Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

17.07.2005 20:18    #22571     Sufler - Porady do gry - Update i kolejne problemy
Elo wszystkim mam problem z najnowszym update.Ściągnołem najnowszego i ... dupa!Nie działczy oczywiście błąd exe.Mam pirata i pewnie nie działa ale kiedyś ściągałem update 1.4 i mi działczył choć miałem też pirata?????? Nie wiem o co kaman.

petek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2005 09:37    #22572     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
ale mam sezon 2007/2008 i jak dotad najdalej w pucharze uefa doszedlem do cwiercfinalu pokonujac miedzy innymi glasgow rangers a w lidze mistrzów jeszcze nigdy z grupy nie wyszlem! teraz mialem ciekawa grupe:bayern,paris st.g.,juventus i wyniki mialem takie:z juve 0:4 i 0:5,z paris 1:2 1:2 i z bayernem 0:4 i 1:3. teraz znowu mam maly problem:caly czas gralem na tych rezimach treningowych które byly od poczatku ustawione w grze potem pokombinowalem sam tak ze moje rezimy na tych paseczkach wygladaly dosc dobrze (np.w rezimie dla napastnikow cechy ofensywne byly bardzo duze a u obronców cechy def. byly duze) nie wiem dlaczego ale wiekszosc atrybutow moim zawodnikom spadala zamiast wzrastac.podczas tych treningów gralem 2 mecze-jeden w pucharze polski (rewanz cwiercfinalu z legia wygranego na wyjezdzie 4:1) a drugi w lidze z odra (w poprzedniej rundzie wygralem 6:0) i oba niespodziewanie przegralem po 2:0 :( bialy_1 albo ktos inny-pomozcie!!

petek Partyzant

14.07.2005 21:37    #22573     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
czemu grajac wisełką w lidze i puchzrze polski prawie kazdy mecz wygrywam po 5-6 do zera a w lidze mistrzów i w pucgarze UEFA nie umiem wygrac z klubami typu Borussi Dortmund nie mówiąc już o klubach typu Juventusu czy Realu choćby 1:0? jestem poczatkujacy swoja przygode z manago zaczalem dopiero od FM2005 wiec nie wiem z czym mam problem. Moze mam za słabe reżimy treningowe? a moze to cos zupelnie inego? prosze o pomoc ziomki!!!!

parachutes Młody aktywista

10.07.2005 12:40    #22574     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Ja mam taki problem ze zatrudniam mlodych z np. CA 100, a PA 180 i wiekszosc z nich jest chorobliwie ambitna. Ani sie nie rozwijaja specjalnie (te atrybuty widoczne np o 2 sie zwieksza przez 2 lata; gram Leczna), ani nie chca grac u mnie dluzej niz sezon/dwa.. przynajmniej kasa z nich jest. Latwo sie rozeznac w potencjale zawodnika patrzac ile jest wart, jesli chodzi o mlodych. Np taki w niczym nie wyrozniajacy sie jesli chodzi o atrybuty, wart milion euro 19-letni Polak to sie okazuje ze gra duzo lepiej niz z lepszymi atrybutami, starszy i tanszy.. A jesli o skutecznosci napastnikow mowa, to ja stawiam na zdeterminowanych.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

gosc Partyzant

10.07.2005 12:14    #22575     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Duzo jednak chyba zalezy od klubu. Nawet trenerzy prawdopodobnie rewolucji nie zrobia. Ja gram Pogonia, mam dosc dobrych trenerow (choc oczywiscie nie najlepszych), swietna baze treningowa i tez u najbardziej utalentowanych graczy zauwazam mocno ograniczony przyrost kluczowych atrybutow na danej pozycji. Jest on wiekszy niz u przecietniakow, ale mimo wszystko mizerny. Tez mam doswiadczenie z prowadzenia Scorzy. U mnie ma tych lat juz o kilka wiecej ;-). A prowadze go od 17 roku zycia. Teraz ma okolo 20 i jeczy jak by go zazynali, bo chce odejsc do innego klubu, bo w moim juz ponoc sie bardziej nie rozwinie. Ale problem w tym, ze sa kluby nim zainteresowane, daja duza kase ( Stuttgart,Inter itp), a wiec kluby z kasa, a po negocjajcach za kazdym razem sie dowiaduje, ze zawodnikowi przyszly klub malo zaoferowal i negocjacje sa zrywane. Dlatego ostrzegam przed tym gosciem, bo jego wartosc idzie mocno w gore, ale sprzedac juz jest go bardzo ciezko i po kilku latach moze po prostu zwiac za friko.Wracajac jeszcze do samych umiejetnosci. Zawodnik ten kilkakrotnie powiadamial mnie o tym ze czuje duza presje zwiazana z tym, ze wszyscy duzo od niego oczekuja. A wiec prawdopodobnie nie jest najsilniejszy psychicznie. To tez moze byc powod slabszych przyrostow atrybutow. Mam kilku utalentowanych zawodnikow prowadzonych podobnie jak Scorza i wydaje mi sie ze on wlasnie jest najbardziej himerycznyz nich jesli chodzi o przyrosty i raczej brakuje mu instynktu strzeleckiego. Przy najmniej u mnie widac ze potrafi bardzo duzo od samego poczatku, ale rzadko zdarza mu sie wykorzystywac sytuacje.

07.07.2005 12:15    #22576     Sufler - Porady do gry - CM Rev MBI 1.1.1
posiadam oryginal, ale na spolke z 3 rodzenstwa, ktora mieszka na drugim koncu miasta.. sciagnalem plik no-cd i gram bez plyty.. pewnie to jest problemem. Nie da sie w moim przypadku bez przeinstalowywania? a tak na marginestie, to to nie jest chyba nielegalne, jesli korzystamy rodzinnie z gry?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
07.07.2005 09:39    #22577     Sufler - Porady do gry - CM Rev MBI 1.1.1
na pewno problemem nie jest to, ze FM jest zainstalowanyw innym folderze. Tak jak mowi SZk - program nie odnajduje klucza w rejestrze. Oczywiscie posiadasz oryginalna wersje gry?

07.07.2005 08:25    #22578     Sufler - Porady do gry - CM Rev MBI 1.1.1
A dzisiaj mam problem z CM Rev Match Ball Installer 1.1.1. Oto moj FM jest zainstalowany w folderze innym niz sugerowany (C:/Program Files/...), na innym dysku. Kiedy wybieram pilke do zainstalowania pojawia mi sie komunikat z bledem..

Proletariat

06.07.2005 11:04    #22579     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
Sa jakies problemy z wysylaniem zapytan i odpowiadaniem. 100 razy probowalem dzisiaj. Jakis limit jest? Strasznie to meczace. Moze teraz sie uda..

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
06.07.2005 10:24    #22580     Sufler - Porady do gry - motor i 2 liga
moze musisz poczekac az nowy sezon sie rozpocznie na dobre, tzn az zostanie ustalony terminarz itd itp, wtedy dopiero Motor zasili szeregi drugoligowcow. Poza tym przydalyby sie jakies screeny obrazujace problem (wygrane przez Motor baraze, tabela 2 ligi) - mozesz skorzystac z opcji dodania obrazku

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.