Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

artoni Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2006 18:14    #22321     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
Ja zgadzam się z rafaldinho, że jak łysy chce kogoś krytykować to nie tutaj.
A co do problemu to myślę że należy ponownie zaproponować kontrakt i albo się zgodzi, albo poda jakiś lepszy argumęt dlaczego nie chec dołączyć do twojego klubu.
Łysy co do błędów ortograficznych to zdanie zaczyna się dużą literą, a kończy się kropką.

Proletariat

16.02.2006 00:23    #22322     Sufler - Porady do gry - transfer do barcelonu
mam problem grajac barca.chce kupic w I sezonie dwoch mlodych zawodnikow z ligi brazylijskiej(igor,kerlon).niestety gdy chce zaoferowac klubom kase to pojawia sie komunikat ze barca nie moze kupic zawodnikow reprezentacji brazyli u-18!!!grajac newcastle po kilku sezonach ich kupilem i bardzo dobrze sie rozwineli.kerlona kupilem juz z deprtivo la corunia,czyli mogl on odejsc do hiszpanii

acidzooq Partyzant

15.02.2006 13:31    #22323     Sufler - Porady do gry - Coś jakby błąd w FM 2006
Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś mój opis problemu - gra była w zasadzie zawieszona i gdyby nie pomysł z urlopem nastąpiłby Game Over. Uważam, że twórcy gry (to pierwszy taki odnotowany przeze mnie przypadek) wykazali się tu brakiem wyobraźni. Piszesz Brudasie "Naprawde nawet nie ma takiej możliwości żeby zrezygnować z udziału w P UEFA( jak by to zrobili to było by to bardzo nieprawdziwe)", ale przecież po to właśnie wprowadono te wymogi co do liczby graczy by były one przestrzegane - nie wiem jakie są prawdziwe przepisy UEFA - precedensu z tego co wiem nie było, ale podejrzewam, że następuje WALKOWER.
Sytuacja jest jak najbardziej możliwa w rzeczywistości - to co piszesz o graczach głębokich rezerw/juniorach jest ok. ale na początku rozgrywek - tj. latem - zimą klub może dokonać tylko do 5 korekt w składzie w porównaniu do wiosny.

Proponuję już nie bronić twórców i przyznać, że tym razem (mimo całej doskonałej roboty dotychczas) wykazali się BRAKIEM WYOBRAŹNI - i jestem pewien, że w FM 2007 zostanie to inaczej rozwiązane.

Co do grywalności to teraz czuję się cheaterem i gra dużo u mnie straciła - znając ten wytrych mogę kontynuować w następnych sezonach Swój proceder i zrezygnować z Polaków grając w polskim klubie, ewentualnie Anglików w angielskim etc.

pozdr.
ZooQ

Proletariat

14.02.2006 20:55    #22324     Sufler - Porady do gry - Posiadanie pilki
czesc! niedawno zaczalem grac w FM 06 i mam taki mianowicie problem. Gram Villarealem (ust.4-2-3-1) i nawet w meczach u siebie ciezko jest utrzymac pos. pilki na poziomie nawt 50 kilku procent(nawet ze slabszymi przeciwnikami; nie wspominajac o meczach wyjazdowych czy np. z Barca w ogole). Co robic aby "possession" bylo wyzsze?

Janek Partyzant

11.02.2006 12:40    #22325     Sufler - Porady do gry - Problem W FM 2006
A ja skopiowałem katalog z polskimi herbami klubów do datagraphicspictureslogosclubs i nie mam tych herbów w grze. A tak jak jest podane w pliku dolączonym do niego data/graphics/pictures/clubs bo nie mam takiej ścieżki. W czym moze byc problem i gdzie to skopio0wac zeby byly herby w grze??

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
11.02.2006 12:38    #22326     Sufler - Porady do gry - kasa za transfer
Hmm rzeczywiście ciekawa sprawa nie zwróciłem na to uwagi. Macie może jakieś oscreenwoanie problemu, można by go zgłosić na oficjalnym forum?

Proletariat

10.02.2006 23:41    #22327     Sufler - Porady do gry - Problem W FM 2006
nie wiem czy byl juz taki teamat, ale nie znalazlem wiec pisze. chcialem dodac logopacki i gace packi do fma do premiership ale w datagraphicspictureslogosclubseng nie ma folderu "premiership" :/ i w pliku config.xml tez nie ma o nim slowa. help plx

Proletariat

10.02.2006 15:42    #22328     Sufler - Porady do gry - kasa za transfer
Mam problem bo jak kupie zawodnika za np.2mln funtów to w wtedy kiedy ma przejsc (załozmy 7 czerwca) okazuje sie ze zapłaciłem 4 mln funtów...niekapuje tego moze jest na to jakis sposób bo to troche niesprawiedliwe

Proletariat

09.02.2006 17:28    #22329     Sufler - Porady do gry - zmieniajace sie ustawienia
witam mam problem ze zmieniajacymi sie ustawieniami waluty i autozapisu nie wiem dlaczego mi sie zmieniaja mam patcha 6.0.2 i uaktualnienie skladow... pomocy :p

Proletariat

09.02.2006 17:22    #22330     Sufler - Porady do gry - Problemik z FM06
Mam wielki probrem z fm 06 gdy sobie gram to w czasie gry często wyskakuje mi błąd, ze mi fm wylancza ;( ;( ;( ;( wiecie moze co jest aha i ten blad zapisuje sie w C:/FM 06 tam sie zapisuje plis help me

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.