Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2006 08:59    #22231     Sufler - Porady do gry - wymiana pozycji
mam problem, niedziala mi opcja zamiana pozycji w oknie taktyki. znczy kaze np wymieniac sie pozycjami grajacym na skrzydlach stankovicowi i figoa oni caly czas biegaja po swoich stronach i niezamieniaja sie nimi podczas akcji. czy to jakis bug czy ja nieumiem uzywac opcji? dawalem jednemu tylko zeby sei zamienial- nic dawalem obydwu -to samo :((

Scout Młody aktywista

04.04.2006 09:40    #22232     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sry Lukas ze mnie nie ma ale ostatnio mialem powazne problemy z kompem.

FmFan Partyzant

Po przejściu z Widzewa do Sportingu Lizbona zaczął się mój dość męczący problem. Kiedy po trzech latach w Lizbonie zdecydowałem się sam zmienić sobie klub (tak dla urozmaicenia kariery) i ni mogłem go zmienić. Złożyłem chyba 10 podań o pracę i nic... kluby nie odpowiedziały mi nawet po 8 miesiącach. CO ROBIĆ?!?!?!?!?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.04.2006 12:14    #22234     Sufler - Porady do gry - Błąd save'a
Miałem cos podobnego, ale nie z save'm... pamietam cos takiego jak kernel32 ale nie mam pojecia co wtedy zrobiłem aby to naprawic :D Ale zazwyczaj jak jest jakis problem z save'm to nie da sie go juz uratowac.

Proletariat

01.04.2006 08:37    #22235     Sufler - Porady do gry - Błąd save'a
Gram juz 4 sezon i dzisiaj nie moglem wczytac save'a. Wyskakuje mi że błąd spowodował KERNEL32 co sie stało? Inne sejwy dzialalja bezproblemowo. Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie ... może ktoś już tak miał?

Proletariat

01.04.2006 03:08    #22236     Sufler - Porady do gry - client_db tylko do odczytu
Jeśli był taki temat przepraszam, nie znalazłem.

A mianowicie mój problem wygląda tak.

Gdy wchodzę w edytor (ten który już jest w managerze po instalacji) i próbuję załadować bazę danych gry wyskakuje mi powiadomienie że plik
clien_db ma ustawiony parametr tylko do odczytu i nie ładuje mi się już edytor. Tak samo jest jak próbuję wgrać jakiegoś Update'a. Wyskakuje mi że jest błąd: Brak dostępu (czy coś w tym stylu).
Co z tym zrobić?
Bardzo proszę o pomoc. Szukałem odpowiedzi na to pytanie na internecie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

PS: Moja gra jest oczywiście oryginalna.

Proletariat

31.03.2006 06:16    #22237     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2006
Zainstalowałem sobie Football Managera 2006, ale coś sie skopało i nie chce się uruchomic. Reinstalowałem go ale to nic nie daje. Komputar mam taki całkiem całkiem gre oryginalną... CO JEST GRANE???

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

29.03.2006 02:13    #22238     Sufler - Porady do gry - Cipi czy Axel ?
Też w jakimś klubie miałem ten problem, ale jako, że miałem większość młodych zawodników, to postawiłem na Axela (ze względu na statystyki i doświadczenie). Nie zawiodłem się, poniżej oceny 7 zszedł tylko raz, dlatego go polecam.

Trojek Partyzant

28.03.2006 09:13    #22239     Sufler - Porady do gry - Tourne
No to jest niewątpliwie problem na który nikt nie zwrócił uwagi przy tworzeniu patcha. Szkoda. Także uważajcie : gdy planujecie tourne , a jeden z zespołów odmówi wam sparingu z powodu takiego iż jesteście jescze za słabym zespołem - przy edycji wybierzcie jakiegoś słabiaka bo cały okres tourne pójdzie w niebyt :) pzdr.

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

28.03.2006 08:43    #22240     Sufler - Porady do gry - Tourne
Jeśli już mowa o sparingach, to ja tez mam czasem mały problem. Otóż grając Wisłą zaprosiłem do siebie Liverpool na mecz towarzyski. W wiadomościach mam odpowiedź, że się zgadzają, zaś w terminażu nie mam tego spotkania i wogóle się ono nie odbywa. Dziwne, ponadto patch tego nie usunął..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution