Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.05.2006 09:52    #22181     Sufler - Porady do gry - problem z facepakami
problem jest następujący facepaki niedziałają bezpośrednio po załadowaniu ich do właściwego folderu. Włączają się dopiero po jakimś czasie (koło 5 uruchomienia gry) jaka może być tego przyczyna?? i czy można coś z tym zrobić

Scout Młody aktywista

08.05.2006 14:36    #22182     Sufler - Porady do gry - Talenty
gram tottenhamem bedzie problem z opisem tego jak szybko wzrastaja mu umiejetnosci pod moja opieka.O pozwolenie na prace bedzie BAAAARDZO ciezko.

A mam pytanie: czy na wypozyczenie potrzebne jest pozwolenie na prace?

Proletariat

05.05.2006 16:59    #22183     Sufler - Porady do gry - Rozpoczecie nowego sezonu cz.2
Stryju! Jeżeli zobaczysz na ekranie spis druzyn i okaże się z spośród własnie tych drużyn musisz wybrać tą jedyną wybierz 4 od dołu licząc od prawej strony.
Teraz ładnie podziękuj za rozwiązanie niezwykle trudnego do rozwiązania problemu. Życzę miłej gry i pozdrawiam wszystkich Polaków.

Proletariat

04.05.2006 09:47    #22184     Sufler - Porady do gry - FM Coach-problem
Jak zainportowac plik z atrybutami pilkarzy do tego programu???Piszcie.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
03.05.2006 13:26    #22185     Sufler - Porady do gry - Rozpoczecie nowego sezonu cz.2
Tak, tylko takie pytania trudno nazwac jakimkolwiek problemem. Ale jak chcesz - ja bym wybral Everton. Usatysfakcjonowany rozwiazaniem ? :>

Stryju Młody aktywista

03.05.2006 13:12    #22186     Sufler - Porady do gry - Rozpoczecie nowego sezonu cz.2
ales ty madry jaukubkwa a co jak wlanczasz sufler to tam pisze rozwiazemy kazdy problem menadzera itp.

02.05.2006 12:38    #22187     Sufler - Porady do gry - Edytor danych
Co do edytora - nie powinno byc problemu.

Jesli idzie o trening - prawdopodobnie lekki to za malo, zeby atrybuty nie spadaly. Lepiej trenowac zespol tak samo, jak bys trenowal zespol bez ingerencji w atrybuty zawodnikow.
A w ogole to odradzam tego typu rzeczy jak ustawiania wszystkim wszystkiego na 20 - zadnej satysfakcji z gry.

Proletariat

01.05.2006 17:35    #22188     Sufler - Porady do gry - Save
Mam ten sam problem - nie mogę wczytać gry ;( nie wgrywalem żadnych patchy

01.05.2006 14:06    #22189     Sufler - Porady do gry - Czy coś jest nie tak ??
To chyba jeden z powazniejszych problemow z jakimi nie tylko wirtualny manager musi sie uporac. Chodzi mi o wybor miedzy taktyka a konkretnym pilkarzem. Chcielibysmy, zeby skrzydlowy glownie biegal na swojej flance i dosrodkowywal w pole karne (co do tego, to proponowalbym Ci Janek ustawienie tez miejsca z ktorego ma dosrodkowywac na 'z linii koncowej' czy jak to sie tam nazywa), a z drugiej strony jesli potrafi genialnie strzelac z dystansu, to tez przydaloby sie ta jego umiejetnosc wykorzystac. Odpowiednie wywazenie tego i maksymalne wykorzystanie umiejetnosci wszystkich pilkarzy jest w zasadzie gwarantem sukcesu ;)

Janek Partyzant

01.05.2006 03:01    #22190     Sufler - Porady do gry - Czy coś jest nie tak ??
Hej wszystkim. Mam taki problem ponieważ gram ustawieniem 4-4-2 z atakami po skrzydłach, więc naturalna siłą rzeczy najwięcej asyst powini miec ci zawodnicy którzy graja na skrzydłach,a tak się nie dzieje. Mają dośrodkowania i prostopadłe piłki na full.Rajdy również, a rajdy z piłką mieszane. Skrzydłowi maja na sezon coś około 10 asyst po rozegraniu średnio 30 meczy. Czy coś jest nie tak czy to jest normalna sprawa. Aha dodam, że gram w polskiej lidze. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.