Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pietreksen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2005 10:06    #22591     Sufler - Porady do gry - problem z savem
Witam
Grałem FC Zwole awansowąłem do ekstraklasy i sprowadizłęm pilkarzy grałem 30 godzin i pewnego dnia zapisuje gre i wyłanczam kompa ale odcinam zasilanie (spieszyem się) na nastęmpny dzień chce załadować sejva i pisze ze sejv nie został załadowany i ten komunikat wyskakuje na pulpicie. Od kolegi sie dowiedziłem później ze to przez to wyłacznie kompa się zepsuł sejv proszę o pomoc moze da sie tego sejva jakoś naprawić

Proletariat

09.06.2005 12:32    #22592     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Rozgrywam 6 sezon - zaczynałem stevenage w angielskiej conference - problem jest taki, że w pierwszych 3 sezonach scouci znajdowali mase zawodników ale od awansu do 1 ligi nic - mało tego wszyscy moi piłkarze maja max 1 gwiazdke zdaniem mojego asystenta..
Scouci każdego zawodnika którego każe im obserwować odrzucają - np ich zdaniem tacy jak Raul, Lampard Ronaldo, Ronaldinho są ZBYT SŁABI BY GRAĆ W ZESPOLE TAKIM JAK STEVENAGE - no bez jaj.
O co tu chodzi- zaczołem używać FM scout i okazało się ze mam w składzie kilku z potencjałem około 160 i umiejętnościami jakies 140 - ale zdaniem trenerów są oni zbyt słabi. Postanowiłem posciągać mlodzież na testy i tak zawodnik z potencjałem 160 ma szanse odnieść sukces w mojej drużynie ale taki z potencjałem 16 też - opinia trenerów bo dla scoutów obaj są do bani - nie kupiłem po czym milan wzioł tego z 160 za 750 tys.i jego wartośc to 7.5 miliona.

blabla Partyzant

21.05.2005 23:06    #22593     Sufler - Porady do gry - Ale ja tak nie chce!!
Witam,
ostatnio zastanawiam się nad takim jednym problemem. Dlaczego mój asystent podpisuje kontrakt z juniorem skoro w swoim raporcie stwierdza że zawodnik powinien być wystawiony na listę transferową?? Czy jest jakiś sposób na to??

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
21.05.2005 21:42    #22594     Sufler - Porady do gry - PROFIL
Można jeszcze spróbować postawić na trenowanie atrybutów fizycznych. To może pozwolić zwiększyć szybkość, chociaż nie w dużym stopniu. Jest to tak zwany atrybut "sztywny" i raczej nie zmienia się w trakcie gry, chyba że ze wzrostem wieku, co wyjaśnił już Dave. Ze swojej strony dodam jedynie, że okres szczytowy nie musi kończyć się w 23 roku życia. Przynajmniej w FM ;]
PS. Na przyszłość prosimy o wstrzymanie się z użyciem Caps Locka.
PS2. Opcja dodawania obrazku jest po to, aby użytkownik mógł zaprezentować problem, w którego rozwiązaniu zwraca się tutaj o pomoc. I TYLKO po to.
PS3. Prosimy również o stawianie pytań w miarę poprawnych językowo.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
21.05.2005 21:42    #22595     Sufler - Porady do gry - DLACZEGO KARTKI Z SPARING
Błąd gry. Nie można nic na to poradzić.
PS. Na przyszłość prosimy o wstrzymanie się z użyciem Caps Locka.
PS2. Opcja dodawania obrazku jest po to, aby użytkownik mógł zaprezentować problem, w którego rozwiązaniu zwraca się tutaj o pomoc. I TYLKO po to.

gosc Partyzant

21.05.2005 19:14    #22596     Sufler - Porady do gry - FM Coach problem
Witam, sciagnalem FM Coacha z netu i postepowalem zgodnie z instrukcja (to gdyby ktos probowal mi wyliczac punkt po punkcie co powinienem zrobic w/g instrukcji ;-) ). Niestety w momencie proby importowania nowych atrybutow do arkusza pojawia sie komunikat: "runtime error `9` : subscript out of range". Po nacisnieciu jedynego dostepnego w tym momencie buttonu jakim jest "end" ukazuje mi sie pusty arkusz o nazwie "arkusz1". W innych arkuszach dostepnych po importowaniu danych nie ma zadnych danych liczbowych oprocz arkusza o nazwie "csv import", gdzie sa wszystkie dane importowane z pliku csv oraz w arkuszu "system" liczba zaimportowanych zawodnikow i nazwa pliku imortowanego. Pozostale pliki czekaja na uzupelnienie ;-). Jak rozumiem program sam przelicza importowane dane, wiec powinienenem miec wszystko podane na tacy. NIestety nie udalo mi sie dotychczas do tego doprowadzic. Probowalem sciagac ten plik z roznych stron myslac, ze moze sciagnalem uszkodzona wersje, ale problem nie znika. W instrukcji jest informacja o tym, ze potrzebny jest Microsoft Excel 2000, ja posiadam wersje 2002. Czy to moze byc powodem moich problemow? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Łukasz Partyzant

21.05.2005 18:19    #22597     Sufler - Porady do gry - Trening
elo mam problem z treningiem i proszę was o pomoc. Chodzi mi o to że reżim treningowy jaki używam tylko przez jakiś czas daje pozytywne efekty; potem umiejętności piłkarzy spadają; co można na to poradzić?? i dlaczego tak jest ?? jeszcze chciałem się zapyać ilu trenerów używacie do treningu dla jednej grupy pilkarzy ?? z góry thx narqa

Dave Partyzant

20.05.2005 16:19    #22598     Sufler - Porady do gry - Polska 3 liga
Mam taki głupi problem... Otóż, czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jak nazywa się patch dodający polską 3 ligę? Skleroza nie boli... ;)

Proletariat

14.05.2005 18:04    #22599     Sufler - Porady do gry - edytor MCM
Mam problem z MCM. Jak się przenosi zawodników do innych klubów?? :|

Proletariat

08.05.2005 21:05    #22600     Sufler - Porady do gry - Problem z 01/02
Przy próbie instalowania gry wyskakuje mi komunikat : Plik C:WINDOWSTEMP\_ISTMP8.DIR\_INS5576._MP wydaje sie byc uszkodzony Ponownie zainstaluj plik i spróbuj jeszcze raz.

Próbowalem zrobić tak ze przeinstaluje system ale to nic nie dało ;/ Dziwne bo gra zawsze mi chodziła a teraz jest problem:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.