Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.06.2006 06:05    #22121     Sufler - Porady do gry - Nieznane talenty!!
http://www.cmrev(...)670.html

Dane, opisik, wersja, autor - to wszystko co nam trzeba.

igiel Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.06.2006 06:00    #22122     Sufler - Porady do gry - Problem Ze skinami
Jak zrobic zeby skorki zadzialaly bo mi wogle w grze nie pokazuje ze skorka jest w katalogu ,,SKINS,,

11.06.2006 05:41    #22123     Sufler - Porady do gry - Edytor

11.06.2006 05:31    #22124     Sufler - Porady do gry - save

SyZtem Przodownik pracy

11.06.2006 02:44    #22125     Sufler - Porady do gry - problem z fm06
tez mialem ten sam problem z cm4 i robilem tak o: uruchamialem gre i wlaczalem pinballa i gralem sobie spokojnie w pinballa dopoki mi sie nie wlaczyla gra... teraz z fmem mam podobnie aczkolwiek czekam jakies 20 sek od uruchomienia

Proletariat

10.06.2006 20:08    #22126     Sufler - Porady do gry - problem z fm06
ej ludzie mam problem z uruchomieniem gry. Otóż gra mi się włącza po 5 minutach jakoś.Zawsze po formacie gra włącza się normalnie i szybko u kumpla włącza się szybko.Pomóżcie mi z tym bo mnie szlag trafia!!!!!!!!

Poddymin Partyzant

10.06.2006 17:27    #22127     Sufler - Porady do gry - Deinstalacja Update
Chcę skorzystać z edytora MCFM06 poniewaz liga polska zrobila sie juz dla mnie zbyt slaba i nudna wiec musze ja troche dopakowac:] Problem w tym ze ten edytor dziala tylko na latce 6.0.2. Po instalacji gry mam wersje 6.0.0 - sciagnalem patche 6.0.1,6.0.2 i 6.0.3 ale zainstalowac moge tylko 6.0.3. W obu poprzednich przy próbie instalacji opcja 'update' jest po prostu zaciemniona. Gdzie tkwi błąd? Proszę o pomoc.

Proletariat

09.06.2006 04:36    #22128     Sufler - Porady do gry - PA a umiejętności
Czołem,
od mniej więcej CM 01/02 do FM 2006 zawsze mam ten sam problem...Asystent menadżera, skauci, trenerzy zawsze pochlebnie wypowiadają się o kolesiach, którzy, kiedy przejrzeć ich statystyki, są raczej lewarami, wciskają ich do składu, radzą kupować itp. Cały bajer polega oczywiście na tym, że dookoła jest pełno piłkarzy, którzy i bez tego wielkiego PA mają statsy lepsze, mimo to cały sztab ich ignoruje. Mam np. dwóch DC do wyboru-jeden ma 27 lat i statystyki z przedziału 15-18, drugi ma 22 i wszsytko z przedziału 8-13, tamtego starszego wyprzedza jedynie w jakichś wyrzutach z autu, itd. Mimo to, asystent ciągle tego młodziaka wciska do składu. Pytanie konkursowe brzmi: czy nie ejst przypadkiem tak, że program tworzy jakby przyszłościową wizję wartości,do jakich "dojadą" atrybuty zawodnika przy jego PA i podczas spotkań losuje, czy koleś ma swoje aktualne atrybuty, czy te wysokie, do których ma szansę się dotrenować ? Nie widzę innego wytłumaczenia, ale chciałbym sie upewnić. Druga rzecz: dokupiłem do drużyny trzeciego DC-stary dziadek, ale nawet szybki, kluczowe statystyki w przedziale 17-20-jednym słowem-niszczyciel. Przy transferze wszyscy stękali, że gość się nie nadaje, przy wybieraniu składu oczywiście wszyscy stawiają na tej pozycji tego najmłodszego melepetę. Dziwne, bo przecież-jeśli chodzi o to, że z wiekiem umiejętności spadają, to powinny spaść atrybuty po prostu, poza tym-jeśli młody kolo ma opcję byc dobry w przyszłości, ale póki co są od niego lepsi, to powinni grać chyba ci lepsi, prawda ? Jeśli ktokolwiek może mi pomóc zrozumieć właściwy sposób interpretacji statystyk i atrybutów, to byłbym wdzięczny.

Proletariat

08.06.2006 04:14    #22129     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Witam!
Gram Venezią już 6 sezon. Awans z C2 do Serie B, spadek z B do C1, znowu awans. Chłopaków mam przeciętnych. Żadnych wielkich gwiazd.
Ale ostatnio problem robi mi się z ich zadowoleniem a raczej niezadowoleniem. Ma to wpływ na resztę zespołu, bo potem grają w kratkę. Każdy uważa, że powinien grać w podstawowym składzie.
Co mam zrobić aby rozwiązać problem? Zawodników mam w kadrze podstawowej 18-20...

Proletariat

08.06.2006 01:50    #22130     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem w ataku
witam, mam wersje 6.0.3 gram od bardzo niedawna, problrm moj polega na tym . ze bramkarz podczas meczu leci do ataku a napastnik staje na bramce, komentarz u dołu ekranu pojawia sie taki : Paris stawia wszystko na jedna karte. Naturalnie przegralem w ten sposób juz drugi pojedynek podczas jednej rundy wiosennej. Wrócenie go na swoja pozycje nic nie daje, taktyke mam defensywną ,zmianiałem takze kreatywność i wszelkie inne parametry taktyki. gdy za drugim razem bramkarz polecial do ataku przy stanie 1-0 dla mnie, wposcilęm rezerwowego, ten po kilku akcjach to samo. Czy moze nie mam jakiejs łaty, jakiegos patcha, ktory pomógłby

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution