Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

aneuman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A jednak nie został poprawiony błąd z poprzedniej wersji a mianowicie przy zmianie atrybutów gracza po pewnym czasie automatycznie znów się zmieniają. Czy wiadomo Komuś dlaczego i gdzie jest problem.

Pozdrawiam

tomi Partyzant

Grupa: Użytkownik
21.12.2005 08:54    #22442     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam taki problem grając Wisłą, że nie mogę przenieść Pawła Smółki z treningu ogólnego amatorskiego do ogólnego profesionalnego. Jak to zrobić? Za pomoc z góry bardzo dziękuję.

Proletariat

20.12.2005 22:28    #22443     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem....
Ludzie mam pytanko!!! Chciałbym zainstalować sobie łatkę 6.0.1 zanim zainstaluje 6.0.2 bo ktos tam pisał,że to może pomóc.Instaluje patch 6.0.2 i update RR ale niestety gra sie nie włącza.Problem polega na tym że nie moge zainstalować 6.0.1 bo wypisuje,że mam nowsze i nie mogę dać update :( A zaznaczam że usówałem całego fm'a i instalowałem od początku :( Pliss o pomoc i wogóle o rade czy 6.0.1 może pomóc... pozdrawiam

Proletariat

20.12.2005 17:41    #22444     Sufler - Porady do gry - odnosnie taktyki
Zapomnialem dodac, ze w lidze w meczach zdarza mi sie iz dochodze w meczu do 18 sytuacji z zcego moj przeciwnik ma 6-7 sytuacji i wygrywa ze mna 2:0. . co do meczow LM z juve na wyjezdzie dostaelm 3:0 grajac taktyka z zaleceniami wilhelma a z arsenalem u siebie dwojke przy czym zagrozilem bramce rywali tylko 4 razy w ciagu meczu ! :/ w czym tkwi problem ?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.12.2005 14:51    #22445     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Panowie, kolega ma problem, a my mamy mu pomagać, a nie naśmiewać się ;)
No więc drogi Kryśku 95, jako takich kodów to do FM nie ma, natomiast jest edytor czasu rzeczywistego, dzięki któremu możesz zmienić praktycznie wszystko w swojej obecnej grze. A oto linki do niego:
www.mindcompression.com
Pamiętaj jednak, że używanie tego programu to oszukiwanie ;)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.12.2005 14:48    #22446     Sufler - Porady do gry - FM2006 PL + patch 6,02?
Jest tylko jeden patch, w wersji angielskiej i żadnego innego nie ma i nie będzie. Jednak nie ingeruje on w żaden sposób na ustawiony przez Ciebie język, więc po zainstalowaniu łatki nie będziesz miał najmniejszych problemów z grą po polsku :)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

Witam.

Mam taki dziwny problem :) Gram sobie teraz na luzie i postanowiłem edytować zawodników w czasie rzeczywistym (MCFM).Oczywiście wszyscy mają na maxa wszystkie atrybuty,pięknie grają... W czym rzecz ? Otóż w tym, że niektórym po pewnym czasie te atrybuty gwałtownie spadają np. z 20do12.W ciągu dnia... A niektórym ani razu.Mógłby to ktoś wyjaśnić ?

Proletariat

Mam problem nie moge kupić niektórych zawodników - nie moge zaproponować oferty kupna ani oferty konraktu są to zawodnicy jaśniejsi - ciemniejszych moge kupować (nie chodzi tu o kolor skóry tylko o kolor nazwiska) prosze o rady

Proletariat

19.12.2005 18:13    #22449     Sufler - Porady do gry - chamski blad
zaden problem chcialem sie tylko z wami podzielic moimi wrazeniami

Proletariat

19.12.2005 17:35    #22450     Sufler - Porady do gry - chamski blad
jaki problem możesz wróćić do fm-a 2005

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.