Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2005 15:09    #22451     Sufler - Porady do gry - nasze podwórko
Wydaje mi się, że takiego problemu nie ma w FM 2006.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

18.12.2005 12:05    #22452     Sufler - Porady do gry - przydział numerów
cześć,
po pierwszym sezonie przyszedł news o przydzielaniu numerów i można wszystko bez problemu zmienić
pozdrawiam

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
18.12.2005 09:44    #22453     Sufler - Porady do gry - błąd fm 2006
Wydaje mi sie, ze trzeba najpierw zrobic aktualizację, a później edytować, może tu jest problem ...

Proletariat

18.12.2005 00:14    #22454     Sufler - Porady do gry - DEBUG_MODE
Wilhelm,ja cię poprawię...:P Oj było było tak jak np "SUGAR_DADDY" itp. możesz takie coś poszukac na www.fcmc.pl w poradniku czy czyms,juz nie pamietam dobrze,do fm'a 05 :D...Pozdr i sorki za tamten temat o kitspackach,ale wczesniej nie zauwazylem ze sa kolejne strony ,a ja mam glupia rodzielczosc i pokazuje mi tylko 7 problemow i trzeba dalej przewijac na kolejne strony,a ja nie zauwazylem...:P

Proletariat

17.12.2005 17:32    #22455     Sufler - Porady do gry - Problem Z Kitspackami
Mam mały problem.Może on się wydawac banalny ale ja mam małe kłopoty.Wgrywam sobie kitspacki z www.sortitoutsi.com stroje 3GT...Wgrywam gdzie trzeba...Włączam gre,a tu....W klubach tych co wgrałem nie ma tych stroi...Wgrywałem grę od nowa...Dodawałem jeszcze raz...Robiłem dosłownie wszystko co ja mogłem, co wiem,ale i tak nie działa!!Pomóżcie proszę....Dzięki kązdemu kto odpisze....CMREV.COM THE BEST....

Proletariat

14.12.2005 16:00    #22456     Sufler - Porady do gry - Lojalność menedżera
No tak Rev ale jak nie będe się wypowiadać to może i lojalność skoczy do góry,ale idę o zakład,że ostro też spadnie stosunek z mediami. Więc... Problem bez wyjścia ??

Proletariat

14.12.2005 06:40    #22457     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
Tez nie widze problemu. gram Newcastle'm i mialem 10 goli z rogow w lidze za sprawa Shirera, Titusa Bramble i Boumsonga. Moim zdaniem liczy sie umiejetnosc wykonywania rogow i ustawienie zawodnikow.

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
13.12.2005 14:45    #22458     Sufler - Porady do gry - Ach ta kondycja ?!
noo z 5 mam takich średnich, a własnie odkryłem chyba w czym mój problem troche wystarczyło poczytac :| chodziło o pressing.

Proletariat

13.12.2005 13:24    #22459     Sufler - Porady do gry - Problem z backgrunds
oj to juz wiekszy problem, ale mozna to zrobic...
Pytanie co to za backgroundy, bo ja mam zbior 6 ktore zmieniaja sie wraz z typem rozgrywek: inny dla ligi, inny dla ligi mistrzow, pucharow krajowych, pucharu uefa etc.
Na stronie www.sortitoutsi.net jest zbior backgroundow ktore wlasnie zmieniaja sie wraz ze zmiana rozgrywek, wiec radze ci sciagnik to i odpal plik config tam sie znajdujacy i mam nadzieje ze zrozumiesz ta prawidlowosc;)
Pozniej postaram sie dokladniej rozwiazac twoj problem..

Proletariat

13.12.2005 12:37    #22460     Sufler - Porady do gry - Problem z backgrunds
No dopra dziala. Ale jest kolejny problem. tych backgrounds jest ok 20 a nie moge kazdej nazwy na default zmienic. Jak zrobic by dzialaly wszystkie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.