Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

14.08.2005 17:56    #22561     Sufler - Porady do gry - obywatelstwo
No to juz nic nie wiem. U mnie wreszcie dostali obywatelstwo (dwoch brazylijczykow i salwadorczyk) i mam juz mniejszy problem jesli chodzi o ustalanie skladu. Chyba minely 4 sezony u mnie.. slowem: wszystko sie moze zdaaarzyc!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2005 13:35    #22562     Sufler - Porady do gry - Talenty......
tak... a ja od siebie dodam jedynie, ze opcja dodawania obrazkow sluzy zobrazowaniu opisywanego problemu, a nie zeby tu wstawiac jakies pierdoly.

Proletariat

11.08.2005 09:20    #22563     Sufler - Porady do gry - save
Mam taki problem z save-ami,nie chcący otworzyłem savy w FM2005 z opcji "Otwórz za pomocą.."i tu wybrałem program worda.Teraz problem jest taki ,że nie widać tych sejwów wogóle jak uruchamiam grę,mozę ktoś wie jak przywrócić te sejwy do pierwotnej postaci,może sa do tego jakies specjalne programy (do zamiany rozszrzeń plików).Mam windows XP Professional dla zainteresownych tym postem.

MICHAŁ Partyzant

Grupa: Użytkownik
08.08.2005 21:01    #22564     Sufler - Porady do gry - DATA WYDANIA UPDATE 2.6
Jednak nie moge sie powstrzymać i musze napisać parę słów dotyczacych wydania UPDATE 2.6...
..historia wydania tego updejtu jest dluga..i wszyscy na scenie - szczegolnie zainteresowani- widzaa jak wygladala...
..prawda jest taka ze po szumnych zapowidziach Bobiego jest wielkie nic...juz nie bede wspominal tych histori z KILKAKROTNIE przysuwanymi terminami wydania...pod pozoarem "problemow techniznych" lub "problemow z wrzuceniem pliku na serwer"...updejtu nie ma i prawdopodobnie nie bedzie
..wszelkie prosby o chocby info sa tepione albo szybko splawiane...tu chodzi o zobowiazanie jaiego podjal sie Bobi i nie dal rady...szkoda ze nie ma odwagi sie przyznac i poprostu powiedziec ze nie zrobi tego uaktualnienia...przynajmien honorowo by sprawe postawil...
...niestety uwazam ze Bobi przez swoje zachowanie kompromituje siebie jak i serwis CM Revolution..pod egida ktorego mial wyjsc Update
...z drugiej strony dziwie sie ze tak powazny serwis na scenie jak CM REvolution nie potrafi wydac prostego oswiadczenia na ten temat, przez to okazujac brak szacunku dla tysiecy facow CMa Polsce , ktorzy czekaja na update....

Lucid_Dreamer Partyzant

03.08.2005 08:18    #22565     Sufler - Porady do gry - Mam problem
Mam problem.
Podczas gdy sobie grałem kojejny sezon, nagle wyskoczyło mi okienko z napisem "out of memory fm will quit", po restartach zawsze w tym samym miejsczu się to dzieje, więc nie moge tego obejść, na urlopie też, chociaż nigdy przez pół roku nie miałem tego, że mam za mało pamięci. Grałem na normalnej bazie danych.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
31.07.2005 01:09    #22566     Sufler - Porady do gry - Fm Finances
Opisz problem dokladniej...

bialy_1 Partyzant

24.07.2005 21:05    #22567     Sufler - Porady do gry - Szybkoś Fm-a
i co..? tobie wolno chodzi?! Ja mam 256 DDR kingston i laduje powedzmy 3 osobne pierwsze ligi np. angieslska, wlasko i polska, na bazie danych normalnej i spokojnie moge grac do 2010 roku... jak zalacze tylko 1 na normalnej bazie danych to moze i do 2020 i nie ma zadnego problemu!

Proletariat

22.07.2005 09:58    #22568     Sufler - Porady do gry - urlop
Puścilem zawodnika na urlop bo miał problemy z aklimatyzacją(dokladnie z angileskim stylem zycia)Czy ten urlop cos da????

radas Partyzant

21.07.2005 22:25    #22569     Sufler - Porady do gry - zapisywanie gry w CM5
Witam!
Mam problem z gra Championsip Manager5 - nie mozna zapisac stanu gry -
"Unable to save game". Nagralem Patch do wersji 5.0.2 ale to nie pomoglo i
nadal nie moge w to grac (na dysku jest ok 1gb wolnych wiec o braku miejsca
nie ma mowy) . Bede wdzieczy za wszelkie sugestie
Pozdro
RaDaS

gosc Partyzant

19.07.2005 14:02    #22570     Sufler - Porady do gry - warunki fizyczne
Powiedziec, ze cwiczenia silowe powoduja wzrost warunkow ifycznych to zadna sztuka i kazdy to wie. Pytanie jak tego dokonac w FMie i jak utrzymac rownowage. Czyli jak polepszajac warunki fizyczne nie skopac pozostalych lub ogolnej formy zawodnikow. Dla mnie trening jest trudny do ustawienia na wlasna reke, bo zbyt duza ilosc kontuzji w FMie powoduje, ze zawodnicy trenuja nieregularnie i nie wiem czy wzrost danego atrybutu lub jego brak to tylko wypadkowa cwiczen jakie zaaplikowalem, czy swoje trzy grosze ( i w jakim stopniu) dorzucaja tez okresy kontuzji i rekonwalescencji. Mozna oczywiscie zalozyc, ze artur doglebnie przeanalizowal temat i dobrze wywazyl swoj trening, tylko ze on robil to pod swoja ekipe, swoj styl gry, swoja lige. W innych moze byc inaczej i sie nie sprawdzic. I tu dochodzimy do sedna. Trening powinien byc na tyle czytelny zeby gracz mial minimum pewnosci, ze zadajac dany rezim nie pogrzebie calego skladu na pol sezonu lub dluzej. Ja osobiscie poruszam sie w tym elemencie po omacku i nawet analiza wzrostu i spadku atrubotow co sezon narazie wiele mi nie rozjasnila. Wydaje mi sie, ze w samej grze powinno byc wiecej wskazowek co do tego, jak programisci rozumieli poszczegolne cwiczenia i ich polaczenia. Na dzien dzisiejszy jest mase sprzecznych informacji np na temat tego, czy nalezy trenowac w grupach wyspecjalizowanych, czy w jednej duzej grupie. A przeciez od treningu zalezy czy bardzo dobra ekipa bedzie w formie w sezonie, czy dorowna tym z dolu tabeli. I nie byloby problemu gdyby to bylo oczywiste, ze ekipa gra zle wiec zly trening lub slabi lub niedopasowani zawodnicy. Ale w FMie tego za brdzo odgadnac sie nie da, chyba ze bedziemy eksperymentowac na przestrzeni wielu lat...tylko nie kazdy ma mozliwosc rozegrania kilkudziesieciu sezonow po to zeby dobrac trening, taktyke, zawodnikow...Ale sie rozpisalem ;-)/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.