Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2005 02:37    #22531     Sufler - Porady do gry - Zwis gry
Fajnie, a ja mam na imię Adam.

Opisz dokładnie problem, jaką masz wersę gry, czy isntalowałeś dodatki, itp itd. no i przede wszystkim czy masz oryginalną wersję - wtedy może coś poradzimy...

PS. Uwaga, prosimy możliwie dokładnie opisywać problemy. Tego typu posty powinny być kasowane, ale zrobimy wyjątek. :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

bodi Partyzant

Grupa: Użytkownik
12.11.2005 02:12    #22532     Sufler - Porady do gry - Zwis gry
Z FM 2005 nie miałem tego problemu. W czasie rozgrywki gra mi się zawiesza co jakiś czas. Mam Win 98

kocur Partyzant

12.11.2005 00:40    #22533     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci
Sytuacja wyglada tak: gramy w sieci w 3. patch i uaktualnienie do patcha zainstalowane. zagralismy po jednym towarzyskim po czym doszlismy do wniosku ze nie ma sensu tracic czasu i skasowalismy reszte towarzyskich i zrobilismy maly turniej. Ja gralem z kumplem. Do przerwy spoko 1:1 w meczu, w przerwie jak zwykle zmiany, włanczam po przerwie start a gra stoi. Psze do kumpla aby wlaczyl start a on mowi ze juz to zrobil. jeszcze kilka arzy na zmiane start/pauza i kumpel tez to samo zrobil a gra jak stala tak stala i druga polowa nie chciala ruszyc (powiem tylko ze miedzy opcjami mozna bylo smigac bez problemu wiec to raczej nie byl zwis calej gry). zna ktos moze przyczyne tego?? bylbym wdzieczne za odpowiedz
pozdrwaiam i z gory THX

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
01.10.2005 14:51    #22534     Sufler - Porady do gry - FM 2006
Nie ma żadnego błędu związanego z meczami wyjazdowymi, coś musi być nie tak z twoją taktyką. Choć muszę przyznać, że też mam ten problem, wszystkie mecze u siebie wygrywam nawet z mocarzami, a na wyjeździe męcze się z popierdółkami. No ale nie jest to żaden oficjalnie zarejestrowany bug i nie trzeba nic było poprawiać według SI.
myspace.com/marneszanse

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
26.09.2005 08:40    #22535     Sufler - Porady do gry - FM 2006 BETA demo
Potwierdzam, bug :) Problem jest z tym, że niska kondycja zbyt bardzo niekorzystnie wpływa na zawodników ,a zawodnik zmęczony nie będzie dryblował. To normalne w beta demo i wszyscy też sięna to skarżą :)W końcu to tylko beta!
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
26.09.2005 08:38    #22536     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Update się robi, to mogę zagwarantować:) Niestety problem z zatrudnianiem menedżerów dalej jest i mam nadzieję, że w FM 2006 już się zakończy. Rzeczywiście to problem z rosnącą reputacją i niedoskonałym AI klubów pozostałych :(
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

25.09.2005 09:00    #22537     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Też miałem podobny problem w CeeMiie 03/04... miałem reputację OK, a zatrudniali menedżerów z BARDZO SŁABĄ reputacją... naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje...
Ile sezonów i jaką drużyną rozegrałes? Może to ma jakies znaczenie?....

kuba Partyzant

24.09.2005 16:32    #22538     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Witam,

Mam problem ze znalezieniem pracy w CM 03/04. Mam wszystkie staty po 20, a nie chcą mnie zatrudnić w żadnym klubie . Nie wiem jaki jest tego powód.

gosc Partyzant

19.09.2005 20:34    #22539     Sufler - Porady do gry - FM 2006 Demo- PORAZKI
Dobrze, ze nie chce mi sie rejestrowac na stronie SI, bo inaczej juz dawno zniechecilbym sie do tego "nowego" produktu:-). Te bledy, o ktorych niektorzy mowia, ze sa normalne w beta demie, to nic innego jak kolejne bledy z FM 2005, ktore mialy byc usuniete, czyli na nie mial byc polozony glowny nacisk jak sadze. Pojawienie sie taki baboli jak kontuzje, poziom trudnosci i pare innych moze oznaczac, ze SI olalo te problemy. Obym sie mylil i aby to byla tylko zaslona dymna dla konkurencji.

konik Partyzant

18.09.2005 14:13    #22540     Sufler - Porady do gry - Chcemy wiedzieć prawde
Co się znowu dzieje że tak długo musimy czekać na update 2,7, Bobi czy znów są jakieś problemy jak z ostatnim updatem i znów czeka nas jakieś 2 miesiące czekania ?? Oczywiście nie krytykuje Bobiego bo poza małymi błędami w 2,6 był to update rewelacyjny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution