Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

oniek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2006 06:34    #21771     Sufler - Porady do gry - Zagłębie Lublin :/
kOOwal ty to masz problemy.. ja bym sie cieszyl na twoim miejscu ze zarzad jest zadowolony ... i ze cie jeszcze z klubu nie wyrzucili...SUFLER to takie miejsce gdzie piszemy nasze problemy z ta wspaniala gra a piszemy sobie co chcemy...moim zdaniem to nie jest proble...POZDRAWIAM

Proletariat

11.08.2006 04:35    #21772     Sufler - Porady do gry - Niewiem o co chodzi
Mam problem jezeli dostane propozycje grania np w reprezentacji Kamerunu
To trace posade w bierzacym klubie?? czy nadal prowadze klub i reprezentacje??

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
11.08.2006 02:53    #21773     Sufler - Porady do gry - OGROMNY problem !!
Reporter ma 100% rację. Ja osobiście nie miałem takich problemów. Specjalnie i z premedytacją gram na wszystkich ligach, pełnym profili i ogromnej bazie. Niestety decydując się większą niż kilka lig grę musimy uzbroić się w solidną dawkę cieprliwości.

Proletariat

10.08.2006 16:50    #21774     Sufler - Porady do gry - problem y2
slyszalem ze jest jakas funkcja ze mozna rozmawiac z pilkarzami ... i jeszcze cos takiego ze zamiast tych halasow na stadionach kibice skanduja rozne imiona np. moje... JEZELI KTOS COS TAKIEGO MA PROSZE POODAC LINK PROSZE!!!!!!!!!

rinho Partyzant

10.08.2006 15:26    #21775     Sufler - Porady do gry - KIm ty grac
Odwieczny problem każdego efemaniaka :) Zacznij Widzewem. Albo SC Pfullendorf. Albo NEC Nijmegen. Albo Cambridge United. Albo Koroną Kielce. Albo FC Myszobór Średniawy...

Proletariat

10.08.2006 14:17    #21776     Sufler - Porady do gry - OGROMNY problem !!
Chce grać nową rozgryke..robie nowa gra, ustalam ligi i robie rozpocznij gre...kiedy wyswietla mi sie na ekranie konfiguracja list zyczen menadzerow program nie odpowiada i sie zawiesza !! co mam robić ?? odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i to samo !! help !!
P.S:Może to wina porysanej płyty ? czy da mi coś jej przegranie ?
P.S 2: mam orginalną gre

Proletariat

10.08.2006 10:48    #21777     Sufler - Porady do gry - UKRYTE ATRYBUTY
Dlaczego częśc piłkarze w grze zamiast atrybutu np. Technika 12 ma Technika -. Nawet jak wybrałem 2 ligi polskie i grałem Legią, to już w np. Widzewie częśc piłkarzy miała ukryte atrybuty. Problem ten znika gdy kupuje zawodnika. Jaki moze byc tego powod?

Proletariat

10.08.2006 10:28    #21778     Sufler - Porady do gry - Wielki problem!!!
Idzie edytować save? Po pierwszym sezonie zauważyłem, że ktoś bardzo musiał nie lubić mojego klubu i wpisał że ma dług ponad 500 mln i co miesiąc trace ponad 4 mln. Za kilkanaście miesięcy będe bankrutem. Moge zapisaną gre edytować? Jak tak to jakim programem bo edytor nie odczytuje tych plików.

Proletariat

10.08.2006 09:45    #21779     Sufler - Porady do gry - Zmiany tła
Przeszukałem chyba wszystkie tematy o zmianach tla i nadal nie rozwiazalem swojego problemu. A mianowicie chodzi mi o zmiany tla w FM 2006. Jako tapeta standardowa pojawia sie zielona trawka, ja chcialbym jako standardowe ustawic kilka tapet, ktore beda sie zmienialy losowo, lub w kolejnosci wgrania do folderu backgrunds. Moj problem polega na tym ze jako default mozna ustawic jedno tlo a ja chcialbym zrobic cos na wzor zmian z FM 2001/2002. Uprzedzam odpowiedzi o przyporzadkowaniu numeru ID - wiem ze aby bylo wiecej tapet mozna je przyporzadkowac, ale ja chcialbym ustawic kilka tapet bez przyporzadkoania tak aby spelnialy taka role jak default z tym ze chcialbym ich wiecej:). Czy jest mi ktos w stanie pomoc?? Z gory dzieki za odpowiedz.

hajnol Partyzant

10.08.2006 07:19    #21780     Sufler - Porady do gry - nie działa trening
Witam wszystkich graczy. Mam pewien problem. Kiedys ściągnąłem sobie "mistrzowski trening", taki w którym wszystkie elementy treningu są nastawione na intensywnia a ogóle obciążenie było na bardzo małe, także efekty tego treningu były super. Jednak jak teraz zacząłem grać od nowa innym klubem to już to nie działa. Robię to samo co wcześniej,"ładuje" ten trening i tym razem jest on taki sam jak zwykły trening, czyli jak poszczególne elementy trenungu mają wysoka intensywnośc to i ogólne obciążenie jest tak samo duże. Czy ktoś mi może pomóc aby znowu ten "mistrzowski trening" działał jak wcześniej? Oczywiście mam oryginalną grę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution