Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Łunio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2005 20:37    #22491     Sufler - Porady do gry - Program exe
Cześc, tydzień temu kupiłem sobie w empiku fm 06, jak go zainstalowałem i chciałem odpalić to wyskoczył mi komunikat: "wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Czy da się jakoś właczyć Footballa????

Proletariat

05.12.2005 15:36    #22492     Sufler - Porady do gry - serious error
wlasnie w tym problem, gram na różnych ligach i problem się powtarza lub (co najdziwniejsze) nie, raz idz jak po maśle a potem raz za razem wyskakuje ten błąd. Gram na small database, system win 2000

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
05.12.2005 11:42    #22493     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
Zauważyłem, że nie jest to odosobniony problem. To może nie być zależne od nawet samych przygotowan, ale od gry.
Ważne rzeczy to:
- ilość meczów rozegranych przed sezonem (najlepiej 4-5, ale w lipcu, dajmy im wytchnac przed meczami o stawke)
- morale
- kondycja
- zapewnic pilkarzy, ze nadal sa wazni. Np. grajac Wisla Sobolewski byłznudzony w klubie i chciał odejść. Powiedziałem mu, że nie pozwalam mu odejść i pokażę mu, że swoje cele może też w Wiśle osiągnąć. Ku zdziwieniu przeprosil i zgodził się pomóc mi budować zespół.

Wiele może być czynników, próbuj wszystkiego :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

04.12.2005 22:52    #22494     Sufler - Porady do gry - serious error
Mieliście taki problem? A serious problem was encountered and the application will close. An error file has been generated in...
Gram lige niemiecką, w hiszpańskiej miałem to samo.

Proletariat

04.12.2005 20:57    #22495     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
mam duzy problem z przygotowaniem zespolu do nowego sezonu.gralem barca i w pierwszym sezonie zdobylem mistrzostwo,lige mistrzow i polfinal pucharu hiszpanii.niestety w drugim sezonie po 12 kolejkach bylem w strefie spadkowej!w lutym bylem na 10 miejscu.moi zawodnicy dostawali baty od kazdego.dodam ze przed sezonem pojechali na dwu misieczny urlop,wg mnie jest to zdecydowanie za dlugo.w poprzedniej wersji byla opcja, ktora pozwalala wysylac zawodnikow na urlop i okres przygotowawczy.teraz chyba jej nie ma.jak ktos ma pewny sposob na przygotowanie zespolu to bede wdzieczny za podzielenie sie tym jak przygotowuje zespol(jak ustawiony trening,jak dlugo itp.)

CBS Partyzant

Grupa: Użytkownik
przyznam sie, ze dzisiaj testuje ta taktyke (wariant defensywny podany przez Wilhelma) Probuje roznych wariantow i jest niezle, natomiast problem mam ze zdobywaniem bramek, staram sie grac z konry, bokami, ale efektow nie ma, nawet ze slabymi druzynami. Wtedy staram sie grac bardzije ofensywnie (podobnie jak w wariancie Wilhelma), ale rowniez bramek nie widac. Jakis sugesie?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Wiemy coś o tym, czasem się włącza FM i się głowi pół godziny kim by tu zagrać :D Ja na szczęście teraz nie mam takiego problemu, mam aż za dużo drużyn którymi mógłbym zagrać, ale niestety za mało czasu :(
myspace.com/marneszanse

Proletariat

nie dzieki Cracovii nie lubie :D no wiesz.. kasy tak zeby starczylo na jakies 2-3 tanie talenty liga obojetna.. xD wiem ze druzyn jest duzo i w tym problem! ;P

Proletariat

04.12.2005 12:51    #22499     Sufler - Porady do gry - pomocy!!
ludzie mam tego typu problem ze gra mi nie dziala sciagnalem sobie z neta ale nie mam cracka i dalej wywoluje zeby wlozyc poprawny dysk dodam ze w daemonie zaznaczylem plik fm.exe i ustawilem w nim zgodnosc z windows nt ale wciaz jest lipa.nie posluguje sie alcoholem mam tylko daemon tools i nie mam nagrywarki na kompie. da sie cos z tym zrobic??

Proletariat

Ja zawsze gdy obejmuje jakiś drużynę to pozbywam się wszystkiego co nie jest użyteczne, czyli wszyskich zawodników z wyjatkiem 18 moim zdaniem najlepszych (zbędni obciązeją swoimi pensjami budżet). Jeśli nie uda ci się ich odrazu sprzedać to podpisz z nimi nowe 1 roczne kontrakty (o ile nieżdają jakis astronomicznych sum). Zostawiasz 2Gk 6D 7M 3S, promujesz ich sprzedajesz i kupujesz lepszych. Dla przykładu grając At. Madrid po 1-szym sezonie sprzedałem wszystkich niechcianych graczy zarabiając ponad 80mln Euro. Co do treningu to niech ta 18-tka trenuje najciężej jak się da. Jeśli będzież stosował rotacje w składzie niepowinno być żadnych problemów ze zmęczeniem. A rezerwy, po co one komu jak są jakieś kontuzje to uzupełniasz skład juniorami (jeśli masz słabych sprowadź paru zdolnych).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution