Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafael79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.05.2006 07:36    #22151     Sufler - Porady do gry - problem z wczytaniem gry
mam problem z wczytaniem FM5 po zapisaniu gry zapisany plik znajduje sie poza katalogiem docelowym gry w katalogu moje dokumenty i przy uruchomieniu gry nie mozna wczytaj ostatniej gry a jesli sie wybiera "wczytaj inna gre"jedynym katalogiem z ktorego mozna wczytac gre jest "moje dokumenty"ale gre zapisanego pliku w tym katalogu nie widzi:(tak samo dzieje sie przy zapisywaniu gry FM5 zapisuje gre w katalogu "moje dokumenty" prosze o pomoc co moze byc tego przyczyna pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelka pomoc

Wojtas773 Partyzant

27.05.2006 18:25    #22152     Sufler - Porady do gry - Problemz update
Siema mam problem z update robiego 4.0 instaluje włanczam nową gre i wyskakuje mi błąd niewiem oco chodzi natomiast jak instaluje patch 3.0 to niewiem gdzie klikam na fm.exe i nic pomóżcie z góry dzięki

Proletariat

27.05.2006 07:00    #22153     Sufler - Porady do gry - starzy czy młodzi ;)
Teraz gram Bayernem srednia wieku 22 lata i liga mistrzow bez problemu w kraju podwojna korona.Zdecydowanie mlodzi.

bastek26 Partyzant

26.05.2006 15:26    #22154     Sufler - Porady do gry - Np. Inter II & baza lig
No ja też nmiałem taki problem, bo chciałem zagrać Castilla, która jest oddzielnym zespołem w 2 lidze hiszpańskiej ale sie niestety nie da :/

Goofy23 Partyzant

24.05.2006 16:27    #22155     Sufler - Porady do gry - Mam problem
Ktoś może rozwiązał ten problem?

ulis Partyzant

24.05.2006 15:07    #22156     Sufler - Porady do gry - Duży problem :/
Siemanko, mam następujący problem. Zaczołem gre jako trener ŁKS-u i po dwóch latach otrzymałem posade w reprezentacji Polski, niestety nie udało mi sie zakwalifikować do Euro i porzuciłem tą posadę, rok później dostałem propozycje prowadzenia włoskiego klubu Cesena i zaakceptowałem ją i tym samym porzuciłem ŁKS. I tutaj pojawia się problem: Nie dawno dostałem propozycje managera w reprezentacji Angli, ale NIE MOGE JEJ ZAAKACEPTOWAĆ ANI TEŻ JEJ ODRZUCIĆ poprostu jest : Ulis: ANglia wzywa i nie ma tej czerwonej ikonki, pomoże ktoś?? Pliss

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
23.05.2006 12:41    #22157     Sufler - Porady do gry - zmiana patcha
To bezpieczniejsze wyjscie :>
Mniej bezpieczne opisano tu: http://www.cmrev(...)546.html

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
21.05.2006 17:02    #22158     Sufler - Porady do gry - Sortitoutsi - jak ściągnąć?
Ściągałem trochę plików z SUSIE ok. 1-2 i nie było problemów. Później coś próbowałem ściągnąć o 4 to miałem dokładnie takie same problemy jak ty. Widać SUSIE miało jakąś zwieszkę.
myspace.com/marneszanse

Jaru Partyzant

21.05.2006 14:16    #22159     Sufler - Porady do gry - Sortitoutsi - jak ściągnąć?
Ostatnio jak próbuje ściągnąć coś z sortitoutsi.net mam problemy - 1 facepack ściągnąłem bez problemu,ale gdy przyszła pora na logo wyskakuje -
"Contact Before Redistribution" lub "No Redistribution Of Any Kind" (nie mam zamiaru nigdzie tego wrzucać,chce ściągnąć dla siebie, ale rozumiem - prawa autorskie itd.:)-klikam download i wywala mnie do strony głównej.Myśle sobie - zarejestruje się.Po rejestracji to samo.Próbuje z opcją "Add To Your Download Basket"(nie zauważyłem jej wcześniej) w "Check out" pojawia się info "You have 1 files to download!" wciskam pzrycisk i nic.Sprawdzam pocztę - może linka wyślą - nic.Czy muszę założyć płatne konto, żeby coś ściągnąć?A może to po prostu jakieś ograniczenie typu - 1 plik dziennie?Czy przy zakładaniu konta coś skopałem (nie brałem żadnych subskrypcji)?Dawniej(z 2 miesiące temu) nie miałem żadnych problemów.Dobrze że wtedy ściągnąłem troche stuffu to sobie jakoś poradzę, ale jeśli ktoś mógłby mi wyjaśnić
jak się teraz ściąga z sousi będę wdzięczny.

Proletariat

21.05.2006 01:22    #22160     Sufler - Porady do gry - O CO CHODZI????!!!!
Był tu kiedyś taki problem ktoś grał HSV i kupił sobie Luca Toniego z Florentiny a w składzie go niemiał.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.