Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

05.07.2005 19:11    #22581     Sufler - Porady do gry - dodawanie lig.
mam problem z FM 2005. Jak dodac jakas lige w trakcie gry. Prosze Reaper pomocy !!!

danekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2005 20:22    #22582     Sufler - Porady do gry - przerwa zimowa
mam pewien problem ponieważ aktualnie jest u mie przerwa zimowa i trwa 3 miesiące przypominam gram 3 sezon a w 2 sezonie kluby z POLSKI nie grają właśnie w przewrie zimowej sparingów i nie wiem czy to dobrze czy nie a jescze jedno jakie treningi robić w przerwie

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
29.06.2005 15:01    #22583     Sufler - Porady do gry - Problem z Updatem 1.5
Jeżeli masz nieoryginalną wersję gry, to nie ammy o czym rozmawiać.
Spróbuj odisnatlować grę, usunąć wsyzstkie pliki jaki ci pozostaną, zainstalować grę ponownie, dodać patch 5.0.5, a później update. Jeżeli nadal będziesz miał ten problem, to nie mam pojęcia o co chodzi.
myspace.com/marneszanse

Disaster Partyzant

29.06.2005 11:30    #22584     Sufler - Porady do gry - Problem z Updatem 1.5
Help !! Sciagnolem sobieUpdate 1.5 i nie dziala.Wyskakuje błąd fm2005.exe i po grze :-( Zainstalowalem patcha 5.0.3 i nie chodzilo. Zrobilem jeszcze raz instalke gry tym razem z patchem 5.0.5 i jest to samo. Co jest grane?

mideros Partyzant

27.06.2005 22:05    #22585     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Miałem podobny problem tylko że troszke inny.Mianowicie wyłączała mi sie gra w pewnym dniu.Cały czas w tym samym co bym nie robil to i tak się wyłączała.Lecz wpadłem na pomysł że w katalogu fm gdzie go zainstalowales jest taki folder jak "temp".Poprostu go usuń.Jeśli to nie pomoże to trudno.Mam też nadzieje że nie spoźniłem sie z tą radą.

mideros Partyzant

27.06.2005 21:00    #22586     Sufler - Porady do gry - dodawanie lig.
Mam pewien problem.Jestem w roku 2025.Mam włączone 2 kraje.Mam wspaniałą kariere lecz te ligi mnie już powoli nudzą.Ostatnio dowiedzialem sie na tej stronie ze mozna dadać sobie w każdym momęcie jakąś inną lige.I mam pytanie jak to uczynić?CZy potrzeba jakiś edytorów?Jak tak to jaką nazwe posiadają.Proszę kogokolwiek o jakąś pomoc.

danekk Partyzant

25.06.2005 11:27    #22587     Sufler - Porady do gry - obietnice trenera
mam pewien problem gram wisłą kraków i mam problem z głowackim a mianowicie idzie mi całkiem nieźle mam 3 sezon i wszystko wygrywam z lidze polskiej a w pucharach różnie moim jak na razie największym sukcesem było dostanie się do ćwierćfinału pucharu UEFA . I właśnie w tym sezonie mam problem z głowackim ponieważ nie chce mi podpisać dalszego kontraktu ponieważ odpowiada mi że chce iść do większego klubu. Teraz jest niezadowolony i jak naciskam na NIEZADOWOLONY to tam jest takie pole: OBIETNICE TRENERA jak to zrobić żeby tam napisać że go sprzedam po sezonie!!!! pomóżcie

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
19.06.2005 13:05    #22588     Sufler - Porady do gry - Nowy
Sprobuj raz jeszcze, a jesli nie pomoze, skontaktuj sie z jednym z moderatorow poprzez GG: 1431008 - wwosik, 384389 - De Raph, ew. napisz na i opisz problem. Ew. sprobuj zmienic styl forum - na dole strony, nad oknem Kto jest na forum, po prawej stronie - moze wtedy bedzie wyswietlal.

Karanie zawodnika to bardzo delikatna sprawa - udziel mu najwyzej ostrzezenia, kary pieniezne zostaw na pozniej. Najpierw radze sprobowac poeksperymentowac z treningiem. Ew. zajrzyj do profilu gracza - moze ma niskie morale, klopoty z aklimatyzacja?

cichy Partyzant

19.06.2005 10:34    #22589     Sufler - Porady do gry - Nowy
A jednak jest problem. Nie mogę się zarejestrować na Forum. W polu rejestracji gdzie jest do przepisania kod nie wczytuja mi sie obrazki. A na stronie glownej Forum, gdzie jest tzw. szybka rejestracja, po wypelnieniu pol wyskakuje komunikat nieprawidlowy kod. Oczywiscie nie moge sie skontaktowac z Adminem Forum, bo nie jestem zalogowany :/ Ech... Mozecie mi pomoc? W miedzy czasie pytanie bonusowe: Mam rezim treningowy dla obroncow. Wszyscy obroncu odnotowuja wzwyzke cech, poza jednym. Na dodatek aystent mowi mi, ze tenze obronca nie przyklada sie do treningu. Czy w zwiazku z tym powinienem go ukarac za nieprofesjonalne zachowanie, czy tez ustalic mu oddzielny rezim?

Proletariat

18.06.2005 15:14    #22590     Sufler - Porady do gry - zagadnienia taktyczne...
Spoko forum CM i polska scene znam i to calkiem dobrze:) free role w moim zespole nie ma nikt, czasem wlaczam ale nie napastnikom tylko ofensywnemu pomocnikowi. Masz racje ze nie bedziemy miec nigdy kontroli nad swoim zespolem i o to chodzi zeby nie moc calkiem kierowac zesplem bo wtedy gra bylaby za prosta! Jesli chodiz o strzaly z dystansu to myslalem wlasnie ze chodzi o patche zainstalowalem wszystkie najnowsze ale problem nie zniknal. Moze strzalow jest nieco mnie ale 12 w tym 1 celny w meczu oddanych przez pomocnika to i tak moim zdaniem duzo za duzo... dzieki za odpowiedz Reaper!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.