Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wesol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.02.2006 20:45    #22301     Sufler - Porady do gry - najlepsza 11
no tak, ale w czym tu problem!!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
26.02.2006 20:43    #22302     Sufler - Porady do gry - najlepsza 11
Wydaje mi sie, że sufler był stworzony do rozwiązywania problemów graczy, a nie do zastanawiania sie kto lepszy... ale skoro ci tak na tym zalezy, oto moja '11':
Nalepa - Kuzera, Hajto, Wałdoch, Rząsa - Kosowski, Mila, Lewandowski - Rasiak, Włodarczyk.
Takim składem zawojowałbyś LM. (ironia)

Proletariat

25.02.2006 19:39    #22303     Sufler - Porady do gry - Problem z zakupem zawodnika
gram man utd, trzeci sezon, na najnowszym updacie Robiego, no i sie GIggs zestarzał:) Kogo polecacie na jego następcę? Mam na transferki 48 milionów funtów. Gram Składem: Ochoa - Vanden Boore, Ferdinand, Vidic, Evra - Kompany - Ronaldo, Messi, GIGGS - Van Nistelrooy, Rooney . PS - Robben odpada, właśnie sprzątneła go barca. Chodzi mi o młodego i dobrze rozwijającego sie kopacza. HELP

Proletariat

24.02.2006 16:26    #22304     Sufler - Porady do gry - problem z gra
zainstalowalem gre i patcha i gra dziala jak na nastapny dzien zalaczam to gra nie dziala naciskam na ikonke i nic dlaczego???

sliwa Partyzant

24.02.2006 12:00    #22305     Sufler - Porady do gry - Problem z Fontami w fm 06

Mam problem. Gra odpala sie normalnie, ale gdy ma juz wejsc do gl. menu to wyskuje na pulpicie taki komunikat: Cannot find font resource font/fm main
Zaznaczam ze mam ten problem z jezykiem polskim, natomiast z ustawionym j. angileskim czy nawet z wloskim gra chodzi bez zarzutu :/ Ktos wie jak moglbym rozwiazac ten problem???? POmocy

sliwa Partyzant

24.02.2006 11:21    #22306     Sufler - Porady do gry - Nie działa
Mam problem. Gra odpala sie normalnie, ale gdy ma juz wejsc do gl. menu to wyskuje na pulpicie taki komunikat: Cannot find font resource font/fm main
Zaznaczam ze mam ten problem z jezykiem polskim, natomiast z ustawionym j. angileskim czy nawet z wloskim gra chodzi bez zarzutu :/ Ktos wie jak moglbym rozwiazac ten problem???? POmocy

Oczywiscie mam FM 2006

sliwa Partyzant

24.02.2006 11:14    #22307     Sufler - Porady do gry - Pomocy

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
23.02.2006 17:25    #22308     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić żeby grało
No to co za problem, wyjmujesz płytę z pudełka i ją wkładasz.
myspace.com/marneszanse

bastek26 Partyzant

22.02.2006 20:04    #22309     Sufler - Porady do gry - skuteczność taktyki
Szukałem, ale raczej nie znalazłem zadowalającej mnie odp. w innych tematach tego typu. Więc jest pewien problem. Wynalazłem taktykę cud malina :D(wygrywałem nawet z juve, interem, milanem, realem itp., a gram Udinese) no i grałem nią jakieś dwa sezony. po okienku trensferowym (po trzecim sezonie) taksa nagle stała się nieskuteczna, zespół niedość, ze nie wygrywał to jeszcze uzyskiwał fatalne noty(6-7...czasem 5) :(((( nie wiem co robić. Czy można w jakiś sposób zadziałać, aby znów działała jak przedtem???

Proletariat

22.02.2006 18:51    #22310     Sufler - Porady do gry - Jak wczytać gre
Bo ja mam taki problem gdy zapisze grę i wyłączę grę po zapisaniu i gdy znowy włanczam grę to nie moge wczytać nie wyświetla mi sie ostatni zapis mam puste okienko czy można to jakoś zrobić. bo mi sie zapisuje w moje dokumenty i gdy włanczam ten folder nie w grze tylko w komputerze to mam te pliki zapisane a w gzre nie wyświetlają się można to jakoś zrobić Prosze opomoc tak bardzo chcem se w to zagrać :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.