Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MaximPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2006 22:44    #22371     Sufler - Porady do gry - Problem ze stronką
Możecie mi pomóc?
Podobno pod stroną http://www.sortitoutsi.net są dobre pliki do fm 2006 ale kiedy się z nią łącze to dochodzi do 38proc i nic. Proszę pomużcie!

Proletariat

14.01.2006 19:27    #22372     Sufler - Porady do gry - Kitspack
Hej mam problem i proszę o pomoć. Jak zainstalować i ściągnąć koszulki do polskich klubów zrobione przez profesora z old times...? Pozdrawiam papa

olfeusz Partyzant

14.01.2006 15:01    #22373     Sufler - Porady do gry - Blad podczas odczytu pliku...
juz predzej zglosilem ten problem do CD Projekt, ale pomocy szukam wszedzie :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
14.01.2006 14:19    #22374     Sufler - Porady do gry - Blad podczas odczytu pliku...
Nie pierwszy raz, nie ostatni jak sadze, prosze o zglaszanie wiekszosci problemow technicznych do pomocy technicznej CD Projekt. To przyniesie zapewne lepszy efekt niz nasze wypociny, jak bardzo bysmy sie nie starali :>
http://www.gram.(...)sp?g=300

mixeuro Partyzant

13.01.2006 19:49    #22375     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkami graficznymi
Mam problem z FM 2006. Nie działają ściąghnięte przeze mnie twarze, loga ani koszulki. Wszystko instaluję zgodnie z instrukcjami. Co się dzieje????

Czytałem gdzieś, że trzeba odznaczyć w opcjach "używaj cache skórki" ale to nic nie daje

SZk Pierwiastek Inteligencki

11.01.2006 23:08    #22376     Sufler - Porady do gry - Defensorzy...
Tu nie chodzi o sklad, ale o ustawienia indywidualne obroncow, o ktorych wspominalem chocby tutaj: http://www.cmrev(...)lem/1031

herus Partyzant

11.01.2006 19:24    #22377     Sufler - Porady do gry - Bramki
Siema!
mam problem, a mianowicie: trace za duzo bramek...Gram amica wronki moj sklad to: Cabaj( Bialkowski)
Kulig Sztylka Smirnovs Skrzypek
Kazmierczak
Murawski Grzybowski
Dembinski
Piechna(Bojarski) Gregorek(Adam Nemec)
Jak widac mam dobry sklad jak na 1 sezon(przyjdzie do mnei m.in Freddy Guarin) ale trace duzo bramek w 16 meczach strzelilem 30 goli a stracilem 34 :O m.in. z polonia 5-2 cracovia 5-1 a z taka wisla groclinem albo legia wygrywam 2-1;/ PLZ pomuzcie Pozdro

Proletariat

10.01.2006 09:44    #22378     Sufler - Porady do gry - arsenal kits
Mam ten sam problem z koszulkami, częściowo uunięty przez wyrzucenie folderu z koszulkami defaultowymi gry ale dalej nie chce pokazywać niektórych trzecich koszulek orange i drugiej ligi a także koszulek Piasta Gliwice z drugiej ligi, zaraz po wgraniu wg.pliku readme pokazało koszulkę piasta wyjazdową następnym razem domową potem już żadnej wgrywanie innych packów nie pomaga uparcie nie pokazuje koszulek zawsze tych samych drużyn chodzi tu o trzecie koszulki np.Wisły Kraków,Lechi Gdańsk i nie pokazuje żadnych Piasta Gliwice oraz lig zagranicznych a drużyny którą prowadzę to na wyjeżdzie pokazuje koszulkę domową a jak wchodzę na inf.klubowe to pokazuje obie choć powinien rezerwową też pokazać a tego nie robi aw gryuwane są zawsze zgodnie z plikami readme. Jak ma ktoś na to radę niech napisze za co z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

10.01.2006 09:27    #22379     Sufler - Porady do gry - NIE MOGE KONTYNUOWAĆ GRY ;/
Ten problem zdarzał mi się w FM 2005, nie wiem czy to sama się zdarza w FM 06. Pójście na urlop powinno pomóc.
Następnym razem postaraj się pisać bez caps locka. Kazdy temat widzimy i jak będziesz pisał wielkimi literami to to wcale nie sprawi, że szybciej ci pomożemy.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

09.01.2006 23:16    #22380     Sufler - Porady do gry - problem techniczny z fm 2006
witam po zakończeniu sezonu, pojawia mi sie komunikat "could not load fixtures for year" czego efektem jest to ze na przyszly sezon nie pojawia sie mi kalendarz spotkan, czyli de facto jest to koniec gry po 1 sezonie....wie moze ktos co z tym zrobic ? ..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.