Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tobiasz.wozniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z FM05 Modifier, ponieważ zamieniłem walute na funty angielskie włączyłem program wpisałem w dwia pierwsze pola takie liczby 114,480 i 3,132,344 w dusiłem search i wyleciało okno w którym pisało PLEASE ENTER NUMERIC! i o co chodzi w tym??

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
05.06.2006 07:22    #22132     Sufler - Porady do gry - Muza w grze
Scout - tylko chamskie troche, jak jest pełen energii refren, a przeciwnicy strzelają bramke... ;) Też słucham SOAD :P

FmFan - wiec skoro (jak sam powiedziałes) potrafisz włączyc Winampa, to nie powinno być dla ciebie problemu z muzyką w czasie gry ;]

p.obrocki Partyzant

04.06.2006 10:55    #22133     Sufler - Porady do gry - Praca
jakubkwa - Ja doszedłem do tego, że da się niemal od początku prowadzić reprezentację i klub. Trzeba wybrać reprezentację i złożyć podanie do klubu, który nie ma menedżera. Problem w tym, że to zazwyczaj słabeusze.
I kiedyś było pytanie, czy da się prowadzić tylko reprezentację młodzieżową - TAK da się tylko trzeba troche pokombinować. Trzeba stworzyć 2 menedżerów - jednym wybrać główną repr, której młodzieżówkę chcemy prowadzić, następnie temu drugiemu zaproponować objęcie posady trenera np. U-21 albo U-19 tego kraju. Po zatwierdzeniu wystarczy przejść pierwszym menedżerem na emeryture.

sajens Partyzant

04.06.2006 04:44    #22134     Sufler - Porady do gry - UPDATE
siema mam problem za najnowszym update Robiego i Robsona nie chce mi sie zainstalowac bardzo prosze o instrukcje bo zalezy mi na nowych piłkarzach

igiel Partyzant

03.06.2006 06:25    #22135     Sufler - Porady do gry - Nie działające FacePacki
Mam taki problem iż niektóre facepacki wgrywam do gry a one wogle się nie pojawiają.Przykładem jest drużyna FC Barcelony po zainstalowaniu gry facepack tej drużyny jest już automatycznie wgrywany.Ale mimo iż w katalogu jest zdjecie np. Carlesa Puyola to w grze nie ma jego zdjęcia tak samo jest z Ludovic Giuly czy J.Belletti czy da sie to jakoś naprawić ???

batman949 Partyzant

mam ten sam problem. POmocy!!!!!!!!!

Scout Młody aktywista

03.06.2006 01:51    #22137     Sufler - Porady do gry - Jakim cudem to możliwe??
w CM4 grajac Milanem zostalo wowolanych 9 zawodnikow, tez przeed liga mistrzow. problem polegal na tym ze duza czesc ekipy byla poobijana wiec nawet 11 nie moglem wystawic (nie mowie juz o rezerwie). oddalem mecz asystentowi ktory nie wiem jak zdolal ta 11. wystawic. mecz zakonczyl sie remisem 2-2

Lenor Partyzant

02.06.2006 10:58    #22138     Sufler - Porady do gry - Jakim cudem to możliwe??
Mam pytanie gram 3 sezon w Fm 2006 (Valencia)i mam powazny problem , a wiec:
Przed rewanzowym meczem z Monaco(1/8) Ligi MIstrzow(pierwszy 3-2 , moich 8 (oraz 2 rezerw) podstawowych zawodnikow zostalo powolanych do reprezentacji na mecze eliminacyjne do MS 2010!!! Wytłumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem jak mozna dopuscic do czegos takiego !!?? i co mam pozegnac sie z LM (dodam ze w 1 sezonie wygralem Puchar Uefa, w 2 odpadlem w 1/8 LM) i teraz mam czekac kolejny rok i jaka mam pewnosc ze nie stanie sie to samo?? co mam robic sa jakies patche likwidujace ten blad??dodam ze mecze Premiera Division sa przesuwane ze wzgledu meczow miedzynarodowych !!!!
Z gory thx za odpowiedz i pozdr

Proletariat

Ciągle zmieniam w ustawieniach na Euro i wyłączam autosave, a na drugi dzień powraca do ciągłego savowania i taskijskiej waluty xD! Help!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
01.06.2006 19:45    #22140     Sufler - Porady do gry - Propozycje
Tego typu topikow konsekwentnie nie zamykam i tylko sie konsekwentnie za kazdym razem dziwie, jakie ludzie maja problemy :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution