Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

26.07.2006 15:23    #21881     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2006
Rotacji specjalnej ni ema, gra razej ten sam skład, staram się w meczach o pietrszuką (Puchar Włoch, mecze z outsider'ami ligowymi) wpuszczać rezerwowych, ale raczej grają wciąz Ci sami. Przemęczeni nie są, dostają kupę kasy, klub ma dużo pieniędzy, gracze lubią się wzajemnie i nie mają problemów osobistych...Naprawdę nie wiem o co chodzi. Chwalę ich często, bo grają zaj...Są raczej starsi (Buffon, Cannavaro, Nesta, Crespo, figo, Seedorf, etc.) ale mają najwyższy staus w zespole i duuuuże pensje.
Zupełnie nie mam pomysłu o co chodzi. Na 22 graczy w pierwszym zespole to nieszczęsne "PMN" ma już 9 zawodników...!?

Fistasheq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2006 13:31    #21882     Sufler - Porady do gry - Edytor
Łunio => Noł problem ;]

Łunio Partyzant

26.07.2006 13:15    #21883     Sufler - Porady do gry - Edytor
Cześć, wgrałem sobie ostatnio uaktualnienie i chciałem zaczząc gre od nowa, ale niestety zawsze gram moim Świtem, a w uaktualnieniu Świt jest w "3 lidze" i tu zaczyna się mój problem, chciałem sobie w edytorze zamienić Świt z jakimś klubem co dopiero wszedł do drugiej ligi, ale jak wczytuje dane to mi sie wyłacza edytor ;/. Mam taką prośbe: mógłby mi ktoś zrobić ten "transer"?;>

Proletariat

26.07.2006 13:13    #21884     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2006
problemy osobiste?

Scout Młody aktywista

26.07.2006 13:01    #21885     Sufler - Porady do gry - talenty pilkarske
tylko maly problemik, Huddlestone i Adu sa bardzo, BARDZO drodzy

Scout Młody aktywista

26.07.2006 12:55    #21886     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2006
ale mu chodzi chyba dlaczego ten problem wystepuje ("Zastanawia się nad swoją przyszłością";)

Proletariat

26.07.2006 12:52    #21887     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2006
po prostu najedź na ten skrut :) a znaczy on "pomniejszy problem" .Może stosujesz za dużą rotacje

Proletariat

26.07.2006 12:49    #21888     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2006
Przy wielu zawodnikach w moim składzie pojawia się symbol "PMN", w ich opisach widać, że "zastanawiają się nad swoją przyszłością", chociaż są "zadwolonie z gry w klubie" - szukam od dawna wytłumaczenia tego skrótu i co na to poradzić. Niby nic się nie dzieje, wygrałem właśnie 2 raz z rządu mistrzostwo Serie A i Ligę Mistrzów, ale problem jest denerwujący - coraz więcj moich graczy to ma. Mają wysokie kontrakty, grają naprawdę bardzo dobrze...Co jest z nimi? Co to za skrót? Będę wdzięczny za pomoc.

potteromaniak Młody aktywista

26.07.2006 12:41    #21889     Sufler - Porady do gry - słabe wyniki treningu
jakie masz obciazenie?? To trening ogolny, czy Twoj wlasny( jak tak to dla ilu pozycji jest ten trening)??

Ja Ci radze dac obciazenie srednie, ktore jest juz niemal wysokie. Wyodrebnij trening najlepiej dla: bocz.obroncy, sr.obroncy, def.pom., bocz.pom., ofens.pom., napastnicy, no i bramkarze. Nie powinno byc wtedy problemu, jesli w miare odpowiedni ustawisz jakich atrybutow maja sie uczyc poszczegolne pozycje

Proletariat

Mam problem z transferami, mianowicie jak kupie zawodnika płace za niego dwa razy więcej niż mu oferowałem, wiecie jak to naprawić??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.