Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

Wystąpił u mnie nastepujacy problem. (co prawda jest juz taki temat ale nie jest dokladnie opisany wiec pisze dokladnie)
Chodzi mi o to ze po pewnym czasie zginela mi historia wszystkiego. Gram Celticiem Glasgow 4 sezon. Sprawdzam ostatnio historie zawodnikow a tam pokazane ze KAZDEGO z nich kupilem za 5,75mln Ł.
Co wiecej w historii ligi szkockiej jest tylko jeden poprzedni zwyciezca, a przed finalem LM napisali ze ManUTD gra w niej pierwszy raz, w finale pucharu szkocji napisali ze biore udzial pierwszy raz w historii mimo ze wczesniej zwyciezylem 2x
Wiec prosze o wytlumaczenie mi tej sytuacji i jak temu zapobiec albo jak to odzyskac??

Proletariat

23.12.2005 16:05    #22432     Sufler - Porady do gry - dyscyplina w druzynie
Prowadze trzeci sezon Milan. W pierwszym sezonie wszystko bylo ok, natomiast w drugim pojawily sieu kilku pilkarzy problemy z dyscyplina (status: zmartwiony brakiem dyscypliny) po zakonczeniu tego sezonu wszystko wrocilo do normy. Po czym w trakcie 3 sezonu znowu u kilku zawodnikow pojawil sie ten sam problem. Czy ktos wie jaka moze byc tego przyczyna?

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2005 23:30    #22433     Sufler - Porady do gry - Pomocy !
czesc,
Mam problem z FM-mem. Nie chodzi mi oto, ze gra nie chce sie wlaczyc czy cos takiego z tym jest ok. Moj problem dotyczy natomiast skutecznosc napastnikow. Przetchwila rozegralem mecz FC Koln - Kasislautern (ja gram Koln) mecz byl na wyjezdzie. Mecz przegralem 1:0, ale nie to mnie wkurza bo przegrywac potrafie, ale wkurza mnie to, ze ja oddalem 17 strzalow w tym 5 celnych, a oni 5 i 3 celne. Wiemy, ze w futbolu nie zawsze wygrywa ten kto ma wiecej akcji, ale dlaczego moi pilkarze nie potrafia wykorzystac swoich sytuacji? Gdyby chociaz wykorzystali 1 czy tez 2 to bym wygral, a tak to zero punktow mam z tego meczu. To nie moj pierwszy mecz w ktorym mam duzo przewage i przegrywam. Chociazbyt mecz z Leverkusen prowadze 2:0 do polowy dalem chlopakom slowa zachety i w drugiej polowie komputer oddaje 3 strzaly z czego dwa londuja w siatce :/ Naszczescie ich bramkarz w ostatniej akcji strzelil sobie samobuja :) Ataku nie mam zlego bo mam Podolskiego, Demouge, Szabica i Helmesa. Co do Podolskiego to w meczach reprezentacji strzela prawie w kazdym meczu, ale umnie tylko 4 bramki w lidze po 13 meczach :/ Dlaczego wogole zawodnicy moi wogole nie lobuja bramkarzy? Prosze was o pomoc co zrobic, zeby moi zaczeli strzelac?

aneuman Partyzant

22.12.2005 18:25    #22434     Sufler - Porady do gry - Problem ze "szperaczami" ????
Gram w 2 ligdze niemieckiej, wysylam scoutow na poszukiwania "talentow" a tu po 3 miesiacach nici. Zadnego rezultatu. Wysylam w regiony, rozgrywki, kraje i nic. Pozdrawiam

Proletariat

22.12.2005 18:05    #22435     Sufler - Porady do gry - mały problem
progresywny- po pierwsze to jezeli cos mi sie wydaje to pisze ze to mi sie tylko wydaje tak jak to mialo miejsce w poscie o ktorym wspominasz (Z tego co wiem to mozna przydzielac numery tylko nowym zawodnikom i z tego co wiem rowniez w rzeczywistosci w ramach druzyny odp. numery przypisane sa na stale odp. zawodnikom...)
i nie mow ze wprowadzilem cie w blad bo moje slowa nie sa wiazace i nie maja mocy prawnej, a ty nie masz obowiazku sie do nich dostosowac...
Po drugie p. PITER20 mowi ze nie zainstalowal jeszcze latki 6.0.2, co ja przyjalem ze posiada Łatke 6.0.1 build 70473 ktora naprawiała błąd w lidze portugalskiej, tak wiec nie widze problemu.
A tobie radze nie wyzucaj innym bledow, a jak wiesz cos lepiej to napisz i podziel sie tym...
Jestem modem nie bogiem

progresywny Partyzant

22.12.2005 17:11    #22436     Sufler - Porady do gry - Problem z wirtualną pamięcią
@Goofy23 - to bardzo dziwne że przy tak dużym RAM-ie masz problemy z pamięcią wirtualną. Z problemem, o którym piszesz spotykają się posiadacze 256 czy 512MB RAM. Ale cóż ustaw w obu pozycjach 1024 i zobacz co się będzie działo. Grajac w FM powyłączaj także wszelkie zbędne aplikacje. Może warto przeskanować sobie kompa antywirusem, bo przy Twojej pamięci gra powinna smigać (wirusy lub spyie mogą czasem bardzo obciążać system).
powodzenia,
progresywny

Proletariat

22.12.2005 08:27    #22437     Sufler - Porady do gry - mały problem
Witam mam także mały problemik - otóż gram aldershot (angielska conference) no i jak chce kupić jakiegoś brazylijczyka w wieku 14 15 lub 16 lat to mam komunikat że Aldershot nie może kupować reprezentantów brazylji z kadry U18 - tyle że ilu tych reprezentantów jest - wg mnie chyba ponad 100 - bo tylu sprawdzilem i zawsze ten sam komunikat. MOże ktoś wie o co chodzi

Goofy23 Partyzant

21.12.2005 22:33    #22438     Sufler - Porady do gry - Problem z wirtualną pamięcią
Często podczas zapisywania gry wyskakuje mi komunikat,że mam za mało pamięci i wychodzi mi z gry :( Jakiś help?

Proletariat

21.12.2005 22:19    #22439     Sufler - Porady do gry - Save
No nie wiem czy aż tak źle. U mnie to się dzieje, jak mam na dysku systemowym mniej miejsca niż zajmuje wczytywany save. Być może w tym leży problem.

piter20 Partyzant

21.12.2005 18:51    #22440     Sufler - Porady do gry - mały problem
mam mały problem. gram lige portugalską i jest tam ograniczenie do 6 zawodników spoza ue, mam paru zawodników z ue(niemcy,polska,francja) i są oni uznawani za graczy spoza ue. dlaczego??? w fm 2005 tak nie było!!! (jeszcze nie zainstalowałem patcha 6.0.2 - czy on zmienia ten problem??)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution