Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2006 22:08    #22361     Sufler - Porady do gry - patche jeszcze raz
raz wchodze to jestem zalogowany a innym razem nie nie wiem oco chodzi ale mniejsza z tym oto moj problem: nie moge wgrac tego pierwszego patcha 6.0.1 a wiec czy wystarczy ze wgram builda i nastepnego 6.0.2? daj boze ale mowcie prawde

Proletariat

19.01.2006 16:59    #22362     Sufler - Porady do gry - Problem w trakcie rozgrywki
'Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta.Plik z informacjami o błędzi utworzono w '

Taki błąd 'wyskakuje' mi już podczas 2 rozgrywki :/ mniej więcej pod koniec sezonu. Mam łatkę 6.0.1. Reinstalacja gry nic nie dała. Save game cleaner też nie. Pomóżcie proszę.

olfeusz Partyzant

18.01.2006 18:23    #22363     Sufler - Porady do gry - Problem z paskiem zadan...
Mam ustawiony pasek w Windowsie u gory i gdy wlaczam FM-a to pasek jest ten widoczny i FM przesow sie w dol przez co nie widz m.in. Wyszukiwarki w grze. Kiedy pasek przeniose na dol to problem znika, ale przed formatem tak nie bylo. Co zrobic zebym mogl miec pasek u gory i zeby nie bylo go widac podczas gry?

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
Po problemie.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Admini forum, ktore jest integralna jednostka nie wchodzaca w sklad CM Rev :>, wiedza o problemie i staraja sie go wyeleminowac.

m.levy Partyzant

17.01.2006 14:58    #22366     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą danych
Witam! MAm pewien problem. Mianowicie, gdy próbuje uruchomić nową grę wyświetla mi sie taki komunikat:array access out of bounds. Natopmiast gdy chce wczytac stare seavy(z fm 2006), komputer wyswietla mi, że gra jest nie do odczytania. Pomóżcie!!!

Proletariat

17.01.2006 08:07    #22367     Sufler - Porady do gry - Fachowcy
A jakoś nikt nie poruszył tematu: dziekuje za pomoc i wskazówki oraz fachowe porady, może nie dotyczy to bezpośrednio problematyki gry, ale uważam że ekipa realizująca strone wykonuje bardzo dobrą robotę i za to dziękuje serdecznie... (osoba zupełnie niezwiązana i nie znająca bezpośrednio i pośrednio osób zajmujących się prowadzeniem strony, czyli bezstronna). Pisze to w odniesieniu do postów niektórych osób niecierpliwych że czegoś nie ma albo jest nieaktualne czy coś takiego wyluzujcie koledzy każdy ma swój dom i życie prywatne więc nie bądźmy tacy nijacy i nienarzekajmy:)

Redguard Partyzant

Wiem że może to złe miejsce na takie kwestie ale niebardzo wiem jak i gdzie indziej to zgłosić... Problemu nie było jeszcze kilka godzin temu kiedy bez zalogowania mogłem przeglądać całe forum. Jednak teraz kiedy próbuję się tam dostać od razu jestem witany prośbą o zalogowanie. Problem w tym że kiedy chcę się zarejestrować na stronie z formularzem mam podać cyfry w celu potwierdzenia, tyle tylko że zamiast tych cyfr widzę czerwone krzyżyki, tak jakby pod stronę nie była podpięta ta grafika... A może wina leży po mojej stronie?? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

Proletariat

16.01.2006 15:59    #22369     Sufler - Porady do gry - Pliki .msi
Mam problem związany z plikami .msi np. w EDT Generator, DDT Generator czy FCFM! Co trzeba zrobić żeby się zainstalowały!
P.S. Proszę bez żadnych opinii o cheatowaniu, zresztą spojrzcie na moj login ;)

pawelk150 Partyzant

16.01.2006 15:52    #22370     Sufler - Porady do gry - Problem ze stronką
Mam czesto ten sam problem, ale jak dłużej poczekasz to sie zaladuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution