Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

16.03.2006 12:14    #22271     Sufler - Porady do gry - Trenerzy w reprezentacji
szczerze mówiąc prowadząc Holandie też miałem problem z zatrudnieniem pomocników..jednak w moim przypadku udało sie zatrudnić paru dobrych szkoleniowców i jednego fizjoterapeute ,którzy byli bezrobotni

piter20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2006 10:19    #22272     Sufler - Porady do gry - Trenerzy w reprezentacji
Szukałem. Problem w tym że znalazłem tylko 3 (!!!) i żaden się nie zgodził(mieli posady w hiszpańskiej lidze).

fabian19 Partyzant

15.03.2006 09:10    #22273     Sufler - Porady do gry - Trenig dla Liverpoolu
Mam problem bo moja drzuyna strzela jak pierwsza bramke i potem traci w zawrotnym tempie 2 i przegrywam mecz lub remisuje bo moi snajperzy juz strzelac bramek nie mogą. Obrona to : Fabio Aurelio , Vanden Borre, Huddestone , Carragher, a snajperzy to Bojinov i Cisse. Czy to moze miec zwiazek z treningiem czy z czyms innym?

jordaneq Młody aktywista

15.03.2006 04:54    #22274     Sufler - Porady do gry - znów save!!!!
Dobra,sorki to znowu ja i znowu mam problem z save'ami.Podczas wczytywania save'u w polowie wczytania wyskakuje komunikat o tresci ,,zapisana gra nie zostala wczytana".A gralem Kamerunem juz prawie w mś:(((((

Proletariat

15.03.2006 04:15    #22275     Sufler - Porady do gry - Barca - start
Grałem barcą nie raz, i zawsze sprawdzała mi się w pierwszym sezonie taktyka 4-2-3-1. Defensywa to wiadomo. Jako cofniętych pomocników wstawiam dwóch zawodników(Xawi, Deco) ustawianych na środkowej linii z zadaniami defensywnymi (strzałki do tyłu) i poleceniem częstych strzałów z dystansu. Jako trzech ofensywnych pomocników ustawiałem ronaldinho, messi, giuly. Z tym starałem się dokupić jakiegoś dobrego lewoszkrzydłoweg (np. Tuncay) i wtedy ronaldinho grał na środku.Swoją drogą giuly też potrzebuje zmiennika. Na szpicy: wiadomo Eto'o.
Jest co prawda problem z tą taktyką na początku drugiego sezonu, nie jestem pewien z czego to wynika, być może z błądów w przygotowaniach do sezonu.
Dobrej zabawy.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
14.03.2006 13:09    #22276     Sufler - Porady do gry - Zwyciestwo

Zduno Partyzant

14.03.2006 10:25    #22277     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Witam mam problem z taktyką jak byście mi mogli napisac jaka jest najlepsza na polskie kluby byłbym wdzieczny(gram Arką Gdynią)

Proletariat

12.03.2006 18:43    #22278     Sufler - Porady do gry - Kłopot
Mam problem.Gra mi sie wyłacza i pojawia sie taki komunikat:Runtime Error Program d:/Football manager 2006/fm.exe R6025-pure virtual function call Czy ktos wie jak sobie z tym poradzić?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
12.03.2006 14:48    #22279     Sufler - Porady do gry - Paweł Brożek
Nie przesadzacie troche z tymi "problemami" ? :>

Proletariat

11.03.2006 22:37    #22280     Sufler - Porady do gry - Edytor a atrybuty
No wiec mam taki problem - aby wspomoc nieco polonie wa-wa wpadlem na pomysl by stworzyc siebie :D. Z edytora korzystalem przede wszystkim do uaktualniania skladow ale tak na prawde to sie nie bawilem.
Wiem ze niektorzy powiedza ze jestem fmowym chiterem ale z czystej ciekawosci (w cm gram dosc dlugo :D) jak to jest zrobic boga futbolu wiec wpakowalem 20 latkowi statsy kiele 18-20 w wiekszosci wazniejszych pozycji :D
po czym odpalilem grem i okazalo sie ze mam jeno determinacje blyskotliwosc na 20. a reszta po 8 gora 9 :(
Z czystej ciekawosci pytam czemu tak sie dzieje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.