Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

21.06.2006 08:40    #22081     Sufler - Porady do gry - trening
witam! mam problem z treningiem, tzn po ok 3 miesiacach dobrego wzrostu zaczyna jeszcze szybciej spada. nie sądze ze są przetrenowani bo w miarę staram się rotować skład. co robić?:(

Proletariat

21.06.2006 08:14    #22082     Sufler - Porady do gry - :)
Witam! Chciałem napisać że mój problem z FM 2006- zawieszanie się i ten dziwny dźwięk został rozwiązany! Okazało się że pamięć RAM była za mocno podkręcona. Pozdrawiam

Proletariat

21.06.2006 04:49    #22083     Sufler - Porady do gry - Wyrzuty sumienia...
Mi się zdarza jak gram to piję z moimi piłkarzami wódeczkę... I to jest dopiero problem...

gajeskg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2006 18:39    #22084     Sufler - Porady do gry - bahty autozapis i lewe transfery
dokładnie jest on tu: http://www.cmrev(...)167.html

gajeskg Partyzant

20.06.2006 18:37    #22085     Sufler - Porady do gry - bahty autozapis i lewe transfery
Jeżeli chodzi o te transfery to raz zdarzył mi się podobny przypadek, a jeżeli chodzi o walute i autozapis to gdzieś już był poruszany ten problem. Spróbój zainstalować najnowszego pacha

batman949 Partyzant

20.06.2006 17:09    #22086     Sufler - Porady do gry - bahty autozapis i lewe transfery
Bardzo peosze o rozwiązanie moich problemów z fm 2006
1.Zmiana waluty na bahty tajskie, po zapisie gry, autozapis gry ( mimio zmian ustawień jest to powtarzalne)
2. Może tos śmieszne, ale kiedy kupuje piłkarzy do klubu płace za nich 2 razy więcej niż proponaowałem ich klubowi np. kupuje grzelaka za 600 tys. euro a z budzetu transferowego ubywa 1,2 mln euro ( może to premia dla pośredników :)

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
20.06.2006 14:23    #22087     Sufler - Porady do gry - wybieranie skladu
myspace.com/marneszanse

thcxs Partyzant

20.06.2006 14:20    #22088     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
witam ja mam wielki problem, ten problem polega na braku doswiadczonego napastnika, gram holenderskim Willem II nie dawno objolem ten zespol i niemam zadnego, typowego napastnika tzn. takiego ktory by tylko czekal na pilke w polu karnym i pakowal ja do siatki, i najlepiej gdy by jeszcze potrafil grac glowa :) bo mam samych mlodzikow, oni sa naprawde niezli ale brakuje im opanowania pod bramk i nie potrafia konczyc akcji golem. I tutaj moja prozba prosil bym o jakies propozycje kogo mogl bym kupic, tak jak juz wspomnialem najlepiej aby potrafil spokojnie wykanczac akcje bo do rozgrywania mam ludzi. Moj budzed transferowy to 1,8 euro, a i wracajac do tego napastnika to najlepiej gdy by nie potrzebowal zbyd duzo czasu na to zeby sie za aklimatyzowac bo pierwsze mecze gram juz niebawem a moimi rywalami beda PSV i Fejnord.
Przepraszam za wszystkie bledy :) i zgory dziekuje za pomoc :]

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2006 16:50    #22089     Sufler - Porady do gry - problem z herbami klubów
na początku gry dodałem herby do ligi polskiej i zadziałały, a teraz po kilku sezonach chciałem dodać herby do angielskiej premiership i zrobiłem to tak samo jak poprzednio ale nie działają... :| próbowałem zagrać od nowa gre ale też ich nie było... co może być nie tak??

Scout Młody aktywista

19.06.2006 14:34    #22090     Sufler - Porady do gry - Jezyk polski
ja mia;em taki sam problem ,(tyle ze doslownie WSZYSTKO bylo po angielsku [tulko nazwy lig byly polskie]) ale jak zainstalowalem patch 6.0.3 to pomoglo :D A, Jakubkwa/ Reaper wielkie THX za rozwiazanie mojego problemu :D:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.