Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

28.11.2005 23:55    #22521     Sufler - Porady do gry - Trening
przyznam się, że próbowałem te schematy teningowe w Śląsku i bez spektakularnych wzmocnień wygrałem ligę i doszedłem do fazy pucharowej w lidze mistrzów. faktem jest, że zawodnikom podnoszą się drastycznie atrybuty. wystarczy zatrudnić kilku trenerów i fizjoterapeutów i wszysko będzie rosło jak na drożdżach. jest tylko mały problem z drużynami młodzieżowymi. chłopaki nie wytrzymują takich obciążeń i często łapią kontuzje. po przeniesieniu ich do drużyny rezerwowej problem znika (bug?). ogólnie nie polecam oszukiwania. mam nadzieję, że w świątecznym patchu naprawią błąd i będzie można myśleć nad innym skutecznym treningiem

wiertara Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
moze za duzo zawodnikow zmieniles? jak gralem fiorentina i zdobylem w 1 sezonie mistrza to zaszalalem na rynku transferowym i w 2 sezonie tez nie najlepiej mi szlo ale w koncu zmienilem taktyke z 4-4-2 na 4-1-2-1-2 i wskoczylem jakos na 5 miejsce. w 3 sezonie juz wszystko wrocilo do normy(brak wzmocnien).
gralem tez arsenalem 2 sezony i zdobylem wicemistrza a w 2 sezonie mistrza premiership ale kupowalem po 2-3 zawodnikow na sezon.
Teraz gram elche i mi w 2 sezonie graja duzo lepiej niz w pierwszym wiec ja nie mam takiego problemu jak ty

Proletariat

Barti - po sezonie dolaczylo do mojego zespou kilku nowych zawodnikow, w tym 1-2 od razu wskoczylo do pierwszego skladu, wiec tez nie w tym siedzi problem.

Proletariat

28.11.2005 20:52    #22524     Sufler - Porady do gry - problem fixtures
co zrobić jeżeli wywala mi grę podczas włączania ( pojawia się napis plik fixtures_2006.cmt uszkodzony , nie moge wogóle znależć tego pliku) :/

Proletariat

Dzieki za odpowiedzi, ale nie rozwiazuja one problemu.
*Morale w zespole mialem czaly czas wysokie. Jezeli ktorys z zawodnikow mial niskie, to po kilku dniach wszystko wracalo do normy - nie tu tkwi problem...
*Przygotowania do sezonu - co to znaczy dobrze? Moi zawodnicy trenowali intensywnie, rozgrywali spotkania towarzyskie co 3-4 dni wiec nie wiem jak mam ich lepiej przygotowac do sezonu...
*Rozmowy z zawodnikami prowadzilem regularnie, w srodku spotkania, po jego zakonczeniu, chwalilem zawodnikow wyrozniajacych sie, ruganie zdarzylo mi sie tylko raz, ale tylko dlatego, ze zawodnicy spisywali sie na prawde bardzo dobrze...

Napiszcie mi prosze czy gracie caly czas ta sama taktyka, czy ja jakos modyfikujecie po sezonie itd.
Z gory dzieki...

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
28.11.2005 16:28    #22526     Sufler - Porady do gry - Turnee
a wiec mój problem polega na tym, ze nie moge ustawic turne... jak przychodzi co do czego to mi wszystkie kluby ze wszystkich krajów odmawiają... niewiem moze to jakis bug albo ja zle terminy dobieram jesli tak to prosze o jakis termin dobry zebym mógł wyjechac na to turnee...z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Proletariat

28.11.2005 12:30    #22527     Sufler - Porady do gry - Jak wstawic plik ?
Witam ponownie....
Teraz mam problem jak wstawic plik z Herbami i strojami klubow anguielskich Premiership. Sciagnelem te pliki z tej stronki ,ktora od Was dostalem...ale teraz mam z tym problem. Normalnie probowalem tak jak zawsze wstawic...Moj komp...program files..plik managera....data .....pictures i tam sa loga Championship i reszty,jak wkleilem do nich te co sciagnelem.Zaczelem na nowo gre i niestety nie ma ,poradzcie jakto zrobic,i sorry ,ze zawracam glowe ;) Pozdrawiam

