Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

15.04.2006 05:30    #22221     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problemik.Jeśli założe serwer i podaje innym moje ip a oni nie moga sie podłaczyć ponieważ nie maja połaczenia prosze o pomoc mój gg 6824279

Proletariat

14.04.2006 15:26    #22222     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Mam mały problem kiedy zakładam własny serwer inni nie moga sie pod niego podłączyć o co chodzi!!!??? Jeśli chodzi o gra to z każdym jeśli mnie zaprosi na serwer albo wyjaśni o co chodzi jestem do dyspozycji moje gg 6824279

Szulu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.04.2006 11:52    #22223     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problem z zapisem gry gdy zapisuje gre jest wszystko ok ale jak wchodze potem do gry to mi nie widzi zapisu a plik z zapisem jest w moich dokumentach. Nie wiem dla czego sie tak dzieje.POMOCY.Jak by ktos wiedzial o co chodzi to nie pisze na gg 3734777 lub na e-mila

adryan Partyzant

14.04.2006 01:34    #22224     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam Polską wersje Fm i gdy powinny pojawic mi się szanse na zwycieżtwo w Lidze mistrzów nie ma faworyta(jest końcówka zdania),ale zespołu nie ma.Niżej opisane są tylko moje szanse na zwycięztwo.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
13.04.2006 13:20    #22225     Sufler - Porady do gry - Skąd wziąć FM Scout
Chyba nieuwaznie szukales:
http://www.cmrev(...)026.html

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
12.04.2006 19:24    #22226     Sufler - Porady do gry - niemiecka reprezentacja
Totez przedstawilem powyzej jedyne MOZLIWE rozwiazanie tego problemu.
Czy zaczales nowa gre, czy chcesz zeby zmiany zaszly na savie?

lukas Partyzant

11.04.2006 07:20    #22227     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jasonx---->po co wogóle sie tłumaczysz?? jak gosciu ma problem ze schematycznie grasz to jestem ciekaw czy jak on wygra (o ile wygra) nienajlepszym klubem z Interem na wyjezdzie lub Milanowi wpakuje 11 bramek to ciekawe czy by o tym nie napisał:> no chyba ze jest taki juz wyszkolony w managery ze wymiata nie schematycznymi akcjami to niech wklei linka ze zwyciestwem lub z calym meczem :D

Scout Młody aktywista

10.04.2006 15:18    #22228     Sufler - Porady do gry - Lewe Transfery
do -/- => faktycznie moga byc problemy by zawodnik pzreszedl do lecha ;))

FmFan Partyzant

Problem tkwi w tym że zobywam mistrzostwo Ligi, Puchar Uefa, a nie moge się dostać do trzecioligowca z Anglii... :(

Bazyli Partyzant

Witam.
Zaczene od tego iz dopiero zaczyna swoja przygode z FM.

Mam problem w oknie "treningowym" danego zawodnika.
Nie mam mozliwosci obejrzenia czy jest zadowolony lub tez nie z intensywnosci treningu bo opinia asystenta zajmuje duzo miejca. Nie moge tez zjechac nizej "sUUUUUwakiem".
Dane te widze dopiero gdy na moment wlacze zawodnikowi uczenie sie innej pozycji. I tu jest problem. Gdy wracam do "nieustalonej" pozycji (czyli tej sprzed manipulacji ustawieniem) to zawodnik jest niezadowolony i generalnie ma w dupie trening.
Czy da sie cos na to poradzic ?
Aha, w spisie ternowanych pozycji przy tychze zawodnikach w kolumnie nowa pozycja nie mam oczywiscie nic poza "-" a w nastepnej "beznadziejny".

Z gory dziekuje za okazana pomoc kolegow po fachu :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution