Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

04.02.2006 19:14    #22341     Sufler - Porady do gry - Słaba forma
Cze! Mam taki problem, gram Groclinem już pół sezonu i zajmuje miejsce w strefie barażowej. Niewiem co robić wszystkie mecze przegrywam pod rząd po 3:1 i 2:0 czy to wina złej taktyki (4 4 2 Attack) czy składu a może nienadaję się do trenerki? W Fm2005 2X wygrałem lige mistrzów LEGIĄ, a FM2006 mam od paru tygodni. Proszę o pomoc!!!!!!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2006 17:28    #22342     Sufler - Porady do gry - bramka w 20 s. czyli 1:0 do tylu
Ja to nazywam CHAMSTWEM. Jeżeli tak masz, graj na początku nastawieniem defensywnym. Rób zmiany, żeby piłkarze mieli wiecej sił na obronę. Albo poprostu to wszystko przeczekaj. FM ma taką specyfikę gry, że wszystko kiedyś musi się skonczyć - i dobra, i słaba forma, i nawet taki problem jak ty masz. Też kilka razy miałem podobne kłopoty, które z biegiem wirtualnego czasu poprostu zanikały.

Proletariat

04.02.2006 16:31    #22343     Sufler - Porady do gry - bramka w 20 s. czyli 1:0 do tylu
mam problem...otóż trace bramki w pierwszych trzech minatach, czasem jest to 20 sek. Pewnie problem tkwi w koncentracji :P ale jak to zmienic ;)

Proletariat

02.02.2006 21:17    #22344     Sufler - Porady do gry - Francuska CFA
Witam :) Mam pewne pytanie dotyczące 4 ligi francuskiej tzw CFA . Otóż gdy wybieram sobie gre we Francji z 4 ligami , wybieram oczywiscie klub z tejze ostatniej ligi . W tym jednak problem ,ze wybor ten jest niemozliwy poprostu moge wybrac klub z 4 ligi jako moj ulubiony ,ale do prowadzenia dostepne sa te z 3 tzw Krajowej ... Moje pytanie brzmi w czym lezy problem ? Gram na malej bazie , probowalem jednak rowniez na ogromnej . Jako narodowosc menadzera wybieralem zarowno Polak jak i Francuz . Moze rzecz lezy w Szczegółach ? Prosze o szybka odpowiedz . Z gory dziekuje ;)

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
02.02.2006 17:13    #22345     Sufler - Porady do gry - instalacja FM2006
Witam czy moze mi ktos pomóc i powiedziec co jest nie tak! Mianowicie próbuje zainstalować FM2006 i gdy idzie instalacja to w pewnym momencie sie zatrzymuje i pisze ze system nie moze skopiowac pliku data1.cab i moze to byc spowodowane bledem sieciowym Cdromem itp!!! Tylko to jest o tyle dziwne ze poszlem do kumpa i u niego instaluje sie bez problemu!!! Instalowalem Windowsa,formatowalem dysk i nic nie pomaga! Nie wiem co jest grane bo jak mowie u kumpla bez problemu idzie i tez ma WinXP! Z góry dzieki za pomoc albo jakies wskazówki co mam zrobić!

Phylum Partyzant

02.02.2006 10:50    #22346     Sufler - Porady do gry - Kiepski pomysł
Witam
Kolejny problemik z FM 2006
Gram klubem ligi angielskiej i załapałem się ostatnio na trenera reprezentacji ZNA - no i tu pojawił się problem. Otóż mecz ligowy i reprezentacji wypadał w tym samym terminie - no i niestety komp zawisł i ani rusz - jedyne co mozna zrobić to urlopik a przecież nie o to chodzi by w każdym takim wypadku brać urlop..

Leech Partyzant

31.01.2006 13:38    #22347     Sufler - Porady do gry - Skorka - poszukuje
nic tam nie znalazlem. wiekszosc zdjec nawet nie da sie "podgladnac" bo nie dzialaja - problem z serverem ;/ moze ktos mnie nakieruje ?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
31.01.2006 09:21    #22348     Sufler - Porady do gry - Problem
Tutaj znajduje sie mój problem: http://img49(...)x3ac.jpg

Podczas właczania gry wyskakuje mi owe okienko. Klikając "Ignoruj" wyskakuje ono ponownie, klikając "Zamknij" poprostu się zamyka. Co mam zrobić, aby móc ponownie włączyć grę?

P.S. Dodam, bo być może to istotne, mam zrobiony wirtualny dysk.

fm Partyzant

29.01.2006 18:30    #22349     Sufler - Porady do gry - reputacja w fm 2006
w poprzedniej czesci byl blad w polskiej lidze, a mianowicie za wolno rosly punkty reputackji klubowej i chyba zawodniczej , reszty nie wiem. Czy w fm 2006 problem reputacji jest calkowicie rozwiazany czy tez sa jakies niedomowienia?? Pozdro

mwoznicki84 Partyzant

27.01.2006 16:41    #22350     Sufler - Porady do gry - Problem z odczytaniem gry
Nie mogę odczytać zapisanego stanu gry! Co mam zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.