Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.05.2006 13:30    #22161     Sufler - Porady do gry - Liga Rosyjska Pomocy
Sukcesy w Europie (pomijam rozgrywki krajowe, mam nadzieje ze to oczywiste ze je równiez musisz wygrywac) - oto recepta na twój problem.

Proletariat

18.05.2006 01:49    #22162     Sufler - Porady do gry - Finał LM
faktycznie to jest powazny problem dotyczacy FM sam nie wiem co Ci poradzic... moze trzeba zmienic taktyke albo rozwazniej porozmawiac z zawodnikami Moze to pomoze
powodzenia;]

Proletariat

ja mam problem... uruchamiam gre... skopiowalem wszystkie pliki do db, zapuszczam nowa gre i odpala mi sie blad... (jeszcze przed wyborem lig)- przy wczytywaniu bazy danych... co sie dzieje;/?

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
16.05.2006 00:48    #22164     Sufler - Porady do gry - Akademie piłkarskie
Bartex55 - faktycznie jest to problem.Ja mlodych zawodnikow kupuje, bo w tottenhamie mlodziez tez lipne ma umiejetnosci.

????- skad wiesz ze Jakubkwa sra? siedzisz w kiblu i czekasz na....to co on jadl? Kupa to trucizna, nie jedz tego...choc z drugiej strony, kupa Kupie nie zaszkodzi :)
Scut? kto to taki??? Hmmmmmmmmmmmmmmm...

bartex55 Przodownik pracy

15.05.2006 18:46    #22165     Sufler - Porady do gry - Akademie piłkarskie
Dotyczy to problemu do ktorego przywolal sie jakubkwa 12-04-2006 w swoim artykule. Martwi mnie przyszlosc mojego Hull (mam 2008r.) i zaczynam sie obawiac ze po odejsciu podstawowych graczy na emeryture, juniorzy i pilkarze mlodsi nie dadza rady. Wiem, że można kupic małolatow z innych klubow ale to nie to samo. Probuje aby w I Zespole grali wychowankowie.

jany Partyzant

15.05.2006 16:29    #22166     Sufler - Porady do gry - reputacja raz jeszcze
u mnie w Lens mam 5 sezon i z krajowej doszedlem do globalnej i bez problemy przechodzi kazdy zawodnik (niemal kazdy)

Proletariat

15.05.2006 15:11    #22167     Sufler - Porady do gry - Problem z cechami zawodników
gdzie można zobaczyć cechy takie jak chociażby:Podatnosc na kontuzję, gra w ważnych spotkaniach, stabilnosc formy, radzenie sobie z presją itp. pytam bo w profilu gracza nie moge ich znaleść.
z góry dzieki i pozdrowienia dla adminów:)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
15.05.2006 11:02    #22168     Sufler - Porady do gry - Błąd odczytu z pliku?
MaJKi - sprobuj moze przy opcjach instalacji wylaczyc instalowanie dodatkow graficznych - kitsow, facepackow, logopackow. Jesli to nie pomoze, to pozostaje Ci wymiana plytki, za co w ramach dozywotniej gwarancji zaplacisz jedynie koszty pakowania przesylki (15,90 zł - niezaleznie od ilosci wymienianych plyt, mozna wymienic kilka naraz). Wystarczy ze wtedy zarejestrujesz sie na stronie gram.pl a nastepnie dokonasz rejestracji elektronicznej FMa podajac klucz dolaczony do gry. Potem tylko korzystasz z Gwarancji wysylajac im swoja plyte i po dwoch tygodniach otrzymujesz nowa.

???? - generalnie nie wiem o co Ci chodzi, ale prosimy o leczenie kompleksow czy problemow egzystencjalnych u specjalistow z tej dziedziny, nie w Suflerze. Z gory dzieki.

Proletariat

15.05.2006 07:45    #22169     Sufler - Porady do gry - Błąd odczytu z pliku?
Witam.
Około 6 miesięcy temu kupiłem płyte z grą. Wszystko było ok. Potem już nie grałem bo musiałem troszke się uczyć. Gdy dziś chciałem zainstalować gre wyskoczył błąd :/ "błąd odczytu z pliku C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayers
edfirstmvvhoussain oushaine.png. Zweryfikuj czy istnieje plik i czy masz do niego dostęp. PONÓW , ANULUJ" sprawdzałem czy ten plik istnieje i rzeczwiście znajduje się w wyżej wymienionym katalogu. Nic z nim nie mogę zrobić bo jest używany przez instalatora. Za każdym razem gd próbuje zainstalować tą grę pojawia się ten sam problem na ok. 20% instalacji. Proszę o jak najszybszą i fachową pomoc . Pozdrawiam !

Scout Młody aktywista

14.05.2006 14:08    #22170     Sufler - Porady do gry - u-18 z Brazylii?
no problem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.