Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2006 12:32    #22261     Sufler - Porady do gry - Jescze jeden BUG
Spoooko. A gdzie tu problem? :>

Maszyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
22.03.2006 11:24    #22262     Sufler - Porady do gry - Patche
Mam problem z patchem. Z podowu save musialem reinstal zrobic fm 2006. Przed reinstalem zainstalowalem patch 6.0.1 i 6.0.3. Czyli mialem 6 0 3.
Po reinstalce nie moge zainstalowac ani jednego patcha ani drugiego. pisze mi cos takiego : Unable to install uptade. installed version information is no corrupt. MOzecie mi pomóc?

Rafael089 Partyzant

22.03.2006 10:56    #22263     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
To co ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu??PLEASE!!!!

birkin Partyzant

21.03.2006 10:58    #22264     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
Dlaczego moim zawodnikom spadaja umiejetności? Przez niemal cały sezon wszystko było w porządku,czyli umiejetności rosły jednak pod koniec sezony,czyli jakiś misiąc przed zakonczeniem rundy umiejętności wszystkich (!!!!) graczy zaczęły spadać. Jakiś czas temu miałem podobny problem ale tylko z dwoma zawodnikami i trwał zaledwie tydzień bądź dwa, jednak teraz ten problem dotyczy całego zespołu i jak wspomniałem na poczatku trwa już prawie dwa miesiące. Prosż e o radę.

Fris Partyzant

21.03.2006 10:40    #22265     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Ten problem wyskauje ci tylko 28-29 sierpnia czy pÓźniej też?

artoni Partyzant

21.03.2006 09:57    #22266     Sufler - Porady do gry - problem
Mój brat wałączył FM 2006 za pomocą klawiszy ctrl+alt+delete zaraz potem jak zapisałem. Gdy włączyłem ponownie komputer i FM to save włączył się normalnie lecz nie mogłem grać meczy. Miałem najlepszych strzelców, asystentów, ale najbliższych spotkań już nie. Wszedłem w terminarz nic tam nie było. Zaplanowałem sparing i zagrałem go, ale nic się nie stało i wyglądało na to, że mecz z Polonią to jedyny mecz jaki kiedykolwiek zagrałem.Przez 2 mieśiące(komputerowe) wciskałem kontynułuj. Wiadomości przychodziły a mecz nie było. Skład mojego zespołu był normalny.
Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję.

Rafael089 Partyzant

21.03.2006 07:48    #22267     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Kiedy odpalam sobie managera i zaczynam nowy sezon wszystko jest ok do ostatnich dni sierpnia (28-29) wtedy jak chcę zapisać grę to mi wyskakuje że napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta plik z informacjami zostanie utworzony.....NIE WIEM CO ROBIĆ POMOCY!!!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
18.03.2006 05:48    #22268     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zainstalować łatki
OK, zrob tak. Przede wszystkim sprawdz jaka wersje gry masz zainstalowana ;) Czysta wersja to 6.0.0
Teraz po kolei przejdz do menu Start/Uruchom i wpisz regedit. Tam wejdz do folderu HKEY_CURRENT_USER/Software/Sports_Interactive_Ltd/Installs/Football Manager 2006 - ten ostatni masz miec podswietlony. Po prawej strony powinienes widziec wartosci Path i Version. Ta druga zmien recznie (kliknij na niej dwukrotnie) na swoja wersje gry (wpisz np. "6.0.0" - bez cudzyslowow), pierwsza mozesz zmienic ewentualnie na sciezke do glownego katalogu gry (warto miec czasem podana dobra sciezke :>;). Teraz nie powinno juz byc problemu z instalacja patcha.

jordaneq Młody aktywista

17.03.2006 09:46    #22269     Sufler - Porady do gry - Problem z ultimatum
Czy udalo wam sie kiedys zlozyc ultimatum zarzadowi np. na rozbudowe stadionu?Jeśli tak to w którym sezonie gry i co trzeba zrobic.Mi sie to nigdy nie udaje.(gram Lechem).POZDRO DLA KLANA,JAKUBWA i INNYCH!!!!!!!

p.obrocki Partyzant

17.03.2006 07:41    #22270     Sufler - Porady do gry - Trenerzy w reprezentacji
A ja tego nie rozumie. Macie problem z zatrudnieniem trenerów dla Meksyku i Holandii to chyba jakieś żarty. Ja właśnie objąłem repr. Polski (i gram Kettering Town - 3 liga ang./wedlug kolejności/, i mam reputacje lokalną), a moim asystentem zgodził się być Sven Goran Ericsson i mam jeszcze 3 trenerów z Milanu, Juve i Aston Villi. I jeszcze żaden trener, któremu zaproponowałem pracę w repr. nie odmówił.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution