Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2006 15:30    #22281     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
W FM 2005 bramki z rożnych to nie problem strzelali nawet po 2 w meczu(czasmi wiecej), ale srednio z 5 w miesiacu.Proponuje kupienie Naldo -strzela duzo bramek po kornerach.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
10.03.2006 17:07    #22282     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Jako ze ten temat niedlugo pojdzie na druga, a potem dalsze strony, podobne posty mozecie pisac tu http://cmrev(...)299.html
Tam tez znajdziecie krotka instrukcje robienia screena ;)

jordaneq Młody aktywista

10.03.2006 13:31    #22283     Sufler - Porady do gry - Zapisywanie gry w FM 2005
Mam problem z zapisywaniem w FM 2005.Gdy włączam okienko gdzie zapisac niema folderu ,,games" tylko ,,moje dokumnty".Musze tam zapisac gre.Gdy wlącze FM 2005 na nowo i chce wczytac gre to juz jej tam niema!!!prosze o pomoc,gdyż przez ten problem stracilem juz kilka swietnych save'wów

Proletariat

10.03.2006 13:19    #22284     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 2. sezonie
I tu wlasnie jest ten problem :-(((

Ale mi sie wydaje ze to nie o to chodzi, jeszcze dokladnie nie wiem, ale caly czas walcze z tym jak sie uda to napisze :-))

Pozdrawiam

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
09.03.2006 17:28    #22285     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 2. sezonie
A wyłączonego masz FM'a? (to do drugiego problemu)
A co się dzieje jak pojedziesz na wakacje? Gra też wisi?
myspace.com/marneszanse

Proletariat

09.03.2006 17:00    #22286     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 2. sezonie
i mam jeszcze jeden problem odnosnie patcha 6.0.3 pokazuje mu sciezke czyli podaje FM.exe, ale po pewnym czasie tzn. cos tam robi robi, az w pewnym momencie wyskakuje blad:

"ERROR CREATING UPDATE FILE
E:GRYFOOTBAL MANAGER 2006FM.exe
ERROR 0X00000020 - proces nie moze uzyskac dostepu do pliku poniewaz jest on uzywany przez inny proces"

Nie wiem o co chodzi :((

Proletariat

09.03.2006 16:28    #22287     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 2. sezonie
Witam :-)
Mam pytanie, a mianowicie chodzi mi o to, ze jak wlacze sobie to wszystko jest oki, tzn. gram :-)), ale to nie trwa za dlugo bo tylko dokladnie 2 sezony, a jak chcem wejsc do 3 sezonu to niestety, ale gra nie odpowiada :-(((
Z niecierpliwoscia czekam na pomoc

Proletariat

09.03.2006 13:21    #22288     Sufler - Porady do gry - Problem z rozstawieniami
Problem wyglada tak: gram Wisla i w sezonie 05/06 zaczynalem eliminacje LM od trzeciej rundy, i mimo ze moj wspolczynnik znacznie sie podwyzszyl dzieki grze w fazie grupowej (awansowalem o 9 pozycji w stosunku do rankingu z 2005), w sezonie 06/07 eliminacje zaczolem juz od 2. rundy :/ (Oczywiscie w 1. lidze zdobylem pierwsze miejsce).
Podobnie jest w Pucharem Polski. Mimo ze gram w 1. lidze (a nawet jestem obronca tego trofeum) to zaczynam gre juz w 1. rundzie!!! W ktorej wystepuja tylko druzyny z 2. ligi i nizzszych klas rozgrywek.
O co chodzi, czy to jakis bug, czy moze rzeczywiscie tak powinno byc rze - jesli tak to czego ja tutaj nie rozumiem.
Gram na patchu 6.0.2.

Proletariat

09.03.2006 11:19    #22289     Sufler - Porady do gry - Morale i mecze
Witam wszystkich.
Mam taki problem, w sumie dopiero zaczalem grac w ta gre. Prowadze klub Wisla Krakow i problem polega na tym, ze nie wiem co zrobic, gdyz na poczatku sezonu wszystko bylo ok - przez jakies 2 mecze, a potem morale spadly mi do minimum i nie moge zadnego meczu wygrac, nawet z najslabsza druzyna. Pomozcie mi i powiedzcie co powinienem zrobic.

szymek(L) Partyzant

09.03.2006 08:28    #22290     Sufler - Porady do gry - Trudne mecze!
Witam Ryba! Ja sam miałem taki problem.. Gram Legia juz 6 sezon... i dopiero w piatym udało mi sie awansowac do grupowej fazy PUEFA wyszedlem nawet z grupy ale nie dalem rady feyenoordowi(pozniejszemu triumfatorowi pucharu) a teraz gram w LM.. w Eliminacjach pokonalem Porto a w grupie mam Werder, Ajax i Real Madryt... Moja ustawienie jest chyba na tyle dobre ze daje rade w tej grupie... po 5 meczach mam 8 pkt i juz pewne co najmniej 3 miejsce w grupie... gram ustawieniem 4-1(def.pom)-4-1 zaleznie od sytuacji na boisku zmieniam je na 4-3-3 (cos w stylu Barcy ze skrzydlowymi) albo na klasyczne 4-4-2 zmodyfikowane na moje potrzeby... pozdrawiam... jesli chcesz wiedziec cos wiecej napisz.. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.