Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

thcxs Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2006 12:08    #22041     Sufler - Porady do gry - save game cleaner
a ja z tym niemam zadnych problemow za pierwszym razem sie polapalem, ale niestety odchudzilo tylko o 40 mb :)

thcxs Partyzant

28.06.2006 12:06    #22042     Sufler - Porady do gry - gra na dwa fronty
do scouta: ja sie smieje, nie pomagam bo nie uwazam aby to byl jakis problem tutaj wystarczy (lekko) ruszyc glowa, a nie koles oglada mecze ManUnited bo niewie co zrobic hahahaha. to trzeba byc konkretnym cieciem, Sorki ale nie moglem sie powstrzymac.

Proletariat

28.06.2006 11:56    #22043     Sufler - Porady do gry - Jaki klub
Ludzie... co wy sie tak burzycie... nie chcecie odpowiadac to nie odpowiadajcie... albo nie czytajcie... co za problem...

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
28.06.2006 10:33    #22044     Sufler - Porady do gry - Jaki klub
Naprawdę, drużyn w FM'ie jest baaaaardzo dużo i nikt nie powinien mieć problemu z wyborem jednej :| Ja to tylko żałuję, że nie mam czasu zagrać wszystkimi, które chciałbym spróbować poprowadzić :|
myspace.com/marneszanse

28.06.2006 10:29    #22045     Sufler - Porady do gry - Pad gry?
Znajomy miał taki sam problem i okazało się, że nic się nie dało z tym zrobić :( A nie masz jakiejś wcześniejszej wersji tego sejva?
myspace.com/marneszanse

Scout Młody aktywista

28.06.2006 09:17    #22046     Sufler - Porady do gry - gra na dwa fronty
a mi zal ciebie thcxs. co cie obchodzi jak on gra? tu sie rozwiazuje czyjes problemy, a nie wysmiewa

Klim Partyzant

28.06.2006 07:21    #22047     Sufler - Porady do gry - problem z facepackiem ;/
hey sciagnolem facepack z waszej stronki (nie pamietam nazwy ale miały sie pojawic buzki kopaczy z polskiej exstraklasy)rozpakowałem plik orange exstraklasa do FM/data/graphics/pictures/players jak było napisane w instrukcji zalonczonej z plikiem , odpalem gre i nic ;/, fotek kopaczy jak niebyło tak niema ;/ co robie zle ? prosze o pomoc... ps. mam zainstalowany patch 6.0.2

Proletariat

28.06.2006 06:25    #22048     Sufler - Porady do gry - Pad gry?
Witam, mam mały problem:
Otóż gram sobie drużyną i w pewnym momencie, zawsze tego samego dnia i o tej samej godzinie gra się wiesza :(
Jakby co - gra jest oczywiście oryginalna, a sterowniki karty graficznej też mam aktualne.
Z góry dzieki za pomoc, gdyż jest to mój najdłuższy i najlepszy sejw.

Stiopa... Partyzant

27.06.2006 16:22    #22049     Sufler - Porady do gry - lechia
Chlopaku, daj sobie na wstrzymanie. Lechia to taki drugoligowy samograjek. Spojrz na swoich zawodnikow, z ktorych 1/3 powinna sie znalezc w dziale talenty. Masz przeciez chociazby Zuka, Lode, Wisniewskiego, Blawata, Rusinka... jedynym twoim problemem moze okazac sie obsadzenie bramki. Proponuje Silve i Stiela, ktorzy na 100% do ciebie przejda. Do ataku mozesz zakupic jeszcze Chketiani'ego. Uwierz mi bo sam nia gralem i juz w 2 sezonie zdobylem puchar UEFA! Powodzenia.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

27.06.2006 15:44    #22050     Sufler - Porady do gry - beznes
SI Games od zawsze mieli problemy z polskimi przepisami...
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.