Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2006 19:12    #22291     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
wygrywasz? to w czym problem

Proletariat

08.03.2006 16:55    #22292     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja patcha...
kurde prosze wasz gdzie trzeba zainstalowac patcha 3.0.6 ? bo niestety nie wiem ... :(

Proletariat

07.03.2006 19:46    #22293     Sufler - Porady do gry - Duch Toniego...
wesol -> THX! pozdro! scubi56 -> THX! pozdro! Adaminho -> THX! pozdro!
Toni juz jest pełnoprawnym graczem HSV... :) szkoda tylko ze w jego miejsce sprowadzilem Dimitara Berbatova i Toni bedzie tylko zmiennikiem! :D ale w każdym razie problem rozwiazany! THX WSZYSTKIM!!!

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

07.03.2006 19:37    #22294     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Witam! Mam taki mały problemik, otóż gram St.Pauli(LRN) i mam zawodnika(napastnika) - Jens Scharping(31l.) i niestety kontrakt kończy mu sie za niecały rok. Do klubu przyszedł w tym roku(roczny kontrakt) i jest najskuteczniejszym zawodnikiem w klubie(6 m. 6 br.). Problem tkwi w tym, że gdy chce podpisać z nim nowy kontrakt, godze się na jego rządania 7,5 tys. per week czyli maks(choć teraz zarabia 10tys - jaki cudem nie wiem?) Proponuje mu ten kontrakt lecz za każdym razem spotykam sie z odmową(podobno za niska płaca). Czemu tak jest skoro godze się na to czego chce? Proponowalem wiecej kasy za podspis + plus premie i nic! Jak można go zmusic do podpisania tego kontraktu ale tak żeby się nie obraził? Nie chce go stracić bo jest najdroższym(1mln!) i zarazem najlepszym zawodnikiem w składzie bez ktrórego raczej sobie nie poradze:| Jakieś sugestie lub link do rozwiązania??
P.S Nie znalazłem takiego problemu w poprzednich tematach:>

chromus Partyzant

07.03.2006 13:13    #22295     Sufler - Porady do gry - Problem z polską wersją FM2006
Kupuję CM-a od kilku dobrych lat. Odpuściłem sobie FM2005, ale wreszcie kupiłem FM2006. Czy ktoś mi może powiedzieć co jest grane z polską wersją językową tej gry. Część rzeczy spolszona, część nie. Da się to jakoś naprawić ?? Zainstalowałem patcha 6.0.3 ale to nic nie dało. Są tylko dwa języki: polski i czeski. Proszę o pomoc. Nie podoba mi się to.

Proletariat

06.03.2006 14:26    #22296     Sufler - Porady do gry - Czy to jest błąd w grze?
witam .mam problem .gram sobie pewną drużynką i zdobyłem nią 3 x mistrza polski i 3 x puchar.ale w galeri sław dalej jestem poza pierwsza 10 w polsce.ostatni trener w rankingu ma mniej razy zdobyte mistrzostwo i puchar ale mimo to nie wyprzedziłem go w rankigu.dodatkowo przy moim nazwisku pisze ze tylko 1 raz zdobyłem mistrza i raz puchar.czy to błąd w grze ,spotkał ktoś podobną sytuacje.jak to naprawić??

wilq Partyzant

04.03.2006 23:25    #22297     Sufler - Porady do gry - Jaki klub w FM jest najlepszy?
Zaczynajac Realem w 1 sezonie zdobywam potrojna korone bez problemow... w drugim jestem 8 w PD i zdobywam UEFA, i dostaje robote jako manager Spain, w polowie 3 sezonu Florentino Perez traci cierpliwosc i zostaje mi sama reprezentacja Hiszpanii- zodbywam nią Misztrzostwo Europy praktycznie bez problemow, dostaje robote w sevilli- kompletuje nowy sklad szykuje sie na podboj ligi, wszystko jest super, niestety wyskakuje mi blad podczas ustawiania sparingu a ostatni save!! UWAGA!! 6 miesiecy wczesniej!!!! usuwam save-a gre i wszystko co ma fm w nazwie!!!! ale nie na dlugo...:D:D Reasumując Real jest najlepszy zdecydowanie :D

Proletariat

04.03.2006 20:26    #22298     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem 6.0.3!
Witam Was,

Mam pytanie - jak można zainstalować tego patcha fm2006_data_patch_6[1].0.3.exe ? Podczas przygotowania do instalacji wyskakuje mi jakiś błąd i nie mogę zainstalować go - co mogę robić ?

Gurens Partyzant

04.03.2006 17:18    #22299     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry...
witam ..
mam taki problem od jakiegos czasu posiadam tą gre !
grałem w nia luzik !
Po zrobieniu formata jak klikam na ikone ..
ekran robi się czarny i widac tylko kursor !

Co robić ?!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.03.2006 15:34    #22300     Sufler - Porady do gry - Bogactwo linii pomocy
Hehe, idealne pytanei dla mnie ;) Scholla raczej bez problemu mozna wystawiać na każdej stronie pomocy. Schweini najlepiej radzi sobie na prawej flance, troche słabiej w środku, a na lewej to nie mam pojęcia. Ja bym wybrał tego młodszego. Scholl jest świetnym zmiennikiem.

Druga sprawa: ja wybrałbym Ze Roberto. Jeśli dasz go na skrzydło i każesz rozgrywać, mozesz byc pewien ze jego średnia bede oscylowała w granicach 8,8 - 9,2.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.