Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

uki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2006 15:53    #21821     Sufler - Porady do gry - Save
Czesc mam problem...Zapisałem przedtem gre i teraz jak chce wczytac ją to pisze "Zapisana gra nie została wczytana"to znaczy ze mam juz po seve??Odpisz błagam....

Proletariat

04.08.2006 15:44    #21822     Sufler - Porady do gry - opinia i pomoc
ok rozumiem ale gra nie chodzi mi z tego powodu ze mam pirata bo na innym kompie wszystko hula bez najmniejszych problemow.. to jest noja druga plytka fm 2005 na poprzednim piracie tez wszystko 100% ok to moze cos w ustawieniach czy cos z moim kompem bo napewno nie chodzi o to ze mam pirata bo wszystko na innym kompie hulalo

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Otóż najprawdopodobniej jest to wina pirackiej wersji twojej gry. Kup osryginalną wersję gry, wtedy bedzie ona działała bez najmniejszego problemu.

Proletariat

wiem widzialem szukalem w wyszukiwarce i znalazlem lae tamten temat jest zamkniety. a mialem taki sam problem jak ten ktos co tam pisal. nie chcialo m isie wysilac i skopiowalem to i stworzylem nowy temat bo tam nie ma zadnych informacji

RIzzo Partyzant

04.08.2006 13:49    #21825     Sufler - Porady do gry - Problem z kitspackiem
Mam problem, zainstalowałem kitspacki i nie mam strojów! wyłączyłem cache skórki, przeinstalowałem nową skórkę, wróciłem na starą i nic... co mam robić?

Proletariat

Ludzie co wy piszecie, nic do was nie mam lecz te Facepacki co wy piszecie to se można w kazdej chwili ściągnąć !! bez problemu :D http://www.sortitoutsi.net/ a wy adminom zawracacie głowe !! piszcie jakies kluby o które naprawde ciężko :) PozDROOO :)

sikor17 Partyzant

04.08.2006 07:05    #21827     Sufler - Porady do gry - problem z grą
gram już 2 sezony jednym klubem i jak kupuje jakigoś zawodnika i płace za niego np. 10 mln to gdy do mnie przychodzi jest napisane że kosztował 20 mln, i tyle właśnie mi odciąga z konta. Niewiem co z tym robic

Proletariat

04.08.2006 05:15    #21828     Sufler - Porady do gry - problem z fm2006
dzien doberek mam taki problem ze jak wchodze do gry to odrazu u gory pod napisalem "football manager 2006" zamiast napisu jest "-1" a pozniej jak wczytuje gre to np pod nazwa klubu jak jestem w skladzie powinna byc napisana liga np "Liga polska - ekstraklasa" czy cos takiego i jak sie na to nacisnie to jest tabela... a ja zamist tego tez mam jakis dlugi numer :|
Jezeli ktos wie jak to zmienic prosze o kontakt... 3777997

Proletariat

04.08.2006 02:51    #21829     Sufler - Porady do gry - Problemy z wygrywaniem meczu
Siema mógły by mi ktos poradzic.Gram Legią Wygrywam w lidze z druzynami typu Odra Pogoń Wisła Płock itp.ale gdy gram na p[rzyklad z Cracovią Wisła Kraków Korona Kielce to przegrywam a moi wogole nie potrafia kontratakowacponiewaz strzelaja z połowy boiska albo biegnie sam na sam z bramkarzem i nie trafiaja nawet w swiatło bramki

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
03.08.2006 15:36    #21830     Sufler - Porady do gry - Pierwokup
Szukanie nie boli!!

http://www.cmrev(...)267.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution