Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

henry17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2006 18:42    #22351     Sufler - Porady do gry - ForumCM
maiłem 6 ostrzezen na forumcm.net i teraz nie mogę na nie wejsc mam Mozille a na zwykla przeglądreke IE wchodzi bez problemu co robic??

Janek Partyzant

Gram w FM2006 jakis tydzien, a wczesniej gralem w FM2005 i jakos nie mialem problemów z ta gra. Ale teraz nie potrafie przydzielic trenerów i fizjoterapeutów do odpowiednich reżimów.Niech mi ktoś(łaskawy i uprzejmy:-) , wychodzi ze mnie wazelina) wytłumaczy jak tego moge dokonać.Grzebie juz w tym odkiedy gram w Fm06 ale nie moge za piernika doszukać sie takiej opcji(przydzielania trenerów do odpowiednich reżimów). A moze jej nie ma?? Ratujcie.PS. jezeli temat byl prosze o wyrozumiałość...

mideros Partyzant

23.01.2006 22:30    #22353     Sufler - Porady do gry - Problem exe.
mialem keidys tki problem. wiem jakie to cierpienie ale po kilku godzinach szperania w katalogach FM znalazlem taki folder jak "Temp". w tym folderze bylo mnostwo plikow lecz po namysle stwioerdzilem ze temp to temp i skasowalem to. gra od razu ruszyla dalej. wiec moze sprobuj tego. powinno pomoc. pozdrawiam

Proletariat

23.01.2006 17:30    #22354     Sufler - Porady do gry - profesjonalizm managera
Profesjonalizm jest rzeczą bardzo ważną.Zależy on od twoich wypowiedzi dla mediów.Czyli od zachowania .Ja też miałem ten problem.Tyle a znasz jakieś polskie talenty?

Proletariat

23.01.2006 15:38    #22355     Sufler - Porady do gry - Graphic Pack Premiership
Sciagnalem sobie English_Premier_League_Superpack_v1.0_qwas, sa to dodatki graficzne do Premiership. Tu mam problem, bo nie wiem jak to wgrać. Jest napisane, gdzie tylko ze w tym miejscu mam akurat katalogi do nizszych lig angielskich, a do premiership nie ma. Nie wiem jak nazwac (ten stworzony) katalog do premiership, zeby działało. Próbowałem różnych nazw i nic :/
logos - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureslogosclubs
kits - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspictureskitsclubs
facepack - C:......Sports InteractiveFootball Manager 2006datagraphicspicturesplayers

tylko wlasnie jest tak jak pisze, nie mam katalogu premiership, mam np. 'conference', itp.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje ;]
pozdrawiam :)

gosc Partyzant

Wprawdzie temat dotyczacy okresu przygotowawczego juz sie swego czasu pojawil, ale dyskusja dotyczyla ogolnie rzecz biorac przerwy letniej. Mnie zas interesuje przerwa zimowa w polskiej lidze.
W FM 2006 urlop automatycznie zaczyna sie i konczy bez naszego udzialu, w polskiej lidze w lecie. Ale w tejze polskiej lidze w realnym swiecie normalnym jest dluga przerwa zimowa, dluzsza niz letnia, w ktorej druzyny takze przygotowuja sie do rundy wiosennej.
Problem w tym, ze nie mozna samemu ustawic urlopow dla graczy, a odpoczynek moze trwac gora tydzien, pozniej trzeba ponawiac prosbe o wyjazd pilkarzy na narty ;-). Skoro tak, to znaczy ze programisci raczej nie uwzglednili dwoch okresow przygotowawczych w polskiej lidze.
I tu sie pojawia moja prosba do osob, ktore moze juz testowaly ta przypadlosc, a moze wiedza cos od strony autorow. Chodzi o to, czy jest sens dawac odpoczac zawodnikom w zimie, czy nalezy zmieniac im trening na fizyczny, podobny jak latem? I jaki sens maja sparingi w tym okresie oprocz podreperowania stanu konta ;-)? Moze wystarczy zostawic trening jak w sezonie, a rozegrac ewentualnie kilka sparingow przed sama runda wiosenna?
Ja osobiscie trzymalem sie zasady z poprzednich edycji gry, czyli dawalem odpoczynek na przelomie grudnia i stycznia, ciezkie treningi od koncowki stycznia do tydzien przed pierwszym meczem rundy wiosennej, a do tego okolo 8 sparingow, glownie dla podreperowania stanu konta :-). Nie zaobserwowalem jakis szczegolnych objawow czy przeslanek za lub przeciw, ale moze jest inny, bardziej prawidlowy dla tej gry harmonogram zajec w przerwie zimowej w Polsce? Komentarze i podpowiedzi mile widziane :-).

Proletariat

20.01.2006 14:16    #22357     Sufler - Porady do gry - Problem exe.
Witam. Gram juz bardzo długo w Football Manager 2005 i jest pewien problem. Gdy gram jakąś drużynądługi czas to w pewnym momencie wyskakuje błąd exe. Czym jest to spowodowane? Gram teraz Polską (rok 2008,igrzyska w Chinach, dokłądnie 29 sierpień) i zawsze wyłąćza się gra. Kiedyś jak grałem innymi drużynami, tj. Liverpool i Barcelona też tak było :( Szkoda zmarnowanego czasu, gdy sie chcę prowadzić drużynę. Prosze o odpowiedź. A i jeszscze jedno. Co zrobić, żeby znaleźć serwer po to, żeby zagrać przez sieć z innym managerem? Pozdrawiam.

Proletariat

20.01.2006 12:47    #22358     Sufler - Porady do gry - problemy z włączeniem gry
Witam. Mam problem z włączeniem gry FM2006. Ściągnąłem patcha 6.02 zainstalowałem i dalej nie moge włąćzyć gry może ktoś mi pomóć??? Gdy nacisne na ikonke Fm żeby otworzyć gre to po jakimś czasie występuje bład...... Pomocyyyyy Pleasee

Proletariat

20.01.2006 10:02    #22359     Sufler - Porady do gry - problemy
Po odwiedzinach forum si mam kilka ciekawych spostrzezen. proponuja tam na wyjazdach grac z kontry plus zmieniac for.runs na mixed bocznym obroncom i pomocnikom. U siebie dawac im na czesto. Co o tym sadzicie? Poza tym jak jest u Was z treningiem czy w amatorskim w trakcie sezonu dawac sile na lekko czy srednio? Pozdrawiam

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.01.2006 09:18    #22360     Sufler - Porady do gry - patche jeszcze raz
Co do pierwszego problemu to wejdź w personalizacje i zaznacz auto logowanie, powinno pomoc ;)
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution