to działa wszystko ale gram ManUnited juz 7 sezonów i chce grac dalej. nie moge moim chłopakom ustawic lepszego treningu i co gorsze nie moge dac im odpocząć. słyszalem ze mozzna przez jakis programustawiac treningi poszczególnym zawdonikom. raz nawet mialem ten program ale robilem format, a nazwy nie pamietam. WIEC PROSZE APELUJĄC,APELUJĄC PROSZE: podajcie mi nazwe programu przez kktóry moge zarządzac treningiem albo (lepiej) linka......... pozdro_O i thx in adv

Shadhun Partyzant

12.04.2005 16:50    #22609     Sufler - Porady do gry - Fm pod Linux
Z tego co wiem to kazda gre pod wina da sie urochomic nalinuxie za pomoca odpowiednich bibliotek a poniewaz FM nie jest gra wymagajaca graficznie nie sadze by byly z tym wieksze problemy

Malenstwo Partyzant

11.04.2005 09:38    #22610     Sufler - Porady do gry - Edytor nie działa
aha z tąróżnicą, że ja instalowałem patcha 5.0.3 w wersji NO-DATA. No, ale problem mam taki sam jak W-ek.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.