Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

07.01.2006 05:49    #22391     Sufler - Porady do gry - Znowu krane...
Hejeczka,przepraszam z góry,że znów poruszam ten temat ale dopiero teraz sie na niego natknąłem:(( Kończę dwumecz karnymi,przegrywam 4-3 a po meczu i na ogólnym widoku (tam gdzie widać strzelców podczas meczu) widnieje zupełnie inny oraz zupełnie inni wykonawcy!!! Co dziwne w raporcie meczowym wszystko jest w porządku... Jak słyszałem takie problemy już u kogoś się pojawiały,ale kurka myślałem,że mnie to ominie.Niesety... Łatki nie pomagają.Umiecie zaradzić?? Pozdrawiam i proszę o pomoc :(((

Proletariat

06.01.2006 17:11    #22392     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z SAVE
miałem taki problem w fm2005, sprawdź czy w nazwie save'a nie ma polskich znaków, jeśli są, to zmień je

Proletariat

06.01.2006 15:21    #22393     Sufler - Porady do gry - Defensorzy...
Nie wiem czy uda sie tobie tych graczy skusić do gry w Wiśle, ale możesz spróbować. Obecnie gram Leeds i tak jak ty miałem na poczatku problem z obrońcami, strzelałem sporo ale i sporo traciłem. Mój kres wytrzymałości się skończył gdy straciłem 5 bramek. Szukałem obrońców, zatrudniłem 3 scoutów by znaleźli mi dobrych graczy formacji obronnej, znaleźli dobrych, ale jednocześnie zbyt drogich (Leeds grało w 2 lidze) nie było mnie na nich stać. Zaczełem więc szukać graczy którym sie kończy kontrakt. I tak przypadkowo trafiłem na 3 świetnych defensorów: Sarki, Hubert Kornalski, Lamine Traore. Płacę im od 20 do 40 tysiecy euo miesiecznie, a dzięki im moja gra obronna jest teraz jedną z lepszych w premiership. dzieki im zajmuje obecnie 2 miejsce w lidze :)
Polecam też Giddingsa i Cohena (anglicy) dobry też jest Lionel Pereira. Z brazylii Sandro i Indio sprawdzili sie gdy grałem bełchatowem. Z polaków dobry jest Rzezniczak biją się o niego (rok 2009-2010) kluby z premiership, więc można na nim dobrze zarobić.

Proletariat

06.01.2006 08:46    #22394     Sufler - Porady do gry - koszulki
Mam ten sam problem z koszulkami częściowo uunięty przez wyrzucenie folderu z koszulkami defaultowymi gry ale dalej nie chce pokazywać niektórych trzecich koszulek orange i drugiej ligi a także koszulek Piasta Gliwice z drugiej ligi, zaraz po wgraniu wg.pliku readme pokało koszulkę piasta wyjazdową następnym razem domową potem już żadnej w grywani innych packów tych lig nie pomaga uparcie nie pokazuje koszulek zawsze tych samych drużyn chodzi tu o trzecie koszulki np.Wisły kraków,Lechi Gdańsk i nie pokazuje żadnych Piasta Gliwice. Jak ma ktoś na to radę niech napisze za co z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Proletariat

05.01.2006 17:19    #22395     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
Ten problem zwiazany jest z..............błędem w kodzie gry i nic nie zrobisz, po prostu na kogo wypadnie ten ma problem i juz;)
Ale nie martw sie savey na pewno dzialaja;) po prostu zrob to co sugeruja ci mily i Hager...

grzegi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2006 19:58    #22396     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
Dzienx sprubuje tak zrobić!! A wiecie może co powoduje ten problem?? Może dałoby się go uniknąć na przyszłość!!

grzegi Partyzant

03.01.2006 18:02    #22397     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
No i odczytał wszytkie bez problemu!! Więc co teraz?? Czekam na rady!! Plisss!!

grzegi Partyzant

03.01.2006 17:28    #22398     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
Witam!! Jestem zrozpaczony!! Włączam mojego Fm wybieram wczytaj ostatnią grę i po chwili "błąd odczytu". Biore innego save to samo!! Nie możliwe jest że się źle zapisały ponieważ pilnowałem zapisaywania za każdym razem! Pomóżcie mi bo trace przyjaciela :) i :(!!! PLISSS!!

Proletariat

02.01.2006 09:34    #22399     Sufler - Porady do gry - wycena wartości zawodnika
Witam managerów. Mam mały problem .. gram Śląsk Wrocław 2 liga zespół spisuje się znakomicie (1 miejsce po 25 kolejkach 2 liga)dzięki kilku graczom przykładowo podam znakomicie spisującego się bramkarza Janukiewicza 23lata i tu pytanie: Janukiewicz wyceniany jest na 70tys zł a oferty jakie dostaje w oknach transferowych sięgają 400 tys zł i więcej(Wisła,Groclin,Bełchatów). I pytanie jak można wycenić wartość zawodnika tzn znać jego przybliżoną wartość by się nie skompromitować w razie sprzedaży? Dla mnie ten zawodnik jest bezcenny ale wiem że kiedyś może chcieć przejść do lepszego klubu np. na własne życzenie i co wtedy? Będe musiał go sprzedać bo zacznie mi słabiej grać. Uważam że to jeden z najlepszych polskich bramkarzy i specjalista od karnych (broni chyba 80%!! jak do tej pory:))). Macie jakąś rade jak wyceniać wartość takich gwiazdek?

Proletariat

01.01.2006 10:37    #22400     Sufler - Porady do gry - Brak Dyscypliny?!?!
Też tak miałe ale od czasu gdy karze i nagraczam zawodników w czasie przerw w meczu i poza nim (np. za dobrą gre, czerwone kartki) problem ten znikł. Gracze to też ludzie ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.