Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

darsmo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2005 22:50    #22481     Sufler - Porady do gry - Problem z grą!!!
gdy gram podczas meczu wyskakuje mi błąd aplikacji i wychodzi mi do Wina i robi jakiś dzienniczek błędu ale niewiem czym to "ugryźdz" a wcześniej czegoś takiego nie było prosze o pomoc

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
09.12.2005 22:19    #22482     Sufler - Porady do gry - Czas gry

Proletariat

08.12.2005 21:43    #22483     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci fm06
Podczas gry w sieci, uztkownik który loguje sie do serwer nie może utworzyć nowego profilu menagera. Wyskakuje nowy gracz sieciowy i nie można tego edytować. Pisze że bezrobotny i tyle. Gdy daje na dodaj gracza to wywala błąd i wychodzi do windowsa. Czytałem że coś z przez procesor Athlon64 czy wie może ktoś coś dokładnie??

mikos Partyzant

08.12.2005 18:06    #22484     Sufler - Porady do gry - wcina mi podaczas meczu
Mam następujący problem podczas meczu wcina mi strasznie szczgólnie na pocątku bo normalnie gra chodzi dobrze ale podczas meczu mulis strasznie procesor mam 1,7 więc wymaganie spełnia co może być przyczyną.Z góry dziąki za odpowiedź

Proletariat

07.12.2005 18:22    #22485     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
chciałbym się zapytać czy w fm2006 jest nadal problem z tym ze zawodnik ktory nie jest zainteresowany grą w danym klubie, nawet za 10mln tygodniowo do niego nie przejdzie?? W rzeczywistosci sa sytuacje, ze dobry zawodnik przechodzi do nieznanego klubu np. Maniche, Anelka..

Proletariat

07.12.2005 10:43    #22486     Sufler - Porady do gry - Polska czcionka w turnstyle
bez problemu zrobisz to zamieniając pliki z czcionkami z katalogu c:/program files/..../fm2006/data/skins/turnstyle/fonts na pliki z czcionkami posiadającymi polskie znaki np. times new roman, arial,etc.
Poprostu bierzesz np. z katalogu windows/fonts wybrane czcionki (z polskimi znakami) i wklejasz do katalogu turnstyle/fonts pamiętając aby zamienić ich nazwy na te używane przez skina...

Hager Partyzant

06.12.2005 19:49    #22487     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
No problem mam z kontuzjami, mam około 5 fizjoterapełtów średnich (zdolnosci medyczne ok 14) obciazenie treningowe ok średnich a mam 6 kontuzjowancyh zawodników, nieraz w meczu kontuzje lecz czesciej na treningach (chodzi w ostatnim meczu 4 !! mi sie kontuzjowało), troche kaapa, need a help !!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Jesli chodzi o problemy techniczne z gra, to najlepiej poszukac tutaj:
http://www.gram.(...)sp?g=300
Jest tam tez opcja zgloszenia problemu do pracownika dzialu pomocy technicznej, z ktorej mozna skorzystac, gdy "swojego" problemu nie znajdziesz na liscie.

siimoon Partyzant

Cześć wszystkim mam oryginalną wersję dzisiaj kupiłem .. instaluję, instaluję Patcha, ładuję gierke, chce grać daje kontynuuj i klops wyskakuje jakiś poważny problem o treści EOJ1K8. I gierka wyskakuje do pulpitu i na tym konczy sie moja przygoda na ławce trenera. NIe moge nawet savnąć... Błagam pomóżcie mi. Pozdrawiam.

Proletariat

05.12.2005 21:03    #22490     Sufler - Porady do gry - talenty
dodam jeszcze marcina radzewicza, irka adamskiego, krzyska baka, marcina nowackiego, masrcina smolinskiego i adriana sikore...ogolnie bardzo latwo sie gra Ruchem Chorzow...maja bardzo silny sklad na poczatku gry,ktorym bez problemu mozna awansowac do I ligi i sporo w niej namieszac

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution