Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2005 10:59    #22461     Sufler - Porady do gry - Ach ta kondycja ?!
sorry byłem zdenerwowany bo to nagorąco po meczu pisałem ;-) w tym problem że rozeglali 4-5 i nic

Proletariat

12.12.2005 19:56    #22462     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
Dzięki za poradę, ale średnio podoba mi sie pomysł zmian barw klubu;) Poza tym to chyba nie w tym kłopot, bo barwy od zawsze są takie i w żadnym menagerze nie było problemu z komentarzem - zniknął dopiero po zainstalowaniu ostatniego updatu Robiego.
Może wystarczyłoby zmiana koloru czcionki? - moje dane w grze, nazwa klubu i ten nieszczęsny komentarz też są na ciemno szaro, więc to pewnie ta sama czcionka odpowiada za wszystkie napisy. Tyle ze jestem zielony w zabawie literami i ich kolorem. :(

DeMax Partyzant

12.12.2005 18:18    #22463     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Mi się wydaje, że problem może być, gdy nie ma się "rosłych" napastników. Gram obecnie Fiorentiną i Luca Toni (ma ponad 190cm) strzela mi sporo bramek głową, także z rzutór rożnych, zdarzyło się nawet, że strzelił 2 główką, po rzutach rożnych. Zawodnik, który dogrywał, miał "Rzuty Rożne" na poziomie 20. pzdr.

Proletariat

12.12.2005 16:07    #22464     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
z przyjemnoscia bym ci pomogl ale musze znac faktyczny problem, a tak zostaje artykul podany przez eksperta jakubkwa

Proletariat

12.12.2005 16:06    #22465     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
na przyszlosc bardziej sprecyzuj swoj problem
Zadam takie pytanie i powiedz czy znasz solucje do problemu: mam problem z gra, pomozcie!!!

Proletariat

12.12.2005 15:47    #22466     Sufler - Porady do gry - Polonia Warszawa - napisy
Mam problem z grą Polonią. Otóż nazwa klubu i komentrza meczowy są na czarno - (ciemnoszaro). Podczas meczu nie widać żadnego tekstu o tym co dani kopacze robią - tło, na którym są komentarze jest przecież czarne. Nie ma znaczenia czy mecz jest u mnie czy na wyjeździe. Zmiana skórek nie pomagała.Problem pojawił się wraz z nowym uptadem, wcześniej było ok, z tego co pamiętam nazwa była na biała więc nie było problemu. Co z tym mogę zrobić? Można jakoś to "naprawić" we własnym zakresi. jak? Z góry dzięki

Proletariat

12.12.2005 15:38    #22467     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
czesto mimo wielu dobrze rozegranych meczow, dobrych ocen i regularnego chwalenia w mediach zawodnicy maja problemy aklimatyzacyjne...Sa to zawodnicy z innych lig i innych narodowosci...
Nic dziwnego kiedy sprowadza sie do druzyny, gdzie 99% to zawodnicy tej samej narodowosci (czyt. polskiej), np. czarnoskorego lub brazylijczyka...
Jezeli druzyna posiada sklad miedzynarodowy to z aklimatyzacja nie powinno byc problemu, rowniez gdy sprowadzanemu zawodnikowi nie daje sie dominujacego statusu w druzynie, bo jezeli taki ma np. byc niezastapiony dla klubu bedzie ciazyc na nim ogromna presja...
A pozatym czas, po sezonie taki delikwent powinnien pogodzic sie z tym ze bedzie tu gral i kropka...

Hager Partyzant

12.12.2005 15:14    #22468     Sufler - Porady do gry - Ach ta kondycja ?!
no ja juz nie wiem (czy ja mam tyklo takie problemy?) gram sezon 2010/2011
i od jakis 3 seznów mam problemy z kondycja (tz zawdonicy sie szybko mecza i po 60 min niektórzy maja juz ok 60%), to postanowiłem potestowac rózne rzeczy. Rotacja składu, towarszyskie w okresie przerwy letniej w róznych ilosciach, trenig w przgotowaniu siłowu i areobik, i nadal jedna wielka kupa jakies pomysły?

Proletariat

11.12.2005 20:32    #22469     Sufler - Porady do gry - Mały klub !!
Mam problem z prowadzeniem małego klubu z2ligi białoruskiej. Poradzicie mi coś, co mam robić.

aneuman Partyzant

11.12.2005 20:26    #22470     Sufler - Porady do gry - EDYTOR czasu rzecz. PROBLEM
MAm FM 06 oryginalny ;-) Chcialem zainstalowac i uruchomic edytora czasu rzeczywistego ale , hmm sciagam go probuje wlaczyc ( gra odpalona oczywiscie dziala w tle ) i wyskakuje mi jakis komunikat o tym ze mam inna wersje FC ale i to najdziwniejsze FM 2005. I nie odpala sie. Oczywiscie zainstalowalem .net 1.1.
POMOZCIE LAIKOWI, Z GORY WIELKIE DZIEKI

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.