Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2005 14:20    #22501     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
no własnie też mam taki problem, wszystkie seznony wczesniejsze były ok a w obecnym (2008/09) to po 60 min wiekszosc zawodniików ma po 56% kondycji, nie wiem moze cos z tym treningiem przedsezonowym, o co wogóle z nim chodzi, i jak myslice jest jakies rozwiazanie bo koncówka sezonu i przed spadkiem cza sie bronić

zabek Partyzant

02.12.2005 16:59    #22502     Sufler - Porady do gry - do tematu pt. brak pamięci
a wiec w temacie http://www.cmrev(...)blem/726 piszecie ze trzeba wejsc PPM > moj komp. > własciwosci > wydajnosc ... i problem w tym ze ja nie mam opcji wydajnosc :/ :/ :/ (moj system W XP )

Proletariat

To ni jest ten problem po kiedy miałem włonczoną grę i chciałem wczytać grę to nie chconco usunołem ten folder po chciałm przenieść gdzie indziej.

Proletariat

z tego co wiem to gra zapisuje i wczytuje gre z okr. folderu, C:Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2006games. Ale nie dam glowy sobie urwac ze to o to chodzi. Odsylal do problemu ze znikajacymi saveami

Proletariat

02.12.2005 15:50    #22505     Sufler - Porady do gry - Turnee
Miałem ten sam dylemat i jestem pewien, że to kolejny bug SI. Przed sezonem bez problemu wyjeżdżam moim Górnikiem Polkowice gdzie chce i gram, z kim chce! Natomiast w przerwie zimowej da się wyjechać na tournee, ale nikt z nami nie chce grać. Więc w zimie pozostają sparingi u siebie i na wyjeździe :(

pablos1992 Partyzant

02.12.2005 12:44    #22506     Sufler - Porady do gry - po fake
Mam problem, po wklejeniou fake kahn jest poprwany tak samo europeskie puchary nazwy, ale reprezentacja niemiec dalej zwalona1!1

Proletariat

02.12.2005 03:39    #22507     Sufler - Porady do gry - Pojedynki glowkowe
Gram Newcastlem. Problem polega na tym ze obojetne gdzie (z lewej strony, czy z prawej) i z kim ( z Shirerem czy z Luque, czy Ameobi) wystawie w ataku Owena zawsze graja zawziecie i do skutku do niego na glowe. probowalem prawie wszystkiego: target man na Shirera, podawanie do nogi itd.. itp.. ale ciafle dostaje glowki, w szczegolnosci po wykopie bramkarza. Najgorsze jest to ze po przegranym pojedynku glowkowym Owena zazwyczaj zaczyna sie akcja druzyny przeciwnej.
Czy inni tez maja problem z graniem na glowe do niskich, szybkich napastnikow ?

arielus Partyzant

01.12.2005 20:01    #22508     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam ma mproblem i niewiem zczego wynika w mojej legi która wczesniej grałem przegrałem z liverpolem w grupie uefa 3:1 z grupy wyszełem z miejsca potem trafiłem na sporting l. i bez zadnych wczytywan czy innych cheatów ogrłąme og u nich 0:4 i 2:0 u siebie natepnie trafiłem na Machester United i liczyłem na wielkie baty. Unich przegrałem 1:0 a u siebie wygrałme 2:1 lecz odpadłem w tamtych wszysktich meczach grłą ten sam squad i ta sama taktyka wiec mam pytnaiej akim cudem goralem manchester a niepotraifelm ograc liverpoolu ? Czy komputer generuje wyniki w pewnym stopniu losowo czy jak ?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
01.12.2005 16:22    #22509     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
Problemy z reputacją występowały w FM 2005, ale podobno miały być poprawione w FM 06. Jaki jest etgo efekt, do końca nie wiem, bo nie miałem jeszcze zbyt dużo czasu na pogrywanie w tę część :)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

01.12.2005 15:41    #22510     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
to jest stala bolaczka cm/fm... wg. mnie dosyc upierdliwy problem ze wzrastaniem reputacji (zawodnika/klubu)... rosnie w dziwny sposob, jak dla mnie przynajmniej... w tym wypadku byc moze po prostu kaserslautern ma niska reputacje jako klub, co wplywa na nizsza reputacje zawodnikow (nizsza ich wartosc wzgledna)... dodatkowo kluby komputerowe maja dosyc dziwna taktyke zakupowa... i moze z ich wzorow po prostu wychodzi, ze altintop to kiepski gracz ??
podobnie dziwne sa przypadki gdy gra sie malymi klubami. ja w fm05 mialem kilunastosezonowa kariere z leighRMI- zakaonczona 6 krotnym zdobyciem premiership z rzedu i 4 triumfami w LM (z przerwa)... a nadal zawodnicy z podstawowego skladu jakiegokolwiek wielkiego klubu (real, milan, itp) nawet nie chcieli ze mna rozmawiac... inna spraawa, ze poziom zarobkow mimo kilkset milinow fuintow na koncie byl bliszy drugiej lidze angielskiej niz europejskim potegom...:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution