Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

VooDoo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Moim zdaniem problem nie może tkwić w taktyce. Logicznie rzecz biorąc skoro przez cały sezon grałem tą samą taktyką i ciełem wszystkich to co nagle w nastepnym sezonie inne drużyny rozkminiły moją taktykę czy coś w tym stylu równie dobrze mogły to zrobić w połowie poprzedniego sezonu. Kolejna sprawa co piłkarzom nagle nie odpowiada ta sama taktyka którą grałem cały poprzedni sezon? Bzdura. Moim zdaniem problem tkwi albo w przygotowaniu do sezonu albo po prostu jest to bug lub coś w tym stylu, prawde mówiąc to nie mam zielonego pojecia ale coś jest nie tak tylko co?????

Proletariat

30.11.2005 14:43    #22512     Sufler - Porady do gry - rzuty karne
Gram w FM 2006 i zawsze komputer podaje błędny wynik rzutów karnych w meczu z udziałem moich drużyn.Przykładowo wygrywam w karnych 4-2,a komputer po meczu zatwierdza wynik 3-0 w karnych dla przeciwnika.Czy ktoś z was ma taki sam problem??

Proletariat

29.11.2005 22:17    #22513     Sufler - Porady do gry - nierówna forma
Trzeba pilnowac jaką taktyką gra przeciwnik i czasami sciśle przypilnować najlepszego zawodnika.Ja gram Valencia i w meczu z Barcelną zostawiłem Ronaldinho i robił co chciał.W drugiej połowie kazałem go przypilnować ściśle Albeldzie i prawie do piłki nie doszedł.Wiec trzeba sie dostosowywać do każdego przeciwnika.Nawet słabeusze potrafią sprawic sporo problemów jak mają taktykę która wręcz dziurawi twoją obronę.Pilnuj taktyki.Pozrdawiam

arielus Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2005 19:19    #22514     Sufler - Porady do gry - Zginą SAVE !!!!
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/games/ --tam zawsze miałem moje SAVE włączłem opcje szukaj w windowsie aby znaleźc mój save i nic nieznalazł szukałem wszedzi gdzie sie da mam nadzieje ze to był przypadkowy incydent i w noej karierze niebędzie tego problemu

Proletariat

29.11.2005 19:03    #22515     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Reaper, przeczytaj teks ze zrozumieniem. Problem wystąpił w sezonie 08/09, a drużyna noname'a beniaminkiem była w sezonie 06/07, czyli 2 sezony wcześniej.
Noname sprawdź jak idzie Twojej drużynie gdy jesteś na urlopie, czasem pomaga zmiana odpoczynek od treningu, lub zmiana taktyki i składu

darman Partyzant

29.11.2005 18:54    #22516     Sufler - Porady do gry - opcje urlopu
hej, nie wiem jak wy, ale ja mam problem ze znalezieniem opcji(która była w FM 2005) opcji z ustawianiem urlopów dla zawodników. Denerwuje mnie jak po zakończeniu sezonu(przyp. liga polska) goście mi wyjeżdżaja na wakacje(po powrocie sa tak zdziadzeni, że szok). Jest gdzieś ta opcja?
A może jej nie ma wogóle ;/, bo w końcu panowie z SI od dłuższego czasu stawiają na jak najlepszą realność gry, a przecież normalnie zawodnicy wybywają na wakacje. Chociaż moik zdaniem powinno dać się chociaż ustawić termin trwania teego urlopu...
pozdr.

VooDoo Partyzant

Ja miałem ten sam problem grając 1 sezon Chelsea zmiotłem wszystkie zespoły z powierzchni ziemi wygrywając lige obydwa puchary krajowe i oczywiście lige mistrzów. w kolejnym sezonie kupiłem kilku dobrych zawodników np.Joaquin, Lucio i tu nagle zonk tragiedia zespół nie do poznania potrafiłem ograć Man Utd na wyjeżdzie 3:0 a wkolejnych meczach u siebie same remisy 0:0 a na wyjazdach baty. Pytanie brzmi o co tu k....wa chodzi ???????????????????????????

Proletariat

29.11.2005 16:19    #22518     Sufler - Porady do gry - nierówna forma
gram namiętnie w fm/cm od wersji cm 01-02 i nigdy nie miałem problemów takich jak z najnowszą werją - fm2006. czy normalne jest to, iż by osiagac dobre rezultaty, muszę prawie co mecz zmieniac taktykę? najpierw rozbijam inter na wyjezdzie 4-2 by w nastepnej kolejce polec na wyjezdzie bologni, praktycznie nie podejmując walki. a już wogóle nie rozumiem tego, że najskuteczniejszą taktyką okazuje się często ofensywna taktyka, z presingiem już na połowie rywali i włączoną opcją kontaatak. grając z kontry gra się raczej defensywnie i bez takiego pressingu. proszę o rady, dzięki

Dezerter Partyzant

29.11.2005 15:17    #22519     Sufler - Porady do gry - Loga zdjęcia
Jakubkwa zaprasza jeszcze tutaj http://cmrev.com/sufler/problem/691 :)

arielus Partyzant

29.11.2005 08:25    #22520     Sufler - Porady do gry - Loga zdjęcia
Witma mam problem podczas gry gdy dodałe zdjecia pilkarzy do całej polksiej ligi i koszulki poinienem widzec je lecz tak niejest tak samo ze zmiana tla ustaiłem w opcjachay sie zmieniała a tu tez lipa moze mi ktosp owiedzieć dlaczego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.