Proletariat

Witam. Mam wielki problem. Nie wiem co się dzieje z moją drużyną, ale po pierwszym udanym sezonie, drugi ledwo wykaleczyła, a w trzecim dostaje łomot jakich mało.
Chodzi konkretnie o Atletico Madryt. W 1 sezonie mój zespół grał ładnie, ofensywnie, stwarzał sporo sytuacji pod bramką przeciwnika i wiele z nich wykorzystywał. Zająłem 4 miejsce w lidze i do drugiego sezonu przystępowałem z wielkimi nadziejami. Taktykę pozostawiłem bez zmian i co się okazało? Nagle w drugim sezonie mecze w miarę udane przeplatały się z fatalnymi spotkaniami. Jedno na 3-4 spotkania udawało mi się szczęśliwie wygrać, a w pozostałych dostawałem lanie, lub z trudem wyciągałem remis (i to z drużynami potencjalnie znacznie słabszymi). Przy czym zamiast stwarzać sobie sporo sytuacji podbramkowych, jak w poprzednim sezonie, moja druzyna oddawała 3-4 strzały na bramkę przeciwnika w meczu, w tym 1 w światło bramki. Postanowiłem zmienić trochę taktykę i wtedy zaczęły się cyrki. Drużyna grała jeszcze gorzej!! Dostawałem solidny łomot od niemal każdej drużyny!! Dałem drużynie czas na ogranie się, rozgrywałem jakieś sparingi w wolnym czasie, żeby drużyna przyzwyczaiła się do nowych zmian (na prawdę niewielkich!!), ale to też nic nie pomogło. W 10-12 spotkaniach rozegranych nową taktyką zgarnąłem 4 punkty!!
Stwierdziłem, że błedy leżały w okresie przygotowawczym, więc wczytałem save'a z tego okresu i przez całe przygotowania do nowego sezonu ogrywałem drużynę z nową taktyką (w 4-4-2 z pierwszego sezonu cofnąłem OP PiL na pozycję P i dałem im strzałki do góry i inne, na prawdę kosmetyczne zmiany). Jaki był efekt? Mimo rozegrania 8 spotkań przed rozpoczęciem sezonu, dalej dostawałem łomot jakich mało. W połowie sezonu byłem na 12 miejscu z 14 punktami na koncie...

Kolega, który gra Standardem Liege, ma identyczny problem. Pierwszy sezon światny, drugi już niemal tragedia...

Możecie mi pomóc? Czy Wy też macie takie problemy, jeżeli tak to jak sobie z nimi radzicie? Jeśli nie to co robicie, że ich nie macie? :)Bardzo Was proszę o pomoc, bo już powoli brakuje mi sił do tej gry...

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
12.11.2005 13:41    #22529     Sufler - Porady do gry - CM Rev Font Changer2
Prosimy na adres nadesłać nam plik config.xml oraz powiedzieć, jaką czcionkę próbujesz zainstalować.
Czy ten problem występuje na innych skinach?
Czy posiadasz oryginalną wersję gry?
Czy gra działa na patczu 6.0.1?

Odpowiedzi na te pytania pomogą nam rozwiązać problem.
Pozdrawiam.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

12.11.2005 11:21    #22530     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla 6 ligi
Ja zacząłem grać barrow i taktyka 4-3-2-1 wystarczyła zeby załapać sie bez problemów do barazy(oczywsice zespołem który był przeznaczony na spadek a co) taktyka wygląda mniejwiecej tak

GK
DL DC DC DR

MC MC MC
AML AMR
FC
boczni pomocnicy i obrońcy mają strzałki do przodu jak i srodkowy pomocnik

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.