Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

16.06.2006 07:51    #22111     Sufler - Porady do gry - problem z prezesem i turcja
1.Prezes powiedzial ze nie kupilem zadnej gwiazdy to teraz sprowadza mi pilkarzy na wlasna reka moge cos na to poradzic bo po co mi oni?
2.liczba obcokrajowcow w turcji mozna to zmienic jakims edytorem albo niech mi ktos powie jakie kraje nie sa obcokrajowe dla turcji jakie panstwa bo nie mam kogo sprowadzic tylko z turcji

ronnie10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2006 07:46    #22112     Sufler - Porady do gry - problem
mam pewien problem otoz po jakims czasie gry np 2 sezonach wyskakuje mi okienko z ostrzezeniem i napisem:"coald not load fixtures for year" i w nastepnym sezonie symuluja sie mecze tylko ligi w ktorej prowadze lub a jesli przechodze do innego to nie moge rozegrac zadnego meczu w lidze:/ mial ktos z was cos takiego prosze o odpowiedz

Proletariat

16.06.2006 07:17    #22113     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Zaczalem grac 3-ligowym Southend. Po swietnym poczatku i niemal samych zwyciestwach zaczela sie seria porazek. W ostatnich 6 meczach zdobylem 1 punkt. Nie wiem z czego sie to bierze. Nie zmienialem taktyki, zawodnicy sa podobni jak u przeciwnika... Ten sam problem co z Newcastle, i na dodatek nie wiem jak go rozwiazac. Skoro wy odnosicie sukcesy z ta taktyka, wiec czemu u mnie po dobrym poczatku jest tak beznadziejnie?

Proletariat

14.06.2006 11:20    #22114     Sufler - Porady do gry - Ajax
Mam problem z taktyką.Nie wiem czemu ale moi piłkrze w każdej taktyce którą wymyslę dają dupy i przegrywają nawet jak wygrywają 2:0 często dość remisują.Już nie mam pomysłów na taktykę.Więc pomóźcie mi.Wiem że to głupia sprawa, ale mnie już szlag trafia.

gryzli Partyzant

13.06.2006 07:54    #22115     Sufler - Porady do gry - Barcelona POMOCY!!!!!!!!!
jak mozna takim timem :D przegrywac ja areczka bez problemu w 1 sezonie miszcza mam aa w drugim polfinal P.UEFA jestem w trzecim i mam final P.UEFA z LM odpadlem zna 3 miejscu w grupie gram 3 - 5 - 2

matjej Partyzant

12.06.2006 09:54    #22116     Sufler - Porady do gry - Problem!!
Po próbie wejścia na ekran treningu lub przypisania trenerowi nowych zadań, gra mi się 'zwija' i pojawia się komunikat 'array acces out of bounds'. Po w ciśnięciu OK mogę co prawda wrócić do gry, ale nie mam podglądu obciążenia trenerów i jakości treningu.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.06.2006 14:02    #22117     Sufler - Porady do gry - mam problem z parchami
Hmmm... jesli masz problem z parchami (nazwa tematu), to najlepiej udać sie do lekarza ;] ;] ;]

A na serio - skoro takie rzeczy ci sie dzieją, to zapewne masz pirata, nie ma innej opcji.

Proletariat

11.06.2006 12:48    #22118     Sufler - Porady do gry - mam problem z parchami
kurcze mam problem... normalnie zainstalowalem managera pozniej patche... pozniej niewim co sie stalo nagle mi zrobila sie wersja bez patcha i od tamtej pory nie moge zainstalowac zadnego patcha :( pomozcie

FmFan Partyzant

11.06.2006 11:36    #22119     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja niemiec
był już poruszany ten problem. ale tu masz jego rozwiązanie http://www.fcmc.pl/download/id/1228

Proletariat

11.06.2006 07:01    #22120     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
Ja mam problem.. W czasie meczu gra nagle zawiesza się i z głośników wydobywa się przez moment taki dźwięki dziwny. Nie wiem czym to jest spowodowane problem powstał nagle. Pragnę zaznaczyć że gra jest oryginalna. Proszę pomóżcie bo jestem uzależniony od tej gry!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution