Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

m.levy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.02.2006 14:47    #22311     Sufler - Porady do gry - Baza danych... Pilne
Mam problem!
Edytowalem baze danych... Niestety jak to czesto bywa nie udalo sie... Pogodzilem sie z tym jednak w folderze backup nie bylo zadnego pliku!! Ponowne zainstalowanie jest niemozliwe z powodu komputera(brak napedu CD) Wiec prosze o pomoc z kad sciagnac baze danych(moze byc zaktualizowana)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
21.02.2006 22:11    #22312     Sufler - Porady do gry - dysyplina
Klan: ale Grzechoo ma racje - zalecane jest korzystanie z wyszukiawrki, dużo pytań było zadawanych wcześniej, dokładnie takich samych. Nie trzeba pisać nowego tematu żeby się czegoś dowiedzieć - chodzi o to, żeby nie zrobić z Suflera śmietnika tylko kompendium wiedzy, rozwiązanie na każdy problem.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

lukaszbier Partyzant

Problem polega na tym, że w Angielskiej Lidze Conference Płn. powinny byc 22 zespoly, w tym Vauxall Motors. A w mojej bazie danych jest 21 zespolow, bo w/w zespol jest w innej lidze. Stalo sie tak gdyz stworzylem zespol FC UNITED (nie wiedzac ze jest on w bazie danych) i zamienilem tak zeby utworzony zespol gral w lidze na miejscu VAUXALL MOTORS. Gdy zauwazylem ze jest juz FC United w grze, to skasowalem utworzony zespol, a przez to liga zmniejszyla sie o 1 zespol. I nie znalazlem opcji zeby go dodac.

nowaj Partyzant

20.02.2006 23:34    #22314     Sufler - Porady do gry - Problem z wejsciem..Pilne
Mam problem...Gram z kumplem w FM05 przez siec od niedawna...ja robie serwer a on sie przyłacza,gdy konczymy, zapisuje...chcemy wznowic gre ja robie wczytaj ostatnia gre a kumpel nie moze sie dołaczyc...o co chodzi?jak zrobic aby po zapisie ponownie wznowic gre tak aby razem mozna było rozpoczac od momentu zapisu...prosze o pomoc

kryszak Partyzant

20.02.2006 13:18    #22315     Sufler - Porady do gry - dysyplina
witam. mam problem. mianowicie chodzi o dyscypline w druzynie. polowa zawodnikow jest zmartwiona jej brakiem. nie wiem jak to zniwelowac zzeby zawodnicy nie mieli tego problemu. macie jakis pomysl?

lukaszbier Partyzant

To ostatecznosc... Szkoda mi pracy jaka wykonalem, wpisujac do bazy wszystkie ostatnie zmiany. Bo nawet najnowsze patch'e nie sa do konca aktualne, zwlaszcza w slabszych ligach. A ja lubie zaczac kariere w jednej z nizszych lig. Takze czekam nadal na podowiedz jak od strony technicznej mozna ten problem naprawic. Czy ktos sie orientuje czy jest mozliwosc edycji pliku server_db?

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
18.02.2006 09:46    #22317     Sufler - Porady do gry - spolszczenie
Spolszczenei oczywiście istnieje, autorstwa śp. LCM, CCM i naszej skromnej strony. Problem w tym że nie możemy znależć nigdzie tego cudnego pliku :) - ale postaramy się go poszukać i zgrac na jakiś serwer specjalnie dla Ciebie.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Proletariat

17.02.2006 21:03    #22318     Sufler - Porady do gry - Zamiana treningu
Cześć! Własnie zacząłem nową grę(Sport Recife), korzystając z porad na waszej stronie zakupiłem Enzo Scorze i... pojawił się problem. Mianowicie został on automatycznie przyporządkowany do treningu general ale Part-Time. Nie da się go przestawić na żaden trening Full-Time. Pomocy!

Proletariat

17.02.2006 15:52    #22319     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
Mam problem ! Gram obecnie Wigan w Premiership drugi sezon !!! Chce sobie kupić freddy guarina w przerwie zimowej !!! Wszystko robie jak czeba proponuje mu kontrakt , on się na niego zgadza i jest gotowy do transferu , zostaje tylko pozwolenie na prace !!! Na początku jak zwykle nie może dostać tego pozwolenia na prace w anglii i odwołuje się od tej decyzji ( zawsze gdy to robie udaje mi się kupowac takich zawodników !!! ) Dochodzi dzień gdy w końcu ma być podjęta decyzja po mojim odwołaniu się od wcześniejszej decyzji , jestem już gotowy do transferu aż tu nagle dostaje wiadomość żę guarin nie dostał pozwolenia na prace , zawsze dostawał a teraz nie !!!!!!!!!!!!!!!!! Co mam zrobić żeby go kupić !!! ( to samo zdarza się gdy chce kupić nika basegno a on jest na wolnym transferze !!!!!1 POMÓŻCIE !!!

Janek Partyzant

16.02.2006 20:02    #22320     Sufler - Porady do gry - Zmian Trzcionki
Hejka. Mam problem z trzcinką w skórce AURORA, a mianowicie zamiast polskich ą czy ę mam ptaszki.Jak mozna na to zaradzić? Czy jest taki programik jak byl do FM 2005 co robil to automatycznie?? POzdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.