Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Konrado Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2006 05:16    #21851     Sufler - Porady do gry - problemy z wygraniem meczu
gram wisla i nie moge wygrac z odra wodzislaw pomozcie

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2006 04:55    #21852     Sufler - Porady do gry - spadek reputacji managera :(
więc zaczne od początku, zacząłem grać lechem i po 7 sezonach gdzie dobrze mi szło w europejskich puchar przeniosłem się do Wolverhampton Wolves ( juz byli w premiership) i wygryałem z nimi lige i odpadłem w finale pucharu uefa. Poszedłem do Barcelony (majac juz reputacje kontynentalną) tam przez piec lat wygralem 5 razu lige, raz lige mistrzow i pare razy puchar hiszpanii. Miałem juz wtedy reputacje światową. Ale że gra taką potęgą mi się znudziła przeszedłem do pogrążonego w problemach Arsenalu. Tam miałem za cel uwaga!! awansowac do wyższej ligi, oczywiście kolejny bug gry i w miesiącu lutym (miałem 1 miejsce w lidze i raczej pewne mistrzostwo) zostalem z klubu wyrzucony za to że nie udało mi sie awansowac do wyższej klasy rozgrywek... po 2 misiącach bez pracy powróciłem na stare śmieci czyli do lecha, później patrze na sztab szkoleniowy i obok mego nazwisko reputacja jest tylko KRAJOWA :|

i tu moje pytania:
1. czy spadek mojej reputacjhi jest związany z tym że przeszedłem do gorszej ligii czy klubu?
2. jestem w końcówce sezonu i gram lechem w półfinale P.Uefa, i czy jak go wygram wzrośnie reputacja klubu z krajowej na kontynetalną?

Kacper1357 Partyzant

30.07.2006 18:42    #21853     Sufler - Porady do gry - Problem z facepackami
W jakim programie najlepiej zmieniać głębie w bitch z 24 na 32? bo zdjęcia piłkarzy nie za dobrze mi się wyświetlają.Proszę o pomoc!!!!!!!!!!11

Proletariat

30.07.2006 17:56    #21854     Sufler - Porady do gry - pomozcie
Mam problem mianowicie gram Koroną Kielce i kiedy gram u sibie na stadionie potrafie wygrywac z najlepszymi druzynami(Legia, Lyon, Osasuna, Werder), natomiast kiedy gram na wyjezdzie przeciwnik mnie gniecie ze az czasami bym wyłączyl gre i wywalil kompa za okno.Co mam zrobic w poleceniach dla druzyny mam odbiór-agresywny, nastawienie-norma, Gra na przeciwniku-często,szerokość gry-no w miare szeroka, kreatywność-średnio, tempo gry-szybkie.Czy ktos moglby mi pomoc z góry dzieki

romuald Partyzant

30.07.2006 08:27    #21855     Sufler - Porady do gry - PA i CA??
Chiałbym dodać talent do FM2006 ale mam problem. Nie wiem jak obliczyć PA i CA. Edytor mi nie chodzi ale ściągłem sobie FM Scout. Prosze o podpowiedź

krwl Partyzant

30.07.2006 07:46    #21856     Sufler - Porady do gry - MOzliwosc rozbudowy
Ja gram Fruth, w drugiej lidze mialem problemy finansowe, ale po wejsci do 1 bundesligi od razu zarzad zainwestowal w rozbudowe stadionu o 10tys miejsc(czyli bedzie ich kolo 30). Im wyzej, im lepiej-tym wiekszy stadion(lub nowy).

Proletariat

30.07.2006 03:48    #21857     Sufler - Porady do gry - problem z ligą szkocką
Witam. Otoz nie moge grac w lige szkocka, bo wszystkie kluby maja tam wlasciwie zerowy budzet. Mozna to poprawic w jakis inny sposob, by nie grzebac samodzielnie w edytorze?
pozdro.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
29.07.2006 20:23    #21858     Sufler - Porady do gry - Dodać talent
myspace.com/marneszanse

Proletariat

29.07.2006 16:29    #21859     Sufler - Porady do gry - Dodać talent
http://www.cmrev(...)670.html tylko nie rooneya :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
29.07.2006 13:40    #21860     Sufler - Porady do gry - BIG TRABL
http://www.cmrev(...)494.html

Tutaj jest podobny problem (pyt. 3), poczytaj.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